BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 eğer böyleyse menajerin halt yemesi sadece. futbolculara da bir şey olmaz, sözleşmelerinin fesedilmesiyle kalır. Adlarını lekelenmesiyle kalır. pardon der salarlar. ama gerçek değilse de ne olur bilinmez. ben gram inanmıyorum o maçta şike yapılmış olmasına. böyle şike mi yapılır.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: BiTcH_oFBaT said: GS'nin açıklamaları tamamen gündemde kalmak için. Adam gibi transfer yapamamamın acısı. Başka bir şey değil. Haber portalı gibi her harekete, her açıklamaya 5 sn sonra cevap veriyorlar. sakin ol abi tamam sike yapmissiniz aciniz buyuk anliyoruz ama sagduyu pls ahah başını abarttım tabi de haber portalı gibi abi ünal aysal. her şeye cevap. bi sus sakin.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahahah ne yapsin abi adam, bikti taraftar sus pus oturan baskanlardan. abuk subuk konusmuyor en azindan ne adnans gibi ne tupcu gibi. xD said: ADALI: Maç geçsin, transfer konuşulurken.. Senin istediğin at hediyesi olsun. Ben de başka bir at var, gerekirse ona bakarız. AKIN: Tamam ağabey. SORU: (Serdal Adalı’ya) Bu konuşmayı maç satmak için mi yaptınız? ADALI: Hayır. Telefon konuşması -1 ADALI: Ahmet (Ahmet Ateş Beşiktaş Güvenlik Müdürü) kim bu Yusuf Turanlı? ATEŞ: İbrahim Toraman’ın menajeri. ADALI: Bana telefonunu bulur musun? ATEŞ: Tabii.. Telefon konuşması -2 HAVUTÇU: Kalede Hasagiç mi oynuyor, öğrensene... AKIN: Tamam hocam. İbrahim Akın’ın lakabı ‘ATÇI’ İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen İbrahim Akın’ın futbol dünyasındaki lakabı “Atçı”. Futbolcu, telefon konuşmalarının çoğunda da bu isimle çağrılıyor. ADALI: (Yusuf Turanlı’ya) Gel ama yalnız gel. TURANLI: Tamam ağabey. ADALI: Atçı’yı getirme, yalnız gel. İbrahim’i alalım mı? BEŞİKTAŞ’a yakın kaynaklara göre, Serdal Adalı’nın yukarıdaki konuşmanın dışında İbrahim Akın ve İskender Alın ile başka bir konuşması yok. Adalı; İbrahim ve İskender’in transferi için teknik direktör Tayfur Havutçu ile konuşmuş... ADALI: İbrahim ve İskender’in transferini ister misin. Yarar sağlar mı? HAVUTÇU: Yarar tabii.. İyi olur.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: ahahah ne yapsin abi adam, bikti taraftar sus pus oturan baskanlardan. abuk subuk konusmuyor en azindan ne adnans gibi ne tupcu gibi. xD said: ADALI: Maç geçsin, transfer konuşulurken.. Senin istediğin at hediyesi olsun. Ben de başka bir at var, gerekirse ona bakarız. AKIN: Tamam ağabey. SORU: (Serdal Adalı’ya) Bu konuşmayı maç satmak için mi yaptınız? ADALI: Hayır. Telefon konuşması -1 ADALI: Ahmet (Ahmet Ateş Beşiktaş Güvenlik Müdürü) kim bu Yusuf Turanlı? ATEŞ: İbrahim Toraman’ın menajeri. ADALI: Bana telefonunu bulur musun? ATEŞ: Tabii.. Telefon konuşması -2 HAVUTÇU: Kalede Hasagiç mi oynuyor, öğrensene... AKIN: Tamam hocam. İbrahim Akın’ın lakabı ‘ATÇI’ İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen İbrahim Akın’ın futbol dünyasındaki lakabı “Atçı”. Futbolcu, telefon konuşmalarının çoğunda da bu isimle çağrılıyor. ADALI: (Yusuf Turanlı’ya) Gel ama yalnız gel. TURANLI: Tamam ağabey. ADALI: Atçı’yı getirme, yalnız gel. İbrahim’i alalım mı? BEŞİKTAŞ’a yakın kaynaklara göre, Serdal Adalı’nın yukarıdaki konuşmanın dışında İbrahim Akın ve İskender Alın ile başka bir konuşması yok. Adalı; İbrahim ve İskender’in transferi için teknik direktör Tayfur Havutçu ile konuşmuş... ADALI: İbrahim ve İskender’in transferini ister misin. Yarar sağlar mı? HAVUTÇU: Yarar tabii.. İyi olur. eğer bu konuşmalar gerçekse bundan başkada konuşma yoksa yine şike belgesi diye kabul edilemez, sonuçta maçtan önce transfer görüşmesi yapıldığını zaten soyluyorlar, yusuf denen adam bunların menejerı adama yalnız gel diyor cunku futbolcunun yanında transfer gorusmesı yapmam demiş adalı, at olayı yine transfer konusulurken verırız gıbısınden bı laf etmıs yanı baktıgında sen bızım ıbb macında oynama gıbı bı laf yok ortada, yada kötü oyna gibi bir şey de yok, o kötü oynayın yada kasmayın gıbı lafları eden menejer oldugu soylenıyor, yanı tek ıcerık bu konusmalarsa bu konusmalarda şike felan yok. bu konusmalardan ceza alamaz beşiktaş, bu tarz konuşmaları tüm takımlar yapar lig ortasında seneye seniz alıcaz su kadar para vericez gibi. bir de SORU: (Serdal Adalı’ya) Bu konuşmayı maç satmak için mi yaptınız? ADALI: Hayır. bu ne ya, adalı ne maçı satacak? böyle salak sorumu olur , maç almak içinmi yaptınız diye sorması lazım eger şikeden suphelniyorsan.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 baransu trollu mac oncesi kayseride konaklayan ibrahim akina sizin bu stad guvenlik muduru mu ne bahsi gecen atin belgelerini gondermis, buyur ibo adalinin hediyesi vs diye bunlar kare kare fotolandi, telefon konusmalari vs var bulusma oncesi. bu dogruysa gg. parayi pulu gectim. `seni alacaz ibo/iskender aman biraz gevsek ol` dendiyse adali veya tayfur tarafindan yirtari yok. ama sadece `seni alacaz seneye` dendiyse bisi cikmaz dogru.
Apranax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adalıyla havutçunun erken girişimi menajerin halt etmesiyle beraber dümen var iması yaratmış gibi görünüyor, suçsuzlarsa da boktan bi durum.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nerden c/p yaptın bilmiyoruz ama bir sıkıntı var o içerikte sdfsfdg
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Önceki gece şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi'ne gönderilen ve savcılık sorgusunda şike yaptıkları yönündeki suçlamaları kabul eden İbrahim Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.. TAYFUR HAVUTÇU DA ARAMIŞ İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golcü futbolcusu İbrahim Akın'ın verdiği ifadede "Türkiye Kupası finali öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu beni aradı.. Beni Beşiktaş'ta görmek istedikleri söyledi.. Tayfur hoca aracılığıyla Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı ile temasa geçtim. Serdar Adalı bana şike teklifi yaptı. Çok düşündüm ve ardından kabul edeceğimi söyledim. Ben atlara çok düşkünüm. Serdar Adalı'dan bir İngiliz tayı istedim. Türkiye Kupası karşılaşmasından bir gün önce 9 Mayıs'ta Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş ile bizim takımın kamp yaptığı Kayseri Hilton Otel'de buluştum. Ateş, bana Hilton Oteli'nde 3 yaşındaki İngiliz tayının evraklarını hediye etti. Mıçmışlar, Belediye Hilton da değil City One'da kalmış. Kendisine teşekkür ettim. Ertesi gün de maça çıktım. Zaten bu olaydan sonra da Tayfur Havutçu, menajerim Yusuf Turanlı'yı arayıp "Beni mutlaka takımda görmek istediğini söyleyip bize mesaj yolladı" ifadelerini kullandı. FENER'DEN DE ALMIŞ! Büyükşehir'de başarılı bir sezon geçiren İbrahim Akın, Beşiktaş'a transfer olmayı hayal kurarken kendini bir anda Metris Cezaevi'nde buldu.. İbrahim Akın'ın Fenerbahçe maçında da gol atmamak 100 bin dolar aldığı iddia edilmiş ve Akın bunu da itiraf etmişti... SEBA: TAYFUR YAPMAZ BEŞİKTAŞ'ın efsane başkanı Süleyman Seba, şike operasyonları ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Seba, "Tayfur Havutçu benim yeğenimdir. Ama ben onun hiç bir zaman ve katiyen böyle bir olaya karışacağına inanmıyorum" dedi. TAKVİM mıçmışlar? sdffdg
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Savcının, polisin TFF başkanına vermediği belgeleri taraftar alabiliyorsa zaten biz hiç yaşamayalım. Böyle yozlaşmış bir düzen olur mu arkadaş. Bunları yazanlar da okuyup pirim verenler de suçludur bence.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: baransu trollu mac oncesi kayseride konaklayan ibrahim akina sizin bu stad guvenlik muduru mu ne bahsi gecen atin belgelerini gondermis, buyur ibo adalinin hediyesi vs diye bunlar kare kare fotolandi, telefon konusmalari vs var bulusma oncesi. bu dogruysa gg. parayi pulu gectim. `seni alacaz ibo/iskender aman biraz gevsek ol` dendiyse adali veya tayfur tarafindan yirtari yok. ama sadece `seni alacaz seneye` dendiyse bisi cikmaz dogru. bu doğru ise yinede konuşmalarda bak atı gönderdik maçta kötü oyna gibi bir cümle geçmesi gerekiyor şike olması için, o at verildiyse bile sene sonu beşiktaşa transferi için verilmiş olabilir, bu da usulsuz transfere girer, yani şike olması için o at verilirken mutlaka ama mutlaka ibb maçında kötü oyna gibi bir cümle etmiş olması serdal adalının veya tayfur un ve bununda belgelenmiş olması lazım bunun dısında o güvenlik müdürümüdür nedir o at verirken demişse bile beşiktaş ceza alamaz , adam kulüpte çalışan personel yönetici değil, beşiktaşı bağlamaz o adamın kötü oyna demesi
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 TARİHİ ADIMLAR 1- Beşiktaş yönetimi, Adalı, Havutçu ve Ateş aklanıncaya kadar, Türkiye Kupası'nı iade etti 2- Yönetim; "Masumiyetlerine inandığımız arkadaşlarımızın aklanacaklarına güvenimiz tamdır" 3-Havutçu'nun itirazı beklenecek, aksi takdirde önce MustafaDenizli sonra Portekiz pazarı denenecek 4- Demirören moral için takımın yanına gitti, kaptanlar, oyunculara "İşimize bakalım" dedi http://spor.milliyet.com.tr/tarihi-adimlar/spor/spordetay/15.07.2011/1414614/default.htm lol ki ne lol
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Takvim sıkılmış haberi yeniden yedirmeye çalışıyor. Takvim ne abi?
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 öyle evet de messi mi lan bu adam aman kacmasin diye aylar oncesinden at vermeler falan ahaha. insanı kıllandırın bu zaten. yine mesela adalinin o bjk calisanina git iboya soyle seneye bizde, ati da verdik ona gore oynasin ha dedigi de takilsa teknik takibe gg.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ya bu olay da akını fener maçı yüzünden dinliyorlardı muhtemelen , bu transfer konuşmaları çıkınca piyango bize vurdu, ama dediğimiz gibi havutcu ve adalının ağzından bu maçta kötü oyna gibi bir cümlenin belgesi yoksa kayıtı yoksa beşiktaşa en fazla usulsuz transfer den 1 sene transfer yasağı gelir. açıkcası ben beşiktaşın düşmeyeceğinden eminim, olan tayfur a oluyor ona uzuluyorum , adamı t. direktor olmasını istemiyordum, ama yazık adama ya bari onu çıkartsalarda geçse takımın başına
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yahu iyide at verdilerse bu adam azımıza niye etsin kupa finalinde akıl var mantık var. Menejerin halt etmesi ise mümkün yani bjk seni transfer edecek iyi oynayıp adamları kupadan edip işi bozma , milleti kendinden nefret ettirme tarzı konuşması. Ama adamlar çatır çatırda oynadı.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Darksun said: Yahu iyide at verdilerse bu adam azımıza niye etsin kupa finalinde akıl var mantık var. ya zaten atın verılme sebebı sene sonu transferi için ön anlasma gibi maç için değil , bu basında çıkan konuşmalardan o çıkıyor yani şike yok ama usulsuz transfer var
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 aziz yıldırımında dediği gibi;"yapsınlar ama çaktırmadan yapsınlar" işte o yüzden finalde haşat etti sizi
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tinu said: bu doğru ise yinede konuşmalarda bak atı gönderdik maçta kötü oyna gibi bir cümle geçmesi gerekiyor şike olması için, o at verildiyse bile sene sonu beşiktaşa transferi için verilmiş olabilir, bu da usulsuz transfere girer, yani şike olması için o at verilirken mutlaka ama mutlaka ibb maçında kötü oyna gibi bir cümle etmiş olması serdal adalının veya tayfur un ve bununda belgelenmiş olması lazım bunun dısında o güvenlik müdürümüdür nedir o at verirken demişse bile beşiktaş ceza alamaz , adam kulüpte çalışan personel yönetici değil, beşiktaşı bağlamaz o adamın kötü oyna demesi şike olması için illa cümle cümle ifade edilmesine gerek yok. maç öncesi böyle yüklü bir hediye gayet yeterli bir sebep diyaloga gerek yok. Hiç mi etrafınıza bakmıyorsunuz yahu? Büyük şirketler de tüm çalışanlarına "iş ortağı firmalardan ve onla alakalı kişilerden şu kadarın üzerinde (ki işte 50 tl falan o para da) hediye kesinlikle kabul etmeyeceksiniz" diye defalarca tekrarlarlar. Belli bi seviye maddi değer üzeri hediye hele hele bir de kritik bir durum öncesi veriliyorsa direkt rüşvet damgası yer. Atı verip adalının hediyesi demesi veya onu demese bile atın belgelerinde adalının ismi geçmesi (eski sahip olur, parayı ödeyen kişi olur vs) yeter de artar.
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Seni transfer edicez al sana at hediye simdiden. Hangi futbolcu transferinde böyle birsey yapilmistir ki. Yani art niyet olmasa neden önceden böyle bir hediye verilir transfer edilecek futbolcuya :D Gidersin prensipte anlasirsin, sezon sonu imzalari atariz dersin olur biter.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Adamda 160 tane at varmış , GS'yi saf dışı bırakmak için 'hediye' vermiş, adam kupada oynamış anca usulsüz transfer olur ki Gs selçuk inan ilede sene ortasında anlaş mamışmıydı, usulsüz transfer sizinkileride içeri alsınlar o zaman =) Bu transfer torpillerini sanki kimse yapmıyor.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Rewendor said: tinu said: bu doğru ise yinede konuşmalarda bak atı gönderdik maçta kötü oyna gibi bir cümle geçmesi gerekiyor şike olması için, o at verildiyse bile sene sonu beşiktaşa transferi için verilmiş olabilir, bu da usulsuz transfere girer, yani şike olması için o at verilirken mutlaka ama mutlaka ibb maçında kötü oyna gibi bir cümle etmiş olması serdal adalının veya tayfur un ve bununda belgelenmiş olması lazım bunun dısında o güvenlik müdürümüdür nedir o at verirken demişse bile beşiktaş ceza alamaz , adam kulüpte çalışan personel yönetici değil, beşiktaşı bağlamaz o adamın kötü oyna demesi şike olması için illa cümle cümle ifade edilmesine gerek yok. maç öncesi böyle yüklü bir hediye gayet yeterli bir sebep diyaloga gerek yok. Hiç mi etrafınıza bakmıyorsunuz yahu? Büyük şirketler de tüm çalışanlarına "iş ortağı firmalardan ve onla alakalı kişilerden şu kadarın üzerinde (ki işte 50 tl falan o para da) hediye kesinlikle kabul etmeyeceksiniz" diye defalarca tekrarlarlar. Belli bi seviye maddi değer üzeri hediye hele hele bir de kritik bir durum öncesi veriliyorsa direkt rüşvet damgası yer. Atı verip adalının hediyesi demesi veya onu demese bile atın belgelerinde adalının ismi geçmesi (eski sahip olur, parayı ödeyen kişi olur vs) yeter de artar. şike olması için cümle cümle geçiyor olması lazım! o zaman sezon ortasında yapılan tüm transfer çalışmaları şike! sezon ortasında kulüpler futbolcularla gorusup sene sonu sana su kadar vericem bu kadar vericem demiyormu ,hatta ön protokol imzalatmıyormu, bunlarda şike o zaman ayrıca, o konuşmalar doğruysa savcılığın ve emniyetin bu konudaki araştırması bir telefon kaydına dayanıyor. O kayıtta İbrahim Akın ile Serdal Adalı konuşuyor (Not: İddiaya göre transfer görüşmesi)... ADALI: Maç geçsin, transfer konuşulurken.. Senin istediğin at hediyesi olsun. Ben de başka bir at var, gerekirse ona bakarız. AKIN: Tamam ağabey. bu cümle bile aklanması için yeter, maç geçsin transfer konuşulurken... yani bu at olayı transfer için he maçtan önce ilk konuşma yapılıyor evet ama sen bu maçta kötü oyna bir cümle yok, hatta futbolcularda maçta çok güzel oynuyorlar, penaltıyı yaptıran, gol atan, gol atıpda ofsayt olarak iptal edilen tüm önemli pozisyonlarda bu 2 adam var yani ortada gerçekleşmiş bir şike de yok, ve tekrar tekrar yazıyorum adalı ve tayfur un ağzından bu ibb maçında kötü oyna diye bir cümle çıkmadıysa kimse beşiktaşı düşürümez, olay uefaya felan gider, en fazla usulsuz transfer diye ceza alır beşiktaş
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Delil denen kayıtları falan bilmiyoruz o yüzden yorum yapmak yanlış.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Abi toplam 800 sayfayı falan çöpe atıyorsun şu söylediğinle.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Darksun said: Adamda 160 tane at varmış , GS'yi saf dışı bırakmak için 'hediye' vermiş, adam kupada oynamış anca usulsüz transfer olur ki Gs selçuk inan ilede sene ortasında anlaş mamışmıydı, usulsüz transfer sizinkileride içeri alsınlar o zaman =) Bu transfer torpillerini sanki kimse yapmıyor. -Seneye armadayı kurmaya başlıyoruz, oynamak ister misin? -Seve seve Bizim bu kadardır
Öne çıkan mesajlar