Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Abi mankenler 100 kez gittiği bakkala "sana sürekli uğruyorum bir kere verim bari" der mi hiç? Bu adama niye versinler ._. Resmen çok kötü bir meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Redeagle said: Abi mankenler 100 kez gittiği bakkala "sana sürekli uğruyorum bir kere verim bari" der mi hiç? Bu adama niye versinler ._. Resmen çok kötü bir meslek.bi kaç yıl önce manken ajansında şöförlük (işte otele yerleşmelerinden,ufak tefek ihtiyaçalarına filan da bakıyor...) yapan bi tipin anıları mı ne vardı gazetede. baya bi yeni yetme mankenle yattığını söylüyordu... atıyo olabilir tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yani imkansız demiyorum tabi de mankenlerde bir noktada normal bir kadın sonuçta. Durup dururken işini halleden her erkeğe vermeye kalkmazlar sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hala bir ihtimal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 worst job'un aslında bayağı iyi bi iş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eli yüzü düzgün olsun, agzı da laf yapsın, modellerin iq seviyelerinin ortalama altı oldugu tezini de öne sürersek. Bence şansı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 erkek içinse eğer beterin beteri var bkz fluffer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Undisclosed said: direk adrenalin rush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ama tabi masaj seansından iyi olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 o testesteron ile karışık adrenalin farklı bi olay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Undisclosed said: Adam her aşağı baktığında içimden bağırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 NolaxThensbane said: Yok be masajda hiç boner falan yaşamıyor insan peh amma terlemiş leş karı falan oluyorsun aseksüele baglıyorsun belli bir süre sonra işte tam bir profesyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi gerildim kuleliyi izlerken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Undisclosed said: Aşağı inerken paraşütle falan inseler bari. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bi yerde free climb yapıyorlar, 'beldeki kancayı ikide bir takmak çok yorucu böyle kanca takmadan çıkmak daha kolay, çoğu tırmananda böyle yapıyor' tarzı bişeyler diyor anlatan adam.. orda ben zaten koptum olaydan. hem mühendis olacan, hemde problem çıktığında tırmanacak toşbile sahip olacan.. zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 neyi zor merdiven çıkıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 1700 feet e tırmanmak, o kadar yükseklikteki rüzgar, kulenin esnemesi falan önemsiz sende haklısın. evde ampul patladığında çıkılan alttan annenin desteklediği merdivenle aynı olay sonuçta. merdiven çıkıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sıkı tutunması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Karşı cinsten birisi size masaj yaparken içiniz bir hoş oluyorsa size kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben bi sorun göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: Karşı cinsten birisi size masaj yaparken içiniz bir hoş oluyorsa size kötü haberlerim var hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gözlüklülerin gözlüksüzü gankleyip HAHAHA ÇİFT GÖZ ÇİFT GÖZ diye dalga geçmesi için sayıca üstün olmaları gerekiyor canonical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: Karşı cinsten birisi size masaj yaparken içiniz bir hoş oluyorsa size kötü haberlerim var so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar