Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olunan kıza yazan dost sıfatlı kişi

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Kiz onu secmis. Özgür iradesidir.
Dost bildigin cocukta bi kiz icin arkadasliginizi cöpe atmis. Senin o derece hoslandigin bi kizla gizli gizli görüsüyosa bu onun ne kadar zayif karakterli biri oldugunu gösterir. Adam gibi gelip söyleseydi, "abi ben su kiza karsi farkli duygular besliyorum, onun da bana bos olmadigini biliyorum. Senin icin de bi sakincasi yoksa samimiyeti gelistirmek istiyorum." Burdaki sakinca lafin gelisi. Karsi taraf yok olmaz derse sie lan cekilir bidaha görüsülmez. Maksat karsi tarafi en az sekilde üzmek.

Ama o kiz parselleme, anlasmalar filan komik. Cok liseli hareketler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok konunun özeti şu

Ben 6 yıldır bir insanı tanıyorum, ve onu dost biliyorum, arkadaşım beni arkadaşı olarak bile görmüyor, ama ben onu dost görüyorum, sonra bir kız var hakkaten güzel,çok sevdim, benim olsun istedim, ama yemedi abi, kız beni nasıl beğensin, başkasına gitti, ben de söz verdim, dünyada kız mı yok seni siliyorum dedim, ama olmadı, daha çocuk olduğum için, doğru ile yanlışı ayırt edememek gibi, silmek ile çöp kutusuna koyup geri al yapmak arasındaki farkı bilmiyordum, kızı görünce gene onu istedim, ama baktım benim dostum maaşallah ayarlamış, en azından bana öyle geldi, çünkü ben bir erkek ve bir bayanı yanyana görünce mutlaka çıktıklarını düşünüyorum, onlar çıktığına göre dostum dediğim adam benim kızı almış oluyor, bu bana çok koyuyor çok koyuyor..

Bu ne lan..
Önce ne istediğine karar ve o doğrultuda hareket et.
Arkadaşlarını değil kendini ön planda tut.
Sosyal ağlarda paylaş

şakaya güldük, azıcık da ukalalık edelim.

güzel kardeşim, adama hiç açıklama yapmadan kankalıktan çekilmişsin, anlaşmayı fesheden sensin, kızla ilgili dokunulmazlık maddesi neden hala geçerli olsun ki?

ayrıca bakın tekrar söylüyorum, tanımadığınız etmediğiniz insana duyduğunuz her türlü kıpırdanmayı, hareketlenmeyi, kalp çarpıntısını, vücut kırpıntısını aşk zannetmeyin. büyütmeyin bu kadar elin kızını. küçültmeyin bu kadar kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani adamla ilişkiyi sen koparmışsın. Hala senin çıkarını gözetmesini nasıl beklersin ki? Bunun yanında sırf yazın gelip ortamdan biriyle çıkan kız çok büyük ihtimalle vakit geçirmek için böyle bir şey yapıyordur. Haliyle kızın sana gelmesini beklemektense(hayal etmektense)girişimci davranıp kızı etkileyen kazanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Kız daha önce de senin kızarkadaşın olmamış ki şimdi selamı sabahı kestiğin arkadaşının kızla gezmesine bozuluyorsun. Olgunlaş biraz. Ayrıca bir kızın bir erkekle birlikte çarşıda 3 saat gezmesi erkeğin kızı ayarladığı ya da kızın erkeğe vurulduğu anlamlarına gelmez. Lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:

Kötü olmuş Leadman, etik olmamış dostun da ya çok genişmiş ya da biraz düşüncesizmiş. Ha muhtemelen dostun ile kıza sorsak anlatacak başka hikayeleri vardır. Eğer olan oldu diyorsan ikisinden de uzak dur başka uğraşlar edin kafanı uzak tutacak.

btw, successful meriç is successful

hep böyle saf olan tarafı savunma eğilimine bayılıyorum ya

1-) adam meriç değil
2-) OP = saf
3-) kız onun tapulu malı değil, büyük ihtimalle geç anlayan biri olduğu için ona "hee evet sana olumlu bakıyorum" diyip başkalarıyla gezmiş ve ona acımış

bazı insanlar kavramları sorgulamadan kafasının düzüne giderler, etrafla konuşmadan hemen tepki vermeye çalışırlar.

ben diyorum ki, al dostunu karşına ve konuş, adamı dinle ve hak ver, kabullenemeyen taraf olmak yerine etrafını anla. ha biraz da sağduyulu ol, kabullenmek de bi erdem sonuçta. hangi taraf dostluğun değerini daha iyi biliyo tartışılır tabi, ama eminim kızla çıktı ve geniş davrandı diye de "skerim dostluğu" demiyodur. gerçi konuşmamış bile onda da biraz mallık var sdjlf

on üzerinden dokhuz kızla çıkan adam haklı k. bakma kardiş, bi gün beynini kullanmayı öğrenirsin. amacım ayar vermek değil

o geri kalan bi puan da senle konuşmadığı için vermedim. hayırlı cumalar dilerim

Yoda bile demiştir, "attachment leads to hate"
Sosyal ağlarda paylaş

Sizler bizim aramızdaki diyalogu ve geçmişimizi bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Kendi hayatlarınızdaki samimiyetsiz yakın arkadaşlıklarla kıyaslıyorsunuz muhtemelen olayı ve "o bana bunu yapsa hiç sorun olmazdı" falan diye düşünüyorsunuz bence.

Ben en başından beri dediğim gibi herifin kızla çıkması falan önemli ama "en ufak bir laf etmemesi bana" çok koyan taraf. E ulan o kadar şey yaşamışız senle, ufacık bir açıklama konuşması yapmaya bile tenezzül etmiyorsun; ayıp ediyorsun. Vefalı bir insan bunu yapardı yani.

Ve son olarak ortaya damdan düşer gibi çıkmasaydı benim "arkadaş", ben bu kızla yüzde 200 bir boklar yerdim.

Her ay bir sevgili değiştirip onunla çektiği fotoları Facebook'a koyan ve altında aşk methiyeleri düzen bir kızı etkileyebilmenin pek de zor olacağını düşünmüyorum. Ve çıktığı insanların da benden hiçbir anlamda bir fazlası yoktu. Şu an takıldığı arkadaşımın da fazlasını göremiyorum ben.

Yani anlayacağınız kız zaten bayağı bir yolluydu. Bende zaten hep yollu tiplere karşı özel bir ilgi var niyeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...