KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://ro2.playpark.net/ şöle bi site de dolanıyo ortalıkta ama o da patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sitesi o zaten.Sea serverı.Eu değil ama ingilizce.Beklememişler bu kadar yoğunluk olacağını.Oyun açıldı.Yarım saat içinde oyunda sitede çöktü.Hala düzeltecekler işte.En son verdikleri saat sabah 8e filan gelio bizim saatimizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 optimizasyon nasıl düşük sistemli pc lerde açarmı dersiniz ? bu arada herşeyi hazırladım açılmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Life Style Job'lar..; Blacksmith Artisan(Tailor) Chef Alchemist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 eski ro kafası yok gibi duruyo ama bi şans vericem eski ro nun şerefine ben açılsın server yarın bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben doktor olcam abla ilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 za ocak 3 de acılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 world of ragnarok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 3 ocak release tarihi mi yoksa open beta falan mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 open beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 saat 3 de stress test açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi account yaratamıyorum. register dediğimde beyaz bi ekran geliyo hiç bişey yok :/ 3 browser da denedim opera, chrome, İE gene yok gene yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bu oyunu hiç oynamadım da şöyle kore işi ,ışıklı ,yanarlı dönerli bir mmorpg canım çekiyor bayadır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 stress test de karakter açmayı başarabildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 http://ro2.playpark.net/ kayıt olamadım, iş yerindeyim beynimi çekmeceye bıraktım. Bir arkadaşımız açıklayabilir mi,key nasıl alınır, nereye register olmak lazım..:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 http://www.playpark.net/ burdan kayıt ol sağ üstte ama site patlak şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 stress teste sınırlı sayıda player aldılar. yarın bidaha var inş ona gireriz :D ocağın 3 ü benim için bayağı iyi olcak cmylmz fundamentals + ro2 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bugun 20-25 dk oynadım ağır ama çok ağır wow çakması olmuş thief açtım direk rogue gibi combo sistemi var wowdaki, farm oyunu değil quest verme oyunu olmuş direk, secondary joblar desen oda malzeme bul item yap mantığı ha sonuç olarak oynıcam mı? bayaa oynıcam garip bi şekilde sardı at gibi oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 beyler bu arada eski RO nickleriniz yazsanıza belki tanırız birbirimizi .:PainKiller:. dı benim assassin emp breaker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 IP ban olcak büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Dear Asgardians, We are happy to announce that OBT will start tomorrow, 3rd January 2013, at 1300 HRS (+8 GMT)! That is less than 19 hours from now! However, it's with our deepest apologies that we announce we will not be able to provide the RO2 game service to players outside of our optimised countries - Malaysia, Singapore, Thailand and Vietnam - due to our licence agreement with the game's developer, Gravity Co., Ltd. These aforementioned licence terms will take full effect from the start of OBT tomorrow and we deeply apologise for any inconvenience caused to players. We are extremely grateful for the support you have shown RO2 so far and we thank you again for being a part of this journey. Thank you all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ne salak iş lan bu niye böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Akil sagligimiz icin iyi karar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yıl 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar