Sin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Beta account karsiliginda oyunu turk ip si ile EA den direk digital copy olarak pre-order etmeyi ogretebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 DA2019 said: Valla USPS ile 5-10 dolar bişey tutması lazım. Paket çok büyük değilse. En kötü 20 dolar olur. Bilemedin 30. Taş çatlasa 40$. Çok zor da olsa 50$ olabilir. Daha fazla olacağını sanmıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 CE 130GBP, böyle fiyat mı olur? neden veriyorsunuz abi bu fiyatı, kutunun içinde dişe dokunur birşey de yok yani... normal sürümün iki katı fiyatı anlarım, collectors edition sonuçta, ama arkadaş 3 katı fiyat biçmiş adamlar. Artık pc oyunları konsol oyunlarıyla aynı fiyata satılıyor, bu zaten ayrı bir rage konusu ama, 130 pound. insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 slm. offgamers.com'dan aldım ben oyunu ancak anlamadığım birşey oldu. mail geldi önce, şu anda elimizde key kalmadı en kısa sürede göndericez diye. ama offgamers accountta, order historyde de bir code verdi. ben de onu kullanarak preorder kaydımı yaptım. başka almam gereken, onların gönderecekleri code da mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Oyun çıktığı gün alacaksın diğer kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 nvm...düştü jeton:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Beyler oyunu almanın bir yolu bulunur da subscription sıkıntı çıkarmasın? yani ilk ay bedavada sonra kredi kartları felan türkyie den gözüktüğü için sıkıntı felan çıkabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şu konu hakkında bilgisi olan var mı: amerika'dan satın alınca illa amerika server'ında mı oynuyoruz yoksa artık yeni oyunlarda olduğu gibi launcher'dan nereye bağlanacağımızı seçebiliyor muyuz nerden alırsak alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yok, istedigin serverda oynayabilirsin. pre order kismini ilgilendiriyordu o haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 beyler oyunu standard edition alan var mı? amazon.com mu önerirsiniz amazon.co.uk mu? amazon dan gelen oyun kutuları gümrükte kalmıyor değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 -Deno- said: yok, istedigin serverda oynayabilirsin. pre order kismini ilgilendiriyordu o haberler. hah süper. amerikanya'daki arkadaşa ısmarlarım amazon.com'dan sonra da swtor'un sitesinden indirip oynarım. avrupa server'ını seçerim launcher'dan da. sorun yok di mi bu hain planımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben de amazon.com'dan siparis etmistim collectors edition'i, fakat %90 gumruge takilacagi icin ve astronomik ucretler odemek zorunda kalacagim icin amerikadaki bir tanidigimin adresi ile degistiricem shipping adresini. merak etme, avrupa serverlarinda oynarsin. hain bir plan degil, cogumuz oyle yapacak zaten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 beyler şöyle bilen yapan tecrübeli bir arkadaş amazon dan alma rehberi felan yapsa? ea in sitesinde üye olurken türkiye gözükmesi subscribtionda sıkıntı çıkarırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yardimci olacaksa yaparim ben bir guide, da sifirdan mi yoksa sadece swtor order'i icin mi istiyorsunuz? ea ya da origine hic bulasmayin derim. yok bulasicam diyorsaniz da sparkcaster biliyordu sanirim o isleri burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi sen bi amazon rehberi yap zahmet olmazsa çok dua alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bana digital lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 sabonis said: -Deno- said: yok, istedigin serverda oynayabilirsin. pre order kismini ilgilendiriyordu o haberler. hah süper. amerikanya'daki arkadaşa ısmarlarım amazon.com'dan sonra da swtor'un sitesinden indirip oynarım. avrupa server'ını seçerim launcher'dan da. sorun yok di mi bu hain planımda :D yazıyomuş bu arada FAQ'da I live in North America but my friend lives in Europe. Will we be able to play together on the same server? Yes, it will be possible to play on the same server as your friends. Any player of Star Wars: The Old Republic can choose to play on any server. However, if you choose to play on a server outside of your own region (i.e., – playing on European servers from North America, and vice versa), because of natural latency caused by the distance between your client and the Game servers, you may find your Game performance is impacted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bu arada swtor avrupa suncuları irlanda' da olacak yani wow da ping neyse burada da o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi de şey soriim, kutulu falan uğraşmak yerine digital almak istesem origin harici nerden alabilirim? origin'e girince senin ülkende satılmıyor diyor, başka yerden aldığım key ile origin'den mi çalıştırmak zorundayım? nası olacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 beyler amazon.com dan alınca standart edition a belirtilen rakam dışında vergi kargo gibi ücretler alınıyormu yani bize ne kadara geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 us amazon mu ? 0.083% vergi olur büyük ihtimal de kargo bayağı tuzlu olabilir. o da gönderirlerse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sannin said: beyler amazon.com dan alınca standart edition a belirtilen rakam dışında vergi kargo gibi ücretler alınıyormu yani bize ne kadara geliyor? şöyle söyliyeyim, ben ilk çıktığında vermiştim collectors siparişini ve toplamda 175 dolara denk geldi. shipping ve handling 25 dolar olarak gözüküyor. hala o fiyataysa kargo, standard edition da 85 dolar falan olsa gerek. ama ilk zamanlara özgü bir şey olabilir. guide'ı yapayım o zaman, bugün yarın koyarım. atla deve değil aslında ama kafalarda soru işareti kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya şimdi satın alıcaz preorder head start kodu gönderecekler.bu sefer oyun gelmezde kargoda yada gürmükte felan bekleme gibi durumlar olursa headstartın bi anlamı kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 -Deno- said: Sannin said: beyler amazon.com dan alınca standart edition a belirtilen rakam dışında vergi kargo gibi ücretler alınıyormu yani bize ne kadara geliyor? şöyle söyliyeyim, ben ilk çıktığında vermiştim collectors siparişini ve toplamda 175 dolara denk geldi. shipping ve handling 25 dolar olarak gözüküyor. hala o fiyataysa kargo, standard edition da 85 dolar falan olsa gerek. ama ilk zamanlara özgü bir şey olabilir. guide'ı yapayım o zaman, bugün yarın koyarım. atla deve değil aslında ama kafalarda soru işareti kalmasın. abi içim açır o zaman 150TL verip standart almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şöyle o, atıyorum amazon'dan siparişi verdin. e-mail adresine, hala pre-order edebiliyor musunuz bilmiyorum ağustos ayından beri bakmadım o işlere pek, bir kod geliyor. hemen de gelebilir bu kod, gün içerisinde başka bir vakit de gelebilir. bu kodu swtor.com'dan redeem code bölümüne yazıyorsun. böylece oyunun çıkmasına 1 hafta kala ya da neyse artık bioware'in belirlediği tarih, o tarihlerde oyunu pre-order etmeyenlerden önce girip oynamaya başlıyorsun. early access dönemi bittiğinde, asıl oyunun içindeki kod gerekiyor olacak. bunun içinde siparişinin eline ulaşmış olması gerekiyor. ben de dahil çoğu kişinin başka bir adrese göndermesinin sebeplerinden biri de bu, kargo ücretinin yanısıra olur da gecikme olursa, gönderilen adresteki kişi oyunun içindeki kodu bizlere söyleyebilir, oyun elimize sonra ulaşsa da olur. çünkü tahminim, early access yapıp launcher vs. kurmuş olanlar oyunun fiziksel kopyasına hemen ihtiyaç duymayacaktır. (diye umuyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar