misread Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dogal tas mucizeleri bile daha mantıklı o zamazingodan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi şimdi bu meretle ben de çok billur geçtim, alanlarla da bi o kadar geçtim. fakat geçenlerde bir arkadaşta gördüm bunu ve bende denemesini istedim. kendimden o kadar eminimki "kofti bişey, bi hilesi vardır en fazla" felan diyorum kendi kendime. şu klasik tek ayak üstünde kollar açık vaziyete getirdi beni, bileklik yokken bastırdığında dengem bozuldu, varken bişey olmadı. önce bi hönk oldum, sonra bir kaç deneme daha yaptım. en son da şunu denedim; bileklik takılıyken bastırsın o sırada diğer arkadaş da bilekliği çıkarsın. abi valla dengeli bi vaziyetteyken bileklik çıktığı anda düşüverdim. yani işin özeti, testislerden testis seçip en kralını geçen ben cevâb veremedim. ha ama şöle de bişey var, bu klasik tek ayak üstünde durma testi harici başka bi test görmedim hiçbiyerde. yani sırf tek ayak üstünde dururken biri kolumuza bastırdığında düşmememizi sağlıyorsa gereksiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yahu o test spor yapmayan insanlarda işe yarıyo kesinlikle bizim evde babam ve bende denedik 2 sinde de 2 mizde kıpramadık yerimizden düz bi adam da psikolojik olarak kıpramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Psikolojik herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Kas hafızası denen olay. ilk seferde sizi neyin beklediğini bilmiyorsunuz sonra bilezikli iken kas hafızanız nasıl bir haraket geleceğini bildiğinden hazırlıklı oluyor ve bilezik etkiledi sanıyor kullanan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.bodytr.com/2011/06/power-balance-bileklik-ise-yariyor-mu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Tekrar alıntılamayayım ancak belli ki TL : DR yapmışsınız benim geçen sayfalarda yazdığıma. Şöyle söyleyeyim "kas hafızası" olmasın diye bilerek tersini denedik. Yani önce bileklikli sonra bileksiz. Ayrıca denediğimiz ve garip sonuçlar veren deneyi de yazdım, siz de deneyin bir. Fazla deney oldu evet ama bilimsel çalışıyoruz... Ben de sizin gibiydim merak etmeyin,ancak dediklerimde bir gariplik var hakikaten.. Edit: Neyse bir daha yazayım, bir de onu deneyin.. Sotto said: Ben bu tür olaylara skeptik yaklaşırım burada insanlar da genelde olaylara mantık çerçevesinde bakmaya çalıştığımı bilirler... Ancak bu Powerbalance olayının tamamen hoax olduğuna inanmama rağmen çözemediğim ve defalarca arkadaşlarla denediğimiz birşey var. Benim bildiğim 3 temel deneyi var bu meretin... Birincisinde sizin flexibility'nizi arttırdığını söyleyip kolunuzu-vücudunuzu oynatmadan- açabildiğiniz kadar arkaya açmanız isteniyor. İlk açınca az açılırken, PB takınca daha çok açılıyor doğru. Ancak deneyi ilk PB takarak yapınca, sonra çıkarınca aslında pek fark olmadığı gözleniyor yani bu deneyde vucut ilk gerilmeden sonra alışıp ikincisinde daha esnek oluyor diyebiliriz burada işe yaramıyor kesin. İkinci deneyde kolunuzu açıp bastırma deneyi var, bunu çok düzgün yapamadığımızı kabul etmekle beraber burada da çok abartı bir olaya rastlamadım. Ancak benim bir türlü anlamadığım güç deneyi. Hatta önce PB'yi takıp sonradan takmadan defalarca farklı kişiler üzerinde denedik. Hani bizzat ben denedim yani. İlk önce bilekliği takıp kollarınızı arkanızda birleştiriyorsunuz sonra arkadan birisi sizi bir nevi çekiyor (elinizi arkadan birleştirdiğiniz noktadan) haliyle dengeniz kayboluyor arkaya doğru çekiliyorsunuz. 120 kiloluk MMA yapan dev arkadaşım üzerimde bizzat denedi bunu. Kaldı ki birinin dengesini bu tarz bozmak için bu kadar güçlü olmanıza gerek de yok. Kısaca, bütün ağırlığını bana vermesine hatta kendi ayaklarını yerden kesmesine (bileklerime doğru çullanıyor bir nevi- tabi tam anlatamamış olabilirim) rağmen santim kıpırdamıyorum olduğum yerde. Bilekliği çıkarınca hafif güçle bile arkaya geliyorum. Hani bunu psikolojik vücudun kendini kasması ya da placebo tarzı bir effektle açıklayabiliriz belki ama defalarca denedik başka insanlarda ve bu bilekliğin ne olduğunu söylemeden. Dediğim gibi bunu deneyince hakikaten düşmüyorsun bu benim çok garibime gitmişti mesela ki ilk bunu gördüğümde bu ne lan tepkisi vermiştim elbette. Bu güç deneyini tam anladıysanız bir deneyin. Önce bilekliği takarak deneyin ki hatta vucüt alışması gibi bir durum olmasın. 15 yaşında çocuğu bile deviremedim ben böyle bilekliyken ki bütün gücümü kullandım hiç abartmıyorum. Eğer psikolojik olarak bu kadar kuvvetli olabiliyorsak o zaman bilekliğin field yaratmasına gerek yok zaten, gayet etkili bir placebo gibi duruyor. Dediğim gibi diğer şeylerde fail oldu. Ama bu güç deneyini hiç birimiz açıklayamadık ki defalarca denedik farklı kişilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 annem almış o_O evde denedik abi ben bi boka yaramadığını gösterdim tekrar dene tekrar dene tekrar dene diye diye pert ettim ya da o kadar epik bi insanım ki bu lame teknolojiler işe yaramıyror bende yine de alnıma çayın hologramını yapıştırınca bi rahatlama geliyor hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Güç deneyi olmadı mı..İyi bari, biz de garip sonuçlar çıkmıştı ancak hiç bir bayan üzerinde denememiştik belki ondandır:).. Diğerleri zaten fail olmuştu da garip bir şekilde takınca düşmedi kimse nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 şu linke inandım ben. okuyun sizde. throine said: http://www.bodytr.com/2011/06/power-balance-bileklik-ise-yariyor-mu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 placebo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 şu bilekliğin ciddi ciddi tartışılması bile komik ya. yapmayın ahsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 konuyu tamamen okumadim fakat bir de soyle bir sey var. Jinsei Life Power bunun da benzer testleri var. alani bilekliklere gore baya genis ve daha bilimsel yaklasmislar, fiyat olarak da 2-3 kat daha pahali. ben her ne kadar inanmasam da bir arkadasim aldi ve ise yaradigina inaniyor. futbolcu kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 1$'a livestrong alın, en azından bir işe yaramış olur paranız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Sixoms said: konuyu tamamen okumadim fakat bir de soyle bir sey var. Jinsei Life Power bunun da benzer testleri var. alani bilekliklere gore baya genis ve daha bilimsel yaklasmislar, fiyat olarak da 2-3 kat daha pahali. ben her ne kadar inanmasam da bir arkadasim aldi ve ise yaradigina inaniyor. futbolcu kendisi. http://www.bodytr.com/2011/07/jinsei-kolyesi-hakkindaki-gercekler-yorumlar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ben Aldım İşe yarıyor sırt ağrılarım geçti kendimi daha iyi hissediyorum gerisini bilmem güzelde bir aksesuar faydasını gördüm hakkını yiyemem sahteleri vardır mutlak.plesoba mlesoba blesobayı bilimsel olarak açarsanız daha iyi olu madem etkisi yoksa bunlarla ilgilendiğimiz kadar bankaların, tekelleşmiş ve özelleşmiş kurumların tıkır tıkır aidat ücreti, kart ücreti, hesap işletim ücreti, o ceza bu ceza, açma kapama ücreti, bilmemne harcı, bunların siz uyurken bile cebinizden arakladığı paralara karşı biraz daha duyarlı olsak daha iyi olur Türkiye deki En büyük en prestijli marka haline gelmiş kurumların bile bizi nasıl sağdığını görmezden gelmeyi bırakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 merhabalar fiyatına göre kaliteli ürün.hızlı kargo.herkese tavsiye ederim teşekkürler hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 youtube da testlerin nasil yapildigini bir izleseydiniz ya vallahi inandim supermis dalga gectim erkek cikti falan demeden once. bende vardi, sirf milleti nasil kandirdiklarini gostermek icin kullandim arkadaslarimla sonra attim gitti. simdi ayni dengeyi bir cakmak ile saglayabiliyorum mesela yada bir kalem herhangi bir obje ile :D isin sirri test esnasinda verdiginiz kuvveti karsinizdakinin agirlik merkezine dogru vermek.. bu kadar kolay yani ;) placebo falan bile degil yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 niye 80 tl li la bu. 15 yap millet merakından alsın. ow yea bı boka yaramadı demek ıcın alsın lan. yani içinde 80 tl lik ne gibi bir madde/teknoloji vraki bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bi mağazada satış yapan çocuk kullanıyordu bi faydası var mı diye sorduğumyok gün içinde yok gibi ama uykumu düzenliyr daha dinç kalkıyorum fln dedi. bana çok saçma geliyor gerçi şu çakra ve vücut enerji noktalarına inanıyorum ama bileğinde sallanan hologramlı birşeyin vucutta olumlu etki bırakabileceğine inanmıyorum. beleş bulsam birkaç gün denemek isterdim kanıtlamak için ama gidip para veremem buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kanseri denge bilezigiyle yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 parayı ödeyince dengeniz bozuluyor zaten. ödedim oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 şunu alan babam olsa denizde boğarım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 alperozg said: bi mağazada satış yapan çocuk kullanıyordu bi faydası var mı diye sorduğumyok gün içinde yok gibi ama uykumu düzenliyr daha dinç kalkıyorum fln dedi. bana çok saçma geliyor gerçi şu çakra ve vücut enerji noktalarına inanıyorum ama bileğinde sallanan hologramlı birşeyin vucutta olumlu etki bırakabileceğine inanmıyorum. beleş bulsam birkaç gün denemek isterdim kanıtlamak için ama gidip para veremem buna La gitsin bir multivitamin olsın 60 tableti 40 kaat gerçekden bir faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Jaegerjaquez said: Ben Aldım İşe yarıyor sırt ağrılarım geçti kendimi daha iyi hissediyorum gerisini bilmem güzelde bir aksesuar faydasını gördüm hakkını yiyemem sahteleri vardır mutlak.plesoba mlesoba blesobayı bilimsel olarak açarsanız daha iyi olu madem etkisi yoksa bunlarla ilgilendiğimiz kadar bankaların, tekelleşmiş ve özelleşmiş kurumların tıkır tıkır aidat ücreti, kart ücreti, hesap işletim ücreti, o ceza bu ceza, açma kapama ücreti, bilmemne harcı, bunların siz uyurken bile cebinizden arakladığı paralara karşı biraz daha duyarlı olsak daha iyi olur Türkiye deki En büyük en prestijli marka haline gelmiş kurumların bile bizi nasıl sağdığını görmezden gelmeyi bırakalım. Ne kafası bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar