NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 SeaGle said: Nilüfer diye bi yer dediğin Bursa'nın en büyük ilçelerinden dsafasd Eğlence hayatı da orda sayılır artık. Nilüferde şöyle sayayım; Genç ortam istiyosan UÜ Kampüsünün bulunduğu Görükle beldesinde bisürü yer var. Çıtır hatun görücem derseniz görüklede mekan söyleyeyim ama önermem görükleyi yine de. FAtih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bi sürü yer var. Demo var, leman kültür fln var orda. Bin tane mekan var bulvar üstünde, şöyle bi yürüseniz mekanlar abakıp uygun bi yere bile girebilirsiniz, tavsiyeye gerek yok. Çok fazla çeşit var çünkü. Bursa merkezde arap şükrü sokağı var, daha klasik bi mekan. Meyhane kültürü direk. Var oğlu var yani. bana görüklede mekan söyle olm hatta biz niye bulusmadık lan bak askere gidecem bulusalım bir an önce. Koca adamlarıda görükleye götürme fsmde demoya hayal kahvesine yahut elit takılacam diyorlarsa caddeüstüne gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 -Deno- said: aynen ben de haftaya 5 günlüğüne bursa'da olucam galiba iş nedeniyle. nilüfer diye bir yer galiba. ficosa otomotiv'i denetlicez. tavsiye verin bakalım nerelerde iki kadeh bi şeyler içilir. Uludag dibin tabiki dag yolu :D. haa efendi olalim dersen tabiki arapsukru sokagi butun unluler bile bursaya geldiklerinde arapsukru sokagina gelir icmeye. Bursa merkezde altiparmakta 3 yasinda cocuga sor gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 altıparmagın son hali yayalaştırılmaya calısılan taksime benzetebilirim o yüzden sehi merkezinden uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Olm siz çalışıyosunuz ben staj yapıyorum haftanın 2 günü sfsfsa. Görükle mekanlarını ismen biliyorum ben ya, sevimsiz ortamlar biraz, o yüzden sevmiyorum gitmeyi. Ama gideriz yani ayıbediyon. Bide içemiyorum ben ilaç kullandığım için, o yüzden de alkollü mekanlar sarmıyor beni sdfsadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben istifa ettim yahu evde pinekliyorum 2haftadır ayrıca alkol sart değil yahu kahveyede varım ben görüklede sart değil maksat bulusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Gelecek hafta yine geliyorum Bursa'ya. Bir Arap Şükrü, bir akşam Görükle yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 AHAHA İSTİFA MI ETTİN Abi yeni girmedin mi niye istifa ettin :D Olay mı oldu? Buluşalım abi madem ama 2 hafta yokum ben vizeler başlıyor pztesi, gemlikten git gel yapıcam. Sonrasında buluşalım ayarlayın. Suark fln da bursadaydı bi ara çalışıyordu galiba, hala buralardaysa o da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 küheylan said: Gelecek hafta yine geliyorum Bursa'ya. Bir Arap Şükrü, bir akşam Görükle yeter. ÜNİLİ ÇITIR KIZ KONSEPTİ UU BEYBİ sfafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yok abi arkadaş orda kalıyor aasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 askere gitcem olm kafa dinlemeye cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 olm seagle ile bulusacaksiniz sonra bursa thread'e haber olacaksiniz. paticik isimli internet sitesinden tanışan 4 arkadaş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ben gayet mülayimim abi, makineciyiz ama çılgın fantezi yok =/ Birlikte habere çıkacağınız son insanım lan sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yol tarifi için sağolun. Arap Şükrü'de 2 kadeh yuvarlamadan ayrılmak olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 SeaGle said: Ben gayet mülayimim abi, makineciyiz ama çılgın fantezi yok =/ Birlikte habere çıkacağınız son insanım lan sfdsdf it's a trap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 SeaGle said: Bide içemiyorum ben ilaç kullandığım için, o yüzden de alkollü mekanlar sarmıyor beni sdfsadgf zikirçekenbaykuşlar.swf geçicen aga bunları ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 NURNURAAANİ YÜZLERİYLEEEE Gül suyu içiyoruz pampa, o da iyi kafa yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 biri arap sukru mu dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bu akşam haberlerde gördüm bunu da. :D http://www.haber7.com/video-galeri/23513-sakar-hirsiz-kameralara-boyle-yansidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ben direk videoyu koyayım http://www.youtube.com/watch?v=LCfvteoKfgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Şunun yanında bir hiç ya http://www.youtube.com/watch?v=l-dspBKJXWU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Abi şuna işyerinde patlamamak için elimle yüzümü tuttum. Çok fena kopacaktım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 laa herif yakalandı yaaa yuh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bursa'ya gelemiyorum haftaya, değiştirttim müşterimi zaaaa. biliyorum baya tanışmak istiyodunuz benimle ama bir dahaki sefere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://www.issizadam.net/fotograflar/yurdum-insani/sizi-taniyabilir-miyiz-tabi-tabi-tabi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Aket-Atum said: Şunun yanında bir hiç ya http://www.youtube.com/watch?v=l-dspBKJXWU hayatımın en kötü günü diye festival filmi olur lan bu vidyo iyi bi senaryoyla. ahaha sigara yaptı adam sıkıntıdan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar