Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bi sorum olacaktı şimdi ben yabancı bı sıteden standart editon alıp ayın 18 de giridim ve 20 sinde başlayacağım yazıyordu sitede ama şu an giremiyorum oyuna,bir bakım var galiba ama bakım tükiye saati ile 7 e kadar tamamlanmış olması lazım.Tekrar key mi yollayacak swtor sitesi nedir olay tam ? launcher da "no active subscription" yazıyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

kredi kartı kabul etmedi nedense. paypal seçtim. Yani EA cidden her gün başka bir nedenden dolayı kendinden nefret ettiriyor yaka silktiriyor.

Şu swtor-origin-ea hesaplarının aynı olması aynı databasei kullanması ama farklı bilgiler içermesine izin vermesi olacak gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Nuclear'a cok tesekkurler sorunsuz gonderı ıcın keyı kaydettım hıc sorun cıkmadı. Paypalla uyelık oluyor arkadaslar sorunsuz hallettım

nucLear said:

Arkadaşlar ikinci parti gönderimler başladı.
Gittigidiyordan alan arkadaşlar gittigidiyor mesaj kutusunu ve mailini kontrol etsinler.

Sanalpazardan veya havale ile alan arkadaşlar maillerini ve özellikle Gereksiz mail kutusunu kontrol etsinler.
[email protected] adersinden SWTOR başlıklı olarak gelecek mail.
Bazen gereksiz mail kutusuna düşebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

offgamers a benden de bir teşekkür.anlamadığım bir şey var.gönderilen 2.keyi 22 aralıktan sonra siteye kaydettirsem benim acc silinir mi.şundan dolayı soruyorum.redzone olayından dolayı türk kredi kartlarını kabul edilmediğini duydum bende bi paypal acc açayım dedim ama daha acc hala aktif değil para çekip bi kod veriyorlarmış onun da gelmesi2-3 gün sürer dediler.kod gelene kadar 22 aralık tarihi geçecek
Sosyal ağlarda paylaş

Paypalda hesap açıyorsun, teyit için ufak bişi çekip yatırıyorlar snrm 50kuruş falandır bi kontrol et. yanlış hatırlamıyorsam çektiğinin ya miktarını soruyo ya da işlem numarasını. Onu yazıp hesap açılışını tamamlıyorsun. Ben açalı 5 sene oldu sistem değişti mi bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...