Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Harcadığınız emeğe yazık abi /ingore ediverin bitsin.. Baggio'nun Pzero için tanımı vardı ciddidir ama çıtır çerez diye durur kenarda mesajları aynı hesap işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bir yerlerde ya sözlükte ya paticikte Emre için Fatih Terim teröründen arındırılmaya çalışılmakta demiştim. benzer bir ego ürünü arda olmakta, emre törpülese de kendini arda önümüzdeki bir iki sene içersinde hiç istemediğiniz bir karaktere bürünecektir, yeni fatih dönemiyle göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yok yok, kabul etmiyorum ben. Böyle bir insan gerçek olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 neyse durum anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kaspar Khelben - Tolga - Tora - Babacum Cava - Holy - Drea - Gris Konn - Fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu kadroya eseri de alıcaktık da işi çıkmış gelemiyomuş o yüzden almadık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konser varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 benim kadro yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mehmet Özdilek yazan bi kişi çıkmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yasar Duran Sabri İsmail Güldüren Rahim Cale Barış Özbek Hasan Üçüncü Hüseyin Çimşir Carrusca Bestchasnyk Umut Bulut TD: Yılmaz Vural (Ziya doğan ile Yılmaz arasında kaldım da, bir senede çalıştırdığı 2 takımı kume düşen yılmaz' i yazmamak ayıp olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mustafa Sarp yok, olmamış o kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kardeşini koyduk iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Şu anki fener kadrosu tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Antalyaspor da fena kadro kurmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dinle aşkım dün gece ansızın şöyle bir karma çıkardım kalede zubizeretta sağ bek, eski fenerli oyuncu vişnevski sol bek vander kerkof stoper, ohen orta saha ceşitli kişiler ki bilirsin fazla önem vermem orta sahaya da orada oynayana da güler geçerim "orta sahanın bel kemiğiyim" diye övünüp duranlara neyse devam edelim sağ açık, van basten sol açık bekım forvet lefter küçükandonyadis "dün gece hiç beni düşünmedin mi?" dercesine bükme boynunu çiçeğim bir reykartı düşündüm bir seni düşündüm bir mülleri düşündüm bir seni ama dersen ki "hep beni düşün" yemişim popeskusunu kempesini hep düşünürüm seni fakat sen de bil ki aşkım aynı aşkımız gibi bu karmanında karşısında kimse duramaz inanıyorum buna ve aşkımıza ve sana. - umut sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu kadar yazmışssınız nerde Metin-Ali-Feyyaz adamlar nağmalup bile şampiyon oldu yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu Selçuk Yula title'ına sahip arkadaş GS uefa'yı aldığında intihara falan kalkışmıştır kesin. Girişim başarısız olduğundan işkence çekiyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Arkasokak said: cavanagh said: bülenti çirkeflikten dolayı çıkartıyorsan kadrodan hakemlere itirazlar ile özdeşleşmiş kadrodan adam istemiyorsan emreyi de çıkart, o da aynı kadronun bir oyuncusu? luganoyu da çıkartıver çirkef oyuncu kontenjanında o da bülenti çirkeflikten dolayı değil, tuncay şanlı gibi kompleksli yerli futbolcu duruşundan ötürü çıkartıyorum. her takımda göze batar bülent korkmaz gibi tuncay gibi kompleksli futbolcular. Emre'yi canlı gözle statta izleyip daha maç başından itibaren üzerine oynayan futbolculardan ötürü asla çirkef olarak nitelemiyorum. basınla olan ilişkisi de "seks mağduru" yakıştırması yapılan ardanınkinden farklı değildir kanımca. Meh, bu seferki pek olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 harbi olmamış. gerci ne zaman olduki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 toggie said: Bu Selçuk Yula title'ına sahip arkadaş GS uefa'yı aldığında intihara falan kalkışmıştır kesin. Girişim başarısız olduğundan işkence çekiyoruz burada. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kusura bakmayın da hiçbirimiz türk futbol tarihinin en iyi 11'ini bilebilecek yaşta değiliz. metin oktay falan yazanlar olmuş. ahahah. kaç kez izlediyse. van gobbel sağ bekti ayrıca. galatasaraylı olacaksınız bi de lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nileppezdel said: Hakan Şükür Metin Oktay'dan sonra bu ülkeden çıkan en iyi forvettir, dünyanın da en iyi forvetlerinden biridir. Son yıllarında kazmalamasının dışında harikaydı. Attığı goller kadar yaptığı yanıltıcı koşularla yarattığı boş alanlar efsanedir. Futboldan anlamamak lazım Hakan Şükür'e kötü forvet demek için. Zaten laf eden Arkasokak, şaşırtıcı değil :)Bu metin oktayı allahlaştırmakta ayrı bi galatasaraylı rp'si Metin Oktay : 433 Maç - 408 Gol Lefter Küçükandonyadis : 752 Maç - 506 Gol Zeki Rıza Sporel : 352 Maç - 470 Gol Hakan Şükür : 709 Maç - 334 Gol Gol Sayısına göre : 1. Lefter Küçükandonyadis 506 2. Zeki Rıza Sporel 470 3. Metin Oktay 408 4. Hakan Şükür 334 Maç başı gol ortalamasına göre : 1. Zeki Rıza Spore : 1,33 2. Metin Oktay : 0,94 3. Lefter Küçükandonyadis : 0,62 4. Hakan Şükür : 0,47 Ha bir forveti başka kriterler altında değerlendiriyorsanız onu bilemem. Hani en çok GALATASARAY ruhuna sahip forvet vs gibi orasını bilemem sonuç ne çıkar. PS: Şu galatasaray ruhu muhabbetinede hayranım ha ruh çağırma seansı gibi Ruhumuz geri döndü vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fizban said: kusura bakmayın da hiçbirimiz türk futbol tarihinin en iyi 11'ini bilebilecek yaşta değiliz. metin oktay falan yazanlar olmuş. ahahah. kaç kez izlediyse. van gobbel sağ bekti ayrıca. galatasaraylı olacaksınız bi de lol.G.saray'ın 3. yabancısı Hollandalı Ulrich Van Gobbel bugün İstanbul'a gelecek. Hollanda'nın Feyenoord kulübünde top koşturan Surinam asıllı Van Gobbel'in G.Saray yöneticisi Tony Cauki ile birlikte bugün İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı Menejer Adnan Sezgin tarafından açıklandı. Feyenoord Kulübü ve Van Gobbel ile hiçbir pürüzün olmadığını söyleyen G.saray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat ise "Hollandalı futbolcu ile bugün büyük bir ihtimalle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağız" şeklinde konuştu. Hollanda Milli Takım formasını 4 defa giyen, Feyenoord kulübünün sağ bek ve stoper mevkiinde görev yapan Surinam asıllı futbolcu Van Gobbel'in, çok güçlü ve hızlı olduğu ancak tekniğinin ise biraz zayıf olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 volkan gökhan gönül serdar kesimal bekir caner mehmet topuz emre özer ugur boral semih EMENIKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 leo franco bruno quadros - almaguer - bouzid inamoto - petre - barusso - klodian duro lukunku - fabio pinto - bratu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar