Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler çıldırmadı,düzgün kadın kalmadı

Fin

Öne çıkan mesajlar

"gece yarısı içmekten gelip, karısını çorba neden soğuk diye eşşek sudan gelinceye kadar döven sözde erkeklerle dolu malesef ülkem. buradan bayan arkadaşları özellikle uyarmak istiyorum, iki tatlı söze, boyuna posuna aldanıp hemen ilişki kurmayın. iyice araştırın, iyice tanıyın. ailesinde şiddet görmüşse muhtemelen size de uygulayacaktır. şiddete meyilli arkadaşlarımın birçoğu çocukluğunda babasından dayak yiyen tiplerdi. bir de şu var, hayvansever insanlar kolay kolay şiddete başvurmaz. mutlaka hayvansever olsun. "

barınaktan alsınalr sevgiliyide sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

"gece yarısı içmekten gelip, karısını çorba neden soğuk diye eşşek sudan gelinceye kadar döven sözde erkeklerle dolu malesef ülkem. buradan bayan arkadaşları özellikle uyarmak istiyorum, iki tatlı söze, boyuna posuna aldanıp hemen ilişki kurmayın. iyice araştırın, iyice tanıyın. ailesinde şiddet görmüşse muhtemelen size de uygulayacaktır. şiddete meyilli arkadaşlarımın birçoğu çocukluğunda babasından dayak yiyen tiplerdi. bir de şu var, hayvansever insanlar kolay kolay şiddete başvurmaz. mutlaka hayvansever olsun. "

barınaktan alsınalr sevgiliyide sdf

selam 2 tane kedim var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu birazda arz talep meselesi; itaat etmeyecek ev kadını olmayacak kadınlarda gidip öküzle evlenmesinler; bir sürü genç kız biliyorum sırf şekil uğruna işi gücü yeteneği mesleği olmayan yakışıklı atarlı mahalle gençleri ile sevişip çocuk yapıp evlendiler ve dayak odun ne varsa yediler; mahallenin veya okulun kötü çocuğuna aşık oluyorlar, adam 30 yaşına gelince kel ve şişman bir kötü çocuk olunca dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor sana.
Sosyal ağlarda paylaş

bi versiyonu da göz altına kadar sakalı olan ama kaşlarını aldığı için metroseksüel kabul edilen, babasının şirketinde takılan elemanla evlenip bi güzel dayak yemektir. dayak yedikçe hediye kazanır. bi de level atlar. daha sağlam dayak yiyebilir. çok dayak yerse cip falan bile sahibi olur.

görünce gülünüz.

abi aslında kadınlar o konularda süper yaklaşıyorlar. misal meriç arayan salak kızımız "bilmem ki beni aldattı" diye tırıvırı yapıyor.. ulan bilmemkim dediğin adam seni yaklaşık 40 kez falan aldatmıştır. adamın yapısı bu.. sen ne sanmıştın adamı, esas soru bu. yani ne bekliyordun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

ya bu birazda arz talep meselesi; itaat etmeyecek ev kadını olmayacak kadınlarda gidip öküzle evlenmesinler; bir sürü genç kız biliyorum sırf şekil uğruna işi gücü yeteneği mesleği olmayan yakışıklı atarlı mahalle gençleri ile sevişip çocuk yapıp evlendiler ve dayak odun ne varsa yediler; mahallenin veya okulun kötü çocuğuna aşık oluyorlar, adam 30 yaşına gelince kel ve şişman bir kötü çocuk olunca dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor sana.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahlaki yapı çok hızlı değişiyor ve bu yeni koşullara en iyi adapte olabilenler genelde kadınlar oluyor,bu tabii en başından anne ile olan zıtlaşmalardan kaynaklı olarak başlıyor.Ancak erkekler aile içinde daha tutucu oluyorlar yani bir erkeğin babası şerefsizin önde gideni değilse ne kadar kavga ederse etsin,bir nokta dan sonra babası ile tekrar yıldızı barışıyor.

Hali ile biçimsel olarak uzaklaşsa da fikirsel olarak bir erkek çoğu zaman aileden o kadar uzaklaşmıyor.Mesela dün bir kadın yemek yaparken o kadar şikayet etmiyorken bugün yapmıyorum diyebiliyor,temizlik yapmak istemeyebiliyor vs.Dün adeta kadının yapması zorunlu olan görevler bugün en azından kadın için zorunluluk olmaktan çıktı.

İşte bu noktalarda ufak çatışmalar başlıyor,peki öldürülen kadınların genel özelliği ne oluyor ? Genelde boşanma arifesinde oluyorlar ve başka erkekle beraber olma mevzusu vuku buluyor. İşte bu durum adamın devrelerini yakıyor çünkü adam hem çevresinden hem atalarından böyle bir şey görmemiş birde üstüne namus nutuklarını bolca yemiş yutmuşsa tam bir canavar oluyor.Kadın için olağan olan bir durum erkek için olağanüstü bir durum oluveriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi de ben kadınları anlamıyorum, benim annem 25 senedir çalışıyor sürekli yemeğini temizliğini yapar hiç eksik etmez.Pestili çıkar kendinden geçer ama yapar yani her şeyini.Ama şu anki kadınlarda böyle bişey yok,çalışıyo fln diye kesinlikle böyle şeyler yapılmıyor.Zaten default olarak 25 yaşına kadar falan yemek namına öğrenilen bişey yok.Ulan ne boktan bir nesil böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...