WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bekliyorumm bekliyorum. gelmiore ... once preorder bekeldik gelmiore dedik 1 hafa bekledik.. preorderı aktıf ettıler saldırdık.. şimdide retail keyler için beklioruz.. ama değer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 arkadaşlar bi sorum olacaktı şimdi ben yabancı bı sıteden standart editon alıp ayın 18 de giridim ve 20 sinde başlayacağım yazıyordu sitede ama şu an giremiyorum oyuna,bir bakım var galiba ama bakım tükiye saati ile 7 e kadar tamamlanmış olması lazım.Tekrar key mi yollayacak swtor sitesi nedir olay tam ? launcher da "no active subscription" yazıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 maintanance var 6 da bitmesi gerekiyordu ama hala devam ediyor herhangi update'te yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 benimde key gelmiş bu arada game time satın almayı denedim öylesine.türkiyeden kredi kartı kabul etmiyor mu nedir 2 kart denedim kabul etmedi demek ondan bundan key alıp gircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kredi kartı kabul etmedi nedense. paypal seçtim. Yani EA cidden her gün başka bir nedenden dolayı kendinden nefret ettiriyor yaka silktiriyor. Şu swtor-origin-ea hesaplarının aynı olması aynı databasei kullanması ama farklı bilgiler içermesine izin vermesi olacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahag Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nuclear'a cok tesekkurler sorunsuz gonderı ıcın keyı kaydettım hıc sorun cıkmadı. Paypalla uyelık oluyor arkadaslar sorunsuz hallettım nucLear said: Arkadaşlar ikinci parti gönderimler başladı. Gittigidiyordan alan arkadaşlar gittigidiyor mesaj kutusunu ve mailini kontrol etsinler. Sanalpazardan veya havale ile alan arkadaşlar maillerini ve özellikle Gereksiz mail kutusunu kontrol etsinler. [email protected] adersinden SWTOR başlıklı olarak gelecek mail. Bazen gereksiz mail kutusuna düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 offgamers.com kral ya, göndermişler kenkler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 offgamers a benden de bir teşekkür.anlamadığım bir şey var.gönderilen 2.keyi 22 aralıktan sonra siteye kaydettirsem benim acc silinir mi.şundan dolayı soruyorum.redzone olayından dolayı türk kredi kartlarını kabul edilmediğini duydum bende bi paypal acc açayım dedim ama daha acc hala aktif değil para çekip bi kod veriyorlarmış onun da gelmesi2-3 gün sürer dediler.kod gelene kadar 22 aralık tarihi geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paypal kullandım subscription için Garanti Bonus Sanal Kart'a bağlı, kabul etti. 2 günü riske atmam ben, 2. gün site yoğun olur, çöker falan, hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 shattered crystal e baktım şimdi gametime cardlar hangi ara geldide stock bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nucleardan key banada geldi kendisine burdan teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nuclear bizi unuttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 offgamers benimkini de yollamıs, kredi kartı da denemedim, paypal'ı kabul etti direk, icinde wings kart vardı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yup dün aksam geldi nucleardan key :) şimdi 22 sinde girersek 2 gün kazanıyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nuclear çalışıyor, gece yollamış kodu akşam gircem paypalla bakalım. Sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Norak said: yup dün aksam geldi nucleardan key :) şimdi 22 sinde girersek 2 gün kazanıyoruz dimi Valla sanırım öyle ben de 21 akşamı girsem diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 2 gün kazanmak için 2 gün sonra yoğunluktan, teknik sorunlardan vs dolayı 2-3 gün oynayamazsanız ağlarsınız. 1 hafta olsa neyse grace period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gundarin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paypal derken orada hesap açmamız yeterlimi? Swtor'a üyelik yaptıktan sonra silebiliriz herhalde bilgileri, gamecard ile oyuna devam etmeyi düşünüyorumda, kart limitinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paypalda hesap açıyorsun, teyit için ufak bişi çekip yatırıyorlar snrm 50kuruş falandır bi kontrol et. yanlış hatırlamıyorsam çektiğinin ya miktarını soruyo ya da işlem numarasını. Onu yazıp hesap açılışını tamamlıyorsun. Ben açalı 5 sene oldu sistem değişti mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ya code redeem esnasında "message not found" uyarısını alan kimse yokmu benden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 En ucuzu ne kadar oyunun? Alıcam karar verdim allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thiefunion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Message Not Found uyarısı alıyorum bende. Yeni aldığım key'i girerken boyle uyarı veriyor. Yeni key'i nuclear den aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bende gg den aldım aldığım adamla konuşuyorum o denicek şimdi girmeyi. Sende nuclear e bi sorarmısın ne gibi bir çözüm sunuyor. Gerçi bizim arkadaşlardan biri almış ona yeni key vermişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thiefunion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj attım nuclear'a cevap verince, çözersek bilgilendirme yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar