applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 SaintLightning said: Fenerbahce kuculmez, buyur. limit'e ulasinca terse hareket baslior tabiki
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yarın küme kesin geliyor beyler.bu ya fener yada beşiktaş olucak.ikisi birdende düşürülebilir.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 SaintLightning said: Fenerbahce kuculmez, buyur. Bu kafayla çok şiştiniz zaten,patlamanızın sebeplerinden biri de bu.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Arkasokak cidden çirkeflik burda para etmiyor lütfen adam gibi yaz. Demirören veya Seba sonuçta BJK kültürü diye birşey var, fener kültürü diye de bişi var. BJK kültürüne laf edeceğine git fenerin kültürünü incele neden bu hale geldiniz onu irdele bişiler yap aklını meşgul tut çünkü öbür türlü gereksiz yerlere saldırıyorsun.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ulan biz bunu tartışırken yine 13 şehit.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Stringray said: Rewendor said: sembolse de niyeti gösteren, iyi niyet belirten bir sembol. önemli bir hareket. bir tarafta "suçluysak alın ünvanı, şimdiden zan altında da kalmayalım aklanırsak geri verirsiniz ünvanımızı değilse istemiyoruz şikeli kupa" demek var, diğer tarafta "düşürürseniz türkiye ekonomisi çöker, anadolu takımlarına yazık olur hem yöneticinin yaptığı takımı bağlamaz (oha!)" demek var. sembolik hareketler önemlidir, karakteri yansıtır. Bununla bitmiş zaten bu tartışma, daha da konuşmak gereksiz.
manve Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Su olaylar yeniden aklima getirdi ki, iyiki de zamaninda o fenerli amcalarin, abilerin, dayilarin verdigi cikolatalari yere atmisim, formalarina da tukurmusum :P Kalbim dogru yolu secmis direk B)
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 diyarbakırda 13 şehit herkes burayı takip ediyo bende buraya yaziyim dedim
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 neyse gereksiz. düzeyli trollemeye devam.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bizimkiler kupayı sembolik olarak iade etti. biz de sembolik olarak fenerlileri banlayalım. fener aklanınca geri alırız sdf
boone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Arkasokak said: neyse gereksiz. düzeyli trollemeye devam. (td)
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Masquerade said: SON DAKİKA: TFF pazartesi günü Cenevre'de UEFA ile bir toplantı yapacak.. Türk futbol tarihinin en büyük soruşturması Temiz Kramponlar Soruşturması'nı sulandırmak için dezenformasyon çalışmaları tam gaz sürüyor... Fakat artık yemezlerr!! Ergenekon'da da, Balyoz'da aynısını yaptınız,bu millet artık sizin çiğ numaralarınızı yemiyor... Bu millet kararını verdi... Artık Yeni bir Türkiye doğacak! Türkiye her alanda temizlenecek ve arınacak! Dezenformasyon merkezleri bu ara habire şu yalanı tekrarlıyor "Aziz Yıldırım'la ilgili gizli kayıtları emniyet ve savcılık sızdırıyor, Yıldırım'a psikolojik harp yapılıyor, yargısız infaz yapılıyor"... Kuyruklu yalan... Aziz Yıldırım'a dair belgeleri sızdıran bizzat kendi avukatı Abdullah Kaya... Bu bir iddia değil, mobese kayıtlarıyla kanıtlanmış bir gerçek! Emniyet, iki gün önce Fatih Cumhuriyet Savcılığı'na resmen başvurdu. Abdullah Kaya ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Çünkü ellerinde kanıtları, görüntüleri de var. Abdullah Kaya'nın fotoğrafları sızdırdığı MOBESE kayıtlarıyla belgelendi... Olay şöyle ortaya çıkıyor: Hürriyet'in muhabiri Arda Akın, kendi telefonundan Organize Suçlarla Mücadele Şube'den işlerin başındaki Mutlu Ekizoğlu'nu arıyor. Soruşturmayla ilgili sorular soracağı için Mutlu Ekizoğlu telefonu açmıyor. Ardından Toygun Atilla, '13 sayfalık ifade almış, yarın gazetede çıkacak bunu bana verebilir misiniz?' diyerek mesaj atıyor Mutlu Ekizoğlu'na. Ekizoğlu bunun üzerine arıyor, ifadelerin nereden alındığını soruyor. Avukatın verdiğini Arda Akın, Mutlu Ekizoğlu'na söylüyor. Böylece, Toygun Atilla'da haber kaynağını deşifre etmiş oluyor. Daha sonra MOBESE kayıtları incelenince ve Aziz Yıldırım'ın avukatının belgeleri verdiği ortaya çıkarılıyor. Avukat Abdullah Kaya hakkında suç duyurusunda bulunuluyor. Yani Hürriyet'in bir muhabiri diğer muhabirine belgeleri sızdıranın avukat olduğunu söylüyor. Yani hiçbir şekilde emniyetin sızdırması diye bir şey yok. Peki burada hedef ne? Aziz Yıldırım'ın avukatının böyle önemli belgeleri sızdırması Aziz Yıldırım'ın aleyhine değil mi diyeceksiniz. Buradaki hedef, eski Türkiye medyasıyla işbirliğiyle Fenerbahçelileri sokağa dökmek ve Türkiye'de bir kaos ortamı yaratmaktır. Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı vardır. Dünkü köşemde de bunu ayrıntılı olarak yazdım... Yine Eski Türkiye zihniyetinin bayat bir planıyla karşı karşıyayız. Fanatikler, holiganlar 25 milyon Fenerbahçeli içinde son derece azınlık. Fakat bu azınlığa oynayarak, bu azınlığı daha azdırmaya oynayarak, onları sokağa dökerek bir operasyon planlıyorlar... Fakat dediğim gibi artık bu dezenformasyonlar başarıya ulaşamayacak! RESMİ TUTANAK VE GERÇEKLER Aziz Yıldırım'a dair resmi soruşturma belgelerini bizzat Yıldırım'ın kendi avukatının sızdırdığına sonra da "Emniyet ve savcılık sızdırıyor" yalanının yayıldığının ispatı aşağıdaki resmi tutanakta... Mutlu Ekizoğlu tam anlamıyla bir suçüstü yapmış... "04.07.2011 günü öğle saatlerinde, tarafımızca gazete muhabiri olduğu bilinen Arda AKIN kullanımında bulunan 0549 ......0 numaralı telefondan, Müdürlüğümüz Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mutlu EKİZOĞLU'nun kullanımında bulunan 0507 ......9 numaralı telefonunu defaten aramasına rağmen, yürütülmekte olan soruşturma ile ilgili sorular soracağını değerlendirdiğinden cevap verilmemiştir. Aynı gün Saat:13:00 sıralarında Arda AKIN kullanımında bulunan 0549 .....0 numaralı telefondan Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu EKİZOĞLU'nun kullanımında bulunan 0507 .....9 numaralı telefon hattına "TOYGUN ATİLLA 13 SAYFALIK İFADE ALMIŞ. BUNLAR GAZETEDE YARIN ÇIKACAK. BANA VEREBİLİR MİSİNİZ" şeklinde mesaj atmıştır. Söz konusu mesajın görülmesinin hemen ardından, Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu EKİZOĞLU kullanımında bulunan 0507 .....9 numaralı telefon hattından, Arda AKIN'ın kullanımında bulunan 0549 .....0 numaralı telefon hattına "Ne ifadesi kimin ifadesi, kim vermiş nasıl vermiş bunu söyle gerekli işlemleri yapayım" şeklinde mesaj gönderilmiştir. Söz konusu mesajın Arda AKIN'a gönderilmesinden kısa bir süre sonra Arda AKIN kullanımında bulunan 0549 .....0 numaralı telefon hattından, Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu EKİZOĞLU'nun kullanımında bulunan 0507 .....9 numaralı telefon hattına "Abi Valla 25-30 kare kadar fotoğraf. İbrahim İşcan'ın ifadesinden. Başkan mecnur falan birliktelermiş fotoğraflarda. Çeşit çeşit. Görmedim ama birazdan geçecek. Avukat vemiş.50 sayfa ifade ile birlikte. Fotolar gelince atarım isterseniz." şeklinde mesaj atmıştır." İSTANBUL KARDİYOLOJİ'DE BİR GARİP "HEMŞİRE" Bir başka dezenformasyon planı da İstanbul Kardiyoloji Enstitüsü bağlamında işletildi... Biliyorsunuz, bu enstitüde Aziz Yıldırım'ın ikametgahı olarak daha tutuklanmadan "Metris Cezaevi" yazdığı söylendi, Yıldırım'ın avukatları "İşte polisin bize yaptığı komplo ortaya çıktı, daha mahkeme karar vermeden, cezaevi ikametgah olarak yazıldı, bu Aziz Yıldırım'a yönelik bir polis komplosudur" dendi... Sonradan öğrenildi ki o "garip hata"yı İstanbul Kardiyoloji Enstitüsü'ndeki bir hemşire yapmış... Hemşire Aziz Yıldırım'ın ikametgah adresi olarak "Metris Cezaevi" diye "nedense" yazıvermiş... Bu hemşirenin "sıradan bir hata"sı mıdır, yoksa İstanbul Kardiyoloji Enstitüsü deyince aklımıza başta Erhan Kansız olmak üzere tutuklanan kimi doktorların gelmesi mi gelir, bilmiyorum... Mehmet Haberal olayında da çeşitli yapılan resmi belgelerdeki "değişiklik"ler tespit edilmiş ve bu Enstitü'nün kimi mensupları tutuklanmıştı... Aziz Yıldırım daha enstitüdeyken nasıl ikametgahı "Metris Cezaevi" diye yazılır, neden İstanbul Kardiyoloji Enstitüsü'nün bir hemşiresi böyle bir "gariplik" yapar da hemen ardından bu olay "İşte polisler böyle yazdı, çünkü herşey komplo" diye Eski Türkiye medyası aracılığıyla dezenformasyon ve manipülasyon yapılır? Galiba okurken "Biz bu filmi çok gördük" diyorsunuz... Ama artık millet bu bayat filmi bir daha izlemek istemiyor... İstanbul Kardiyoloji Enstitüsü bu konuda bir açıklama yapacak (belki siz okuyana kadar yaptı bile) hemen ardından o hemşire neden böyle yaptığının hesabını verecek... Belki o zaman bazı şeyler ortaya çıkar... tl dr ama doğrusa gg
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fener ile ilgili haber koymayın abi artık. neyin ne olduğu az çok belli. diger takımlar hakkındaki kolpa ve duyumları koyun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 zaten itiraftan sonra FB ve BJK gg, e Sivas da gidici gibi duruyor. Trabzon'dan ne haber, siz onu söyleyin sdfdsf tüpçü güzel hareket yapmış, camialar arasındaki fark bir kez daha belli olmuş. Rewendor'un alakalı mesajı zaten tartışmayı bitirmeliydi ama bazı arkadaşlar hala "şov yapıyorlar yeaaa" modunda. Yazık.. Fanatik berberim de çok üzülmüş, yarın sizi de alırlar, bi dahaki traşında dalga geçeceğim falan diyor :D dedim şike yaparak düşmekten kurtulduysak düşürsünler zaten. Öyle işte, akşam belki insider bilgi alırım şansım yaver giderse. Hayırlısı :)
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10609_b.jpg said: Başkan Ünal Aysal Açıklamalarda Bulundu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a bir ziyarette bulundu. Başkan Ünal Aysal, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Son günlerdeki gelişmeleri değerlendiren Başkan Ünal Aysal, “Biz kulüplere bundan sonra bu reform sürecinde çok ciddi görevler düşüyor. Bunun bilinci içindeyiz ve gerekenleri Galatasaray Kulübü yerine getirecektir. Federasyonumuz gerekli her türlü çalışmayı yapıyor ve onların aldıkları kararlar ve uygulayacakları yöntemlere de itimadımız var. Tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde bu karanlık devirden çıkar, hepimiz futbolun coşkusunu tekrar aynı heyecanla yaşarız. Futbol hepimizin paylaştığı, hepimizin içinde bulduğumuz dünya. Bu dünyayı tekrar biz yenileyerek, hepimizi için yaşanılır bir hale getirmek zorundayız. Bunun için de biz kulüpler elimizden gelen her şeyi yapacağız ve yapmalıyız" diye konuştu. Aysal, "Şunu kabul edelim, lütfen burada anlayışlı olalım; federasyon başkanımız çok ciddi ve zor bir dönemde iş başına geldiler. Üstlerine düşen görev şu anda oldukça ağır. Onlar da bunun bilinci içinde son derece dikkatli ve her adımlarını iki defa, üç defa atıyorlar ve bunu biz anlayışla karşılamak durumundayız. Aceleci olmayacağız. Federasyona güveniyoruz ama burada federasyonun elini kuvvetlendirmek için adliyenin ve savcılığın elindeki bilgileri süratle federasyona iletmeleri konusunda da ısrarlıyız" dedi. http://www.galatasaray.org/images/sayfalar/2/kianagorsel.jpg Başkan Ünal Aysal, "Süreç zorlaşıyor ama bizler burada zorlukları çözmek için varız. Onun için seçiliyoruz, federasyon başkanımız da bu konuda çok deneyimli bir insan. Yönetim de böyle. Ama burada üstünü vurgulayarak tekrarlamak istiyorum; adli otoritelerin ellerindeki imkanları ve bilgileri süratle federasyonumuza iletmesini rica ediyorum. Türk sporunu yapacakları en büyük yardım bu olacaktır" şeklinde konuştu. Başkan Ünal Aysal, ilk 100 gün sonunda hedefleri tutturacaklarına inandıklarını da belirterek, "Ben iş başına geleli aşağı yukarı iki ay olmak üzere. Geldiğimiz yer benim tahminimden daha çabuk gerçekleşti. İlk 100 günümüzün sonunda hedeflerimizi tutturacağımıza inanıyorum. İyi bir takım kurduk, 1-2 eksiğimiz var onları da tamamlayacağız. Galatasaraylılar müsterih olsunlar, onlara bu sene iyi bir futbol seyretme zevki vermeye çalışacağız. Görevimiz bu zaten" diye konuştu. Başkan Aysal Beşiktaş'ın kupayı iade etme kararını ise, "Bu Beşiktaş'ın tasarrufudur. Eğer böyle düşündülerse, böyle bu olayı uygulama kararı aldılarsa, kendilerini tebrik ederim" şeklinde yorumladı. Pazartesi günü takımın kampa gittiğini ve bu kampa yeni bir oyuncunun yetişip yetişmeyeceği sorusunu ise Aysal, "Döneme yetişecek isimler var ama şu anda başka yerde oynuyorlar, tahmin ediyorum gittikleri yerde katılacaklar" diyerek sözlerine son verdi. http://www.galatasaray.org/i/alinlik/sectionTopKulup.jpg
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Masq'ın yazdıkları doğruysa avukatı da gg. Bizimkiler de çok iyi yapmış kupayı iade ederek. Helal olsun. Antu kafasındakiler buna da bir kulp bulmuş... Komik... :D
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://webtv.hurriyet.com.tr/4/19313/18255382/1/yilmaz-vural-serbest-kaldiktan-sora-cildirdi.aspx
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fenerbahçe'nin suçu henüz ispatlanmadan küme düşürülmesini isteyen federasyona saldıran gs'lilerin,bjk hakkında e adamların suçu daha ispatlanmadı ? ya suçsuzlarsa o zaman ne olacak diye savunmaları çok hoş
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Masquerade said: http://webtv.hurriyet.com.tr/4/19313/18255382/1/yilmaz-vural-serbest-kaldiktan-sora-cildirdi.aspx ADAM YILMAZ VURAL ŞSDKFSŞLDKF
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 adamı o kadar sıkıştırmışlar ki, haklı tepkisinde. hala da devam ediyolar sonra. haber alma özgürlüğü bu değil abi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 S-H said: fenerbahçe'nin suçu henüz ispatlanmadan küme düşürülmesini isteyen federasyona saldıran gs'lilerin,bjk hakkında e adamların suçu daha ispatlanmadı ? ya suçsuzlarsa o zaman ne olacak diye savunmaları çok hoş deliller alınsın gereken yapılsın dendi, feneri düşürün hemen denmedi. Okumayı anlamayı öğrenelim. Ha ben bir GS'li olarak o itiraflar üzerine iki takım da düşürülmeli diyorum
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aradaki tavır ve düşünce farklılığından olmasın o S-H?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 155. sayfadayız polis imdat
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 S-H said: fenerbahçe'nin suçu henüz ispatlanmadan küme düşürülmesini isteyen federasyona saldıran gs'lilerin,bjk hakkında e adamların suçu daha ispatlanmadı ? ya suçsuzlarsa o zaman ne olacak diye savunmaları çok hoş bjk'nın da fenerin de şu anda suçu belli bence, "suçu kesinleşmedi" lafını kendi açılarından dedim ben. Estel_Anorien said: 155. sayfadayız polis imdat 157 bitti bitecek esasen, 2.5 sayfa gizlenmiş mesaj var :P
Öne çıkan mesajlar