Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bursadan bir yazı sldşgk ellerimle çektim http://i.imgur.com/6sShV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 adama kefilim, bildiğin bursa alt geçit duvarı o arka plandaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 filaş ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://haber.mynet.com/boyle-bir-intikam-gorulmedi-583375-yasam/ pii ta temmuzda olmuş olay yeni duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 KENDİSİ %100 HAKSIZDIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi resim yaztan beri telefonda duruyor, üşeniyordum hep atmaya, denk geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://inciswf.com/1299119727.swf EVEEEEEET BU İŞTE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bursa'nın stadının ordan otogar ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kendi arabanla trafik yoksa 3-5 dakika ya gidersin.Toplu tasıma hakkında tam emin degilim ama muhtemelen direk otobüs vardır stadın karsısındaki otobüs durağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Merinostan gemlik otobusune bin terminalin karsisinda inersin 20 dk surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/temizlik-iscisi-kadina-fantezi-kazasi-/gundem/gundemdetay/03.12.2011/1470650/default.htm?ref=yahoo yine bursa yine bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sparkcaster said: http://gundem.milliyet.com.tr/temizlik-iscisi-kadina-fantezi-kazasi-/gundem/gundemdetay/03.12.2011/1470650/default.htm?ref=yahoo yine bursa yine bursa 11 yıl nasıl yalan. ayrıca eski kocası neden ifadeye çağırılmış onu anlamadım. 2 kişi kendi rızalarıyla yapmış işi. 11 yıl önce. ondan sonra neden davalar birikiyor e birikir tabi dingil savcı. ota boka dava açarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abi pardon ama o kapak orada 11 sene nasıl durmuş arkadaş,işin diğer bir tarafıda böyle doğaya atılan plastik maddeler eğer olay doğruysa,orada 11 yılda çürümeden kaldıysa toprakta denizde v.s de binlerce yıl kalacağına kesin kanaat getirdim,çünkü kadının tipi direkt balçık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bursa'da domuz eti satan yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Musevi ve Hristiyan cemaatler var , mutlaka satan bir yerler vardır ama benim direk bildiğim bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Kipa'da satılıyor diye duydum gittim sordum yok belki metro da satılıyor olabilir gidip bakmak kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Aket-Atum said: Musevi ve Hristiyan cemaatler var , mutlaka satan bir yerler vardır ama benim direk bildiğim bir yer yok. museviler domuz eti yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 biliyorum canımın içi biliyorum , hemen atlamışsın heyecanla galiba :D şurada size genel kültür olsun diye birşey yazıyoruz hemen yanlış anlıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 "Oyun karakterimi çaldılar" BURSA’da 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Naz Çetin, şifresinin kırılarak, 4 yıldan bu yana internet üzerinden oynadığı starateji oyununda oluşturduğu 3 karakterin üzerindeki donanımların çalındığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Jandarma Bilişim Şuçlar Şubesi ekipleri, IP adresi tespit edilerek Çetin’in oyun şifresini kıran kişilerin kim olduğunu belirlemeye çalışılıyor. http://gundem.milliyet.com.tr/-oyun-karakterimi-caldilar-/gundem/gundemdetay/11.12.2011/1474076/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 metin2 oynayan annenin çocuğu ne yapar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Haftasonu Bursa'dayım. Arap Şükrü'de iyi bir mekan söyleyin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar