incim_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Teknosa' da sadece 1 günlüğüne LG marka ürünlerde %20 indirim olucakmış. İndirim 16 Temmuz Cumartesi günü Teknosaya Koşun :) İyi Forumlar [img]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/14/3910.jpg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 AMAN TANRIM HEMEN BÜTÜN EV EŞYALARIMI DEĞİŞTİRİP LG ALMALIYIM TEKNOSA'DAN BU İNDİRİMLER KAÇMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 %20 'de indirimmi.vatan bi ara nerdeyse 1 hafta boyunca %25 indirim yapmıştı.hemde bütün ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İhtiyacı olanlar için kaçınılmaz fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 KAÇINMIYORUZ BEYLER HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 teknosadan kibrit çöpü almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 site yavaş 2 tane gitmiş ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 3-4 tane led tv alak bari napalım %20 diyor almasak yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İŞTE BUNU BEKLYİORDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 BaaL said: teknosadan kibrit çöpü almam. illaki Teknosadan ürün alın diye Haykırmıyorumki :) şahsen ben LG Optimus Black Alıp %20 Kar yapma taraftarıyım, alıp almamak , begenip begenmemek herkezin kendi iradesinde olan birşey :) iyi eglenceler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Hayatımı bugüne endekslemiştim, hep bu günü bekledim, hiç para harcamadım elektronik eşyaya, şuanda komşumun laptopundan yazıyorum, (komşum 18 female Swedish) Şimdi bütün birikimlerimi gönül rahatlığıyla LG'ye yatırabilirim, teşekkürler teknosa, teşekkürler lg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Red said: 3-4 tane led tv alak bari napalım %20 diyor almasak yazık Hiç Bu Kadarını Bekliyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 LathspeLL said: Hayatımı bugüne endekslemiştim, hep bu günü bekledim, hiç para harcamadım elektronik eşyaya, şuanda komşumun laptopundan yazıyorum, (komşum 18 female Swedish) Şimdi bütün birikimlerimi gönül rahatlığıyla LG'ye yatırabilirim, teşekkürler teknosa, teşekkürler lg. way be, ağlıycam :(( TEŞEKKÜRLER '' LG '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 incim_ said: illaki Teknosadan ürün alın diye Haykırmıyorumki :) şahsen ben LG Optimus Black Alıp %20 Kar yapma taraftarıyım, alıp almamak , begenip begenmemek herkezin kendi iradesinde olan birşey :) iyi eglenceler .. herkes olacak yalnız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 teknosa'nın %20 indirimi "bugünlük size kazık atmıyoruz valla söz" demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İŞTE BUNU SEVİYORUM.. ICH LIEBE ES.. C'EST TOUT CE QUE J'AIME.. ME ENCANTA.. ﻬﺒﺣﺃ ﺎﻨﺍ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Biz de gidip cuma gecesinden Teknosa kapısında yatalım. En kötü sabaha kadar king atar, gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dasaaa said: incim_ said: illaki Teknosadan ürün alın diye Haykırmıyorumki :) şahsen ben LG Optimus Black Alıp %20 Kar yapma taraftarıyım, alıp almamak , begenip begenmemek herkezin kendi iradesinde olan birşey :) iyi eglenceler .. herkes olacak yalnız o. illaki - illa ki Teknosadan - Teknosa'dan Haykırmıyorumki - haykırmıyorum ki Kar yapma - kar etme herkezin - sen söylemişsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Seviyorum ulen ben de seviyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Stringray said: dasaaa said: incim_ said: illaki Teknosadan ürün alın diye Haykırmıyorumki :) şahsen ben LG Optimus Black Alıp %20 Kar yapma taraftarıyım, alıp almamak , begenip begenmemek herkezin kendi iradesinde olan birşey :) iyi eglenceler .. herkes olacak yalnız o. illaki - illa ki Teknosadan - Teknosa'dan Haykırmıyorumki - haykırmıyorum ki Kar yapma - kar etme herkezin - sen söylemişsin zaten. Teknosa indiriminden ziyade D&R indirimi daha iyi olurdu bence. Şiiişşşşşt, açmayın uykusunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 DnR fazla gelir bence, istikamet: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ancak tık'la zaten. Başka türlüsünü düşünemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 olm niye yuklendiniz cocuga bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar