meshut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bendeki s40 170 hp 1250 kg ağırlığında 0-100 8-8.5 arası belkide bana rastlayan pejocularda bi sorun var ama 3,4 defa verdim kalkışta.mercedesten kasıt düz e200 ve c200 ler kompressor olanlara lafım yok.arabamdan çok memnunum bide bunun t4 modeli varki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aramis, sonuçta uzun yol deyince insanların aklına mercedes geliyor. tamam mercedesin yürüyen aksamı vs. çok iyi olabilir ama sonuçta e200 ve c200 lerde 136 hp lik gayet düz bir motor var bu motorla bana plaka okutması imkansız,kompressor olsa ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 65 Mustang 8 silindir çok beygir benzin deposu yerine peşimden tyanker geliyor direk tankere bağlıyoruz arabayı[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: orc_lord, 14 Mayıs 2004 20:36 tarihinde demiş ki: mercedes avangarte e2 paket / larcivert larcivert dediğin ne oluyor? *lazer yazıcı ısınıyor*[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: BabacumMostors, 18 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: 65 Mustang 8 silindir çok beygir benzin deposu yerine peşimden tyanker geliyor direk tankere bağlıyoruz arabayı Uçaklar hawada yakıt ikmali yapıyo ya sende karada yapabilionmu? Yapamıyosan gözükme gözümüze[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 98 Alfaromeo GTV v6 2498 cc 257 beygir turbo modified.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: BabacumMostors, 18 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: 65 Mustang 8 silindir çok beygir benzin deposu yerine peşimden tyanker geliyor direk tankere bağlıyoruz arabayı ciddi misin sen? konu açtık yahu mustang arıyorum bilmediğim bir model diye, nasıl görmedin valla gerçekten o araca sahipsen senden öğrenmem gereken bir takım bilgiler var ona göre ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Mayıs 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya zaten mazda hakkaten yilani oldu general motors sahiplendikten sonra, tas gibi araba yapiyorlar idi, simdi sekli semalide birseye benziyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Hele Mazda 6 olcak 2.3L Sport cinsinden of be yavrum o ne öyle.Honda Accord yanında kedi gibi kalıyo.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 seneye elden düsme 2002 model falan bi x5 alıcam işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: BlackRose, 20 Mayıs 2004 16:52 tarihinde demiş ki: valla gerçekten o araca sahipsen senden öğrenmem gereken bir takım bilgiler var ona göre ;) ah ahh keşkem keşkem araba ucuz ama benzin masrafı adamı öldürüyor bu sefer eheuh :) sen yine özelden sor bildiğim şeylerden sana yardımcı olmaya çalışiim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya vazgeçtim ben bu sevdadan öyle maymun iştahlı da değilimdir bu sevda nerdeyse 15 yıllık bir sevda desem yanlış olmaz ama gerçekten çok problemli bir aracın (gerek yaşı gerekse Türkiye'deki durumu açısından) peşinden koştuğuma inandırdı artık arkadaşlarım beni zaten kendimden memnun değilim bi de yeni bir dert eklemeye gerek yok diye düşündüm, hayallerimde yaşatmaya devam edecem 68 model mustangimi ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Dağıttım ben arabayı araba maraba kalmadı artık , bende tüplü bir elden gecirilmiş Shevrolet İmpala vardı üstü acık ,Pembe renkli , Gemi gibi araba idi be ,cok severim klasikleri. kaza yapınca sarhos kafa ile araba maraba kalmadı tabe. şimdi tabanway takılıyorum 1973 model ayaklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Şaka maka ama bizdede Tırparatör var bilen varmı bilmem ama manyak bişi peder balıkçıda :D Herkesle kapışırım. Km 12.000 yakıyor şeytan icadı valla 3 boyutlu hem kendisi :D[signature][hline]"Bilgi paylaşmak içindir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: AssassiN, 12 Mayıs 2004 16:25 tarihinde demiş ki: said: edi, 08 Mayıs 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Ford Focus, kirmizi, 2001 model, 2.0 motor neee amerikan arabasimiii :) he valla, amerikan arabasi, gayetle memnunum, ustelik fiyati da cok uygun (ben 6000 dolara aldim 2002 de, ki o zaman 1 yasindaydi kendisi), sonra turkiyedeki arkadaslara ford focus alin hem sufer araba hem de cok ucuz diye tavsiye ediyodum ki turkiye'de fiyatinin 20 kusur milyar oldugunu ogrenerek mahcup oldum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 amerika, kanada vesaireden sonra turkiyede araba lafi etmemek lazim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ya da once arastirip sonra konusmak lazim :) oole benim gibi ford focus alin hem guzel hem cok ucuz diyince komik olunuyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lol adin "sosyete edi"ye cikar sonra :P[signature][hline]. [Bu mesaj green_martian tarafından 31 Mayıs 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Range Rover 2003[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 imzanımı okuyalım yazdığınımı şuna small eklesene ufalsn biraz[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 herkestede ya X5 yada range rover var.. ferrari almayi dusunenler var bohuuu *!kiskanir* bizdede 1.4 clio symbol var ne yani? :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 cnm her okuduğuna inanma =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Olsun o zaman yalan solemesinler ben inaniyorum uhuh :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e yalan statüsüne sokmaya da gerek yok yaw, eğlencesine sölenmişler var burda...[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Eee bende dalga geciyorum hafiften ya cokta ciddiye almana gerek yok.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar