Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 4 senedir 1 tane ciddi iliskim olmadi lan cok fena forever alone durumundayim. En uzun 1 ay surdu ki zaten 3 tane falan oldu. Ondan once 1 yillik bi iliski rekorum var bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 1 yıl 11 ayla fena değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hoslandigim benden hoslanmadi, benden hoslanandan ben hoslanmadim, sonuc: foreveralone.png. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bir sevgilim vardı gözümden bile sakındığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bir sevgilim vardı adı madelaine. kitap gibi karıydı. çevir çevir oku. hangi filmden olduğunu bilene madlen çikolata alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o ne? yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben ezelden beridir yalniz yasadim, yalniz yasarim hangi cilgin bana sevgili olacakmis? sasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sol el sayılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 YOK şıkkının açık ara kazanmasından ötürü şunu hak ediyoruz: http://media.tumblr.com/tumblr_lbn7gcMfG41qbjdgq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2 sene oldu bizimki. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 22 senelik bir ilişki içersindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 takiliyorum yazan arkadaslara not 31 cekmek takilmak deildir ben istemiyorum istesem hemen yaparim felan ayaklarini gecin yoku isaretleyin iste adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 artizlik yapma lan sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 biz ki sağ eli elizabeth olarak görmüş, bağrımıza basmış bir milletiz. tek tabanca stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 istersem oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 3 sene oldu acısıyla tatlısıyla güzel şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Burdan çıkartacagımız sonuç paticik ahalisi sevgili bulamıyor buldu mu da bir daha bulamam diye bırakamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2.4 yıllıkta benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Moderasyondan ricam yeni bitti, takılıyorum tarzı yok demek anlamına gelenleri süslemeden yok yazanlara kaydırsınlar :D Kimi kandırıyorsunuz takılıyorumlar falan. Forumda barney stinson var aslında çaktırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 BonePART said: takiliyorum yazan arkadaslara not 31 cekmek takilmak deildir ben istemiyorum istesem hemen yaparim felan ayaklarini gecin yoku isaretleyin iste adam gibi Mithat said: Moderasyondan ricam yeni bitti, takılıyorum tarzı yok demek anlamına gelenleri süslemeden yok yazanlara kaydırsınlar :D Kimi kandırıyorsunuz takılıyorumlar falan. Forumda barney stinson var aslında çaktırmıyorlar. Elbette ki biz bu soylemde cok daha once bulunmusuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aquila said: artizlik yapma lan sen de. Olm yap sende bi zenci, asyali, hintli felan. Amerikada oturuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 FOREVER ALONE YEMINI ETTIK BIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok desem gönül razı dei, sussam elim mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar