pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 orjin 1 hesaba max 3 key satıyor bu adamlar 200-400 hesap satıklarına göre origin den alamazlar.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Vay şaptuya bak sen ya, verdim siparişi ben de.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 leveltr ye gg uzerinden msg attim."bizde originden aliyoruz ikinci key yok diyorlar bizede " diyor. bune saçma iş arkadaş.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Miraul said: pre order code u girdik kac gun once. halen gelmemis history e... early patladi , isallah normal oyun patlamaz aynen patladim ben de galiba ne rezil bir prelaunch bioware. site acilmiyor. mail attim 3 gundur cevap yok. telefonlar paso mesgul. sonra neden blizort devrilmiyor. :p
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Thraine_Numeheru said: leveltr ye gg uzerinden msg attim."bizde originden aliyoruz ikinci key yok diyorlar bizede " diyor. bune saçma iş arkadaş. ben az evvel konuştum sitesinden 2. key bölümü açıldı dedim swtor account bölümünde oda evet haberdar olduk dedi 2. keylerin gönderilmesini bekliyoruz yazdı aldığınız yer size göndermeme gibi birşey yaparmı diye sordum yok kesinlikle olmaz öyle birşey dedi bekliyoruz bizde bakalım :P
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Zaten bu satın alma işlemleri nasıl oluyor ben hala anlamadım. Digital Deluxe teknik olarak sadece Origin'den satılıyor ve fiyatı az çok belli. Buna rağmen satıcılar DD edition satıyorlar ve Origin'den ucuz fiyat biçiyorlar. EA-Origin arasında gizli bir toptancı mı var? Eğer öyleyse Amazon, Sendit gibi büyük firmalar nasıl DD edition satamıyor. Garip işler.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aynen bu fiyat farkları nasıl oluyor bende anlamış değilim.
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Arkadaşlar GG üzeriden yaptığınız alışverişlerde preorder kodunuz değil de , normal oyun kodunuz gelene kadar bekliyor musunuz yoksa direk satıcıya onay veriyor musunuz ?
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 verdik, zaten o onay şeysi süreli, 3 gün.
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Tmm da preorder keyleri size ulaştırıyor GG'deki satıcılar diğer keylerin elinize ulaşacağına dair nasıl bir garanti alıyorsunuz , bunu sormak istedim aslında.
mani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 pcguru said: orjin 1 hesaba max 3 key satıyor bu adamlar 200-400 hesap satıklarına göre origin den alamazlar. originden alıyorlar başka şansları yok. benim korkum bunlar 10min mail adresi alıp böyle 100lerce hesap yaratıp satın aldıysa ne olur lol.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 benim asıl korkum ggdeki satıcıların,ebaydan 5 dolarlık pre order keylerini alıp o keyleri 100tl ye satıyor olmaları. Umarım leveltr böyle yapmıyordur dsdsfd
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 originin fiyatından haberdar mısınız ? yaklaşık 80 dolara geliyor origin fiyatı mesela DDE için , nuclear 127 liraya satıyor , bu durumda zarar ediyor ?
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 endişeniz olmasın sıkıntı yaşayan olursa toplanır şikayet edersiniz savcılığa GG de hepsiniin banka adresi ev adresi ve kişilerin banka hesapları belli. değiştirseler bile eski bilgiler GG veri tabanında saklanıyor.
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Endişe etmeyin arkadaşlar. Hepinizin asıl keyi zamanıda gönderilecektir. 2004 ten beri Gittigidiyor üyeliğim var. bir tek negatif not yok. dolandırıcılık yapacak değilim profilimi inceleyebilirsiniz. Bu arada erken giriş dalga dalga başlıyor. Clientte okuduğum habere göre hesabınızda "There is currently no active subscription on this account" görüyorsanız endişe etmeyin henüz size daha sıra gelmemiş diyorlar. Dalga dalga erken girişi açıyorlar. Erken giriş açıldığında play tuşu aktif olacak. Kaynak: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=359
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yok rusçu senden yana kaygımız, adamsın :)
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nucLear ben keyimi senden aldım zaten hocam , ben sadece sizin bu fiyatlar ile oyunu nası satıyor olduğunuz konusuna takıldım. Yoksa size dolandırıcılık yapıyorusunuz veya yapacaksınız gibi bi suçlama durumu söz konusu değil pektabi :D
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Masquerade said: Miraul said: pre order code u girdik kac gun once. halen gelmemis history e... early patladi , isallah normal oyun patlamaz aynen patladim ben de galiba ne rezil bir prelaunch bioware. site acilmiyor. mail attim 3 gundur cevap yok. telefonlar paso mesgul. sonra neden blizort devrilmiyor. :p bunlarin supportundan cacik olmaz
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oyle dedin mi fanboylar cokuyor ustune haha.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Stephen Reid" said: Hey, we're waiting on official word from Amazon, but I heard that good things are happening. Check your order status Hadi gözünüz aydın.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Stephen Reid'in yukarıdaki twitter mesajı üzerine Amazon.com'la şu sohbeti yaptım. Değişik bişey duyarmıyım ümidiyle.. Hi, I preordered Star Wars: The Old Republic to access game ON TIME. When i check my order status, it is written that my order will be shipped on 21 Dec (Game will be release on 20 Dec), and i'll receive it around 23 to 28 (hopefully). Whats the point on preordering it? I'd like to have my code on the release day so i can redeem it and play. Me: I believe you get this question very frequently these days I'd like to have an official word on the topic Jeba:EA announced on October 14, 2011 that the global release date of Star Wars: The Old Republic has been updated to December 20, 2011. Since you pre-ordered from Amazon with Release Date Delivery, you'll receive the game prior to that date. A pre-order bonus code is being offered to customers who purchased the game from Amazon. This code allows early online access to the game beginning December 13, along with a special color stone. Me:I will recieve the game before 20 Dec? Jeba:Since you used Priority International Courier, it takes 4-6 business days to reach you. Me:Shipping will be on...? Jeba:It will be shipped by December 21 or 22. Me:You mentioned a "Release Date Delivery" just above is there another option? Jeba:Yes, it is only for U.S residence. Me:Dissapointing.. Well, amazon has any plans about sending retail codes to players in some way? Jeba:yes, we'll send it via e-mail. Me:Oh .. this changes everyting now. When am i going to have it? On release day i suppose? Jeba:No, anytime from now on via e-mail. We've started to send it from today. Me:Is that code will be useable just on the thay recieved, or at the release day? Jeba:You can use it from the day you receive it.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Velhasıl.. amazon şuanda mailler atıyor herkese. Her an retail code gelebilir.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bana da benzer bişi demişlerdi konuştuğumda. kargoya verildiği zaman size mail atılacak demişti konuştuğum kişi. böyleyse daha da iyi.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kargoya 21'inde vereceğiz ama şimdiden key'ler yola çıktı diyor abla/abi.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 amazon'dan henüz bir şey gelmedi bana, ama delivery estimate 20 aralık gözüküyor bende.
Öne çıkan mesajlar