Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gittiniz mi? Ben küçükken gitmiştim. Ama hala namaz kılmayı falan bilmem, gerçi hiç gerek duymadım. Gittiniz ve sağlam bir müslüman mı oldunuz? Beyniniz yıkandı mı? Allah inancıyla dolup taştınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gittim dua etmeyi öğrendim namaz kılmayı öğrendim kuran okumayıda biliyoduma alfabeyi falan ama tekrar etmeyince unuttum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ah.. kücükken ben de gitmiştim. carsamba günleri toprak saha varıd bizim evin karşısında orda "abiler"le maç yapıyoduk.. yani öğrendiğim tek şey : elif be te se cim ha hı dal zal... buraya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben kiliseye gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 lan bi tane kitap var götünü silemeyen araplara yönelik yazılmış bi zahmet okuyup anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Abi benim michael jackson dinleyen ve hani dinle imanla ilgisi olmayanb i arkadaşım vardı küçükken.Benden de 2 yaş büyüktü eleman, sonra bi şekilde koptuk başka yerlere taşınınca vs.Bi kaç ay önce face'e ekledi hacı olmuş 5karış sakal evlenmiş kafasına bişeyler takmış vs tam böyle din adamı kıvamında, inanamadım üzüldüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 incil kursu >_> incil 101, incil teknolojileri, ileri incil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben kiliseyede gittim de bi arkadaş sarhoştu kilisenin içinde MÜSLÜMANIM LAN BEN NE İŞİM VAR KİLİSE DE diyip şahadet getirmeye başladı ki müslüman falanda değil adam nerden öğrenmiş şahadet getirmeyi hiç bilmiyorum sonra papaz bizi lanetledi bide kovdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gittim. Bi boka yaramadı. Hem de Eyüp'te gitmiştim düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Biz camide kuran kursunda tesbih savaşı yapardık. Çok keyifli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 adamınbiri said: ben kiliseyede gittim de bi arkadaş sarhoştu kilisenin içinde MÜSLÜMANIM LAN BEN NE İŞİM VAR KİLİSE DE diyip şahadet getirmeye başladı ki müslüman falanda değil adam nerden öğrenmiş şahadet getirmeyi hiç bilmiyorum sonra papaz bizi lanetledi bide kovdu gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Leadman said: Biz camide kuran kursunda tesbih savaşı yapardık. Çok keyifli oluyordu. tesbihde hata olmaz... oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ben de gidicektim sonra gitmicem lan ne işim var orda dedim , direndim ve gitmedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 8 yaşındayken 1 gün gittim. Hoca isimlerimizin kitapta olup olmadığını söylüyordu. Mubarek isimler filanlar falanlar. Senin adın yok kitapta dedi bozuldum bende bidaha gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben hayatımda aya sofya falan hariç camiye 2 defa girdim birinde çok kücüktüm az buz hatırlıyorum.bi kerede cami tuvaletine girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi kapattıracaksınız siteyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cuma hariç abi onu gitmiş saymıyorum.haftanın 3 günü cumaya gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bende salı günleri gidiyorum cumaya daha tenha oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ehuhe çünkü cuma ya cuma günler gidiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi cuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gidgel yaptigim zamanlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kaç sayfa lan bu kitap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 amaan uzun ya resim fln da yok icinde bide. zaten sonundan basliyon tum heycani kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 neresinden başladığının bi önemi yok ki olay örgüsü yok bi lafı diğerini tutmuyo lotr daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar