DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 lord_gorthaur said: bizimde böyle dayımız olsaya :( :P zipzip said: öyle 2 yeğenim olsa keşke benim de. Şimdi aklıma şey de geldi, e oyunu hediye edecez yeğene. Okuldan sonra da oyunda olacak hep, para falan kassın. Craft yapsın, eti senin kemiği benim hesabı, çırak gibi çalıştırayım. :P Arnis said: Yegene ne gerek var Devrim gibi arkadasiniz olsun. Vaayyy, Enis arkadaşım. Aldın mı oyunu, almadıysan bi digital patlatıyım sana. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Eyw:) Bugun gg'den aldim Devrim ama henüz key gelmedi bekliyoruz bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 offgamersdan 2 tane aldım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 offgamers stockta var gibi gözüksede şu an out of stock. 1-3 gün içinde ellerine yeni keyler ulaşacağını söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 gitti gidiyordan alan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aldım ben 2 gune geldi preorder code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben gittigidiyor dan aldım.Nuclear diye bi arkadaşdan bir kaç saat sonra geldi pre-order key gayet iyi ve temiz bir alışveriş oldu... Birde sormak istediğim bu pre-order yapanların 6 gün erken başlama olayı nasıl? ayrı bi şifremi gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 5 gün önce başlayacağız evet. early access amerika'daki çıkış tarihine göre, o yüzden 15 aralık - 20 aralık arasına denk geliyor. büyük ihtimalle 10 aralık gibi falan şifre/kod bir şey göndereceklerdir mail adreslerine, beta'da olduğu gibi. şu gün şu saatten itibaren early access'e girebilirsiniz falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yanlız maybe ve up to 5 days falan diyorlar 1 gün önce de başlayabilriiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 işte o kısım da pre-order kodunuzu girdiğiniz zaman ile alakalı, beta invite'a respond ettiğiniz zaman gibi. dilimizde tüy bitti ulen aynı şeyleri söylemekten ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pre-orderlar 7. ayda açılmıştı, buna göre her aya 1 gün verirlerse early access için 5 gün ediyor işte sdf. aralığa girmeden yaptıysanız/kodu girdiyseniz 2 gün verirler bence. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 gg den aldım oyunu ama kod filan gelmedi çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Korkma benim key geldi az önce, mesajlastım hepsini göndermeye baslamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şimdi banada mesaj attıda preorder kodunu siteden girip bekleyecegim dimi early acces i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Evet aynen öyle, 20'si gibi diger key gelecek onu girecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -Deno- said: işte o kısım da pre-order kodunuzu girdiğiniz zaman ile alakalı, beta invite'a respond ettiğiniz zaman gibi. dilimizde tüy bitti ulen aynı şeyleri söylemekten ! nası yani, ben bugün verdim pre-order. key gönderdiler, bunu aktive mi etmem lazım aboooo ben de bekliyom ki early access başlasın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet, redeem code yapman lazım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben sonra yaparım diye bekliyodum öle. 10 saat gecikmeli de olsa yaptım, eyvallah. 1 hafta önce mi başlıcaz şimdi biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ı ıh, muhtemelen 1 gün önce belki başlarsın sen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 1 gün mü oha. o ne be. bi de belki? kazık atmış oluyorlar, preorder yapana vericez demişlerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 keske devamini da okusaymisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ne 1 günü yaa böyle bi terbiyesizlik yapmıycaklaırnı umuyorum hatta bence guild'cek aynı gün başlatmalılar. Bu vesileyle bende erken başlarım kih kih :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Deluxe editiondada 1 gün olma sansı var mı tam okumadım yazılanları alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ne kadar geç redeem edersen o kadar az mı alıon early access? öle ise alt tarafı 10 saat geciktim sabahtan beri. ama yine de abuk subuk bir sistemmiş, niye direk vermiyorlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar