GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fast niye uçtu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kufredip editleyecekken elektrikleri gitmis, tam o sirada lan bari telefondan editleyim demis, telefonunun da sarji bitmis. lan bari assagidaki internet cafe'ye gidiyim hemen demis, internet cafe kapanmis. yoldaki arkadasindan telefonu istemis abi internete gircem 2sn diye, cocugun kontoru yokmus. arabayla baska internet cafeye gideyim bari demis, arabanin benzini bitmis, lan otobusle gideyim bari demis, bakiyesi yetersizmis. bisiklete bineyim off demis, tekerlekleri inikmis. sonra da kutup ayisi ile goz goze gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 gecenin 3.36sında iyi hayal gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 senko said: kufredip editleyecekken elektrikleri gitmis, tam o sirada lan bari telefondan editleyim demis, telefonunun da sarji bitmis. lan bari assagidaki internet cafe'ye gidiyim hemen demis, internet cafe kapanmis. yoldaki arkadasindan telefonu istemis abi internete gircem 2sn diye, cocugun kontoru yokmus. arabayla baska internet cafeye gideyim bari demis, arabanin benzini bitmis, lan otobusle gideyim bari demis, bakiyesi yetersizmis. bisiklete bineyim off demis, tekerlekleri inikmis. sonra da kutup ayisi ile goz goze gelmis.zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yinebanlandik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 senko özetlemiş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 senko'nun dedikleri doğru, adam left for dead 2 oynarken anlatmıştı. tabi senko'nun kasıp buraya da yazması takdir edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben biliyorum niye banlandığını, hepinize harf harf özel mesaj atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 niyeymiş la ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Laraken said: ben biliyorum niye banlandığını, hepinize harf harf özel mesaj atıcam. abi manyak laf ya çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 herkes bi el atsın dolduralım kutusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul.perfecto!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. Herşey bir yana bu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bana bu bu olayın tersi oldu. kız gayet duygusal içli bi mesaj attı görüşmek istedi. çok hoşuma gitti haliyle kabul ettim akabinde 1 ay sonrasına gün verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 umur'un bu başlığı açtıktan sonra yaşadığı dramı bir ben bir de allah bilir sdfsfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 -Deno- said: umur'un bu başlığı açtıktan sonra yaşadığı dramı bir ben bir de allah bilir sdfsfdsdfsanlatsan da biz de bilsek ya,noldu merak ettim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kız yumuşak kaşarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. off bu çok iyiydi lan. demin aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. selam alıntıladım mesajını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. mesaj kutun dolsun gene bi toplaşalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. Shshshshsh, tişörtunu çıkarsa deli para kazanir *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar