fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kupa sadece sembol. önemli olan haklar. hakları devredemiyor zaten, öyle bir durum yok. kupayı devretmenin de pek bir anlamı yok.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Apranax said: http://www.haber1903.com/futbol/iste-olaylarin-perde-arkasi-h1979.html ne kadar doru bilinmez tabi de böle bişi varsa baya fail bi durum. haber1903 tabi benim gibi buna inanmak istiyor olabilirler =P bu yasak. gizli soruşturmada dışarı bilgi çıkışı yaptıkları için haklarında dava açılır bu adamların.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 gosteristen baska bisi degil. kafasına gore kupayı geri vermek gibi bir olayı yok hicbir kulubun.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Valla geçen pazardan beri sızdırılan bilgilere dava açılacak olsa herhalde medyada ceza almayan kalmaz. Herkes kafasına göre kalbinden geçeni başlık yapıp yazıyor. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var.
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fenerbahçeliler dışında herkes olumlu bir hareket olarak görüyor. fenerliler yine niye bu kadar itici olduklarını, kimsenin sempatisini kazanamadıklarını gösterdiler. sonra ama 17 ye karşı 1 fln.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 fizban said: kupa sadece sembol. önemli olan haklar. hakları devredemiyor zaten, öyle bir durum yok. kupayı devretmenin de pek bir anlamı yok. kupa sembol, yapılan hareket de bir sembol. hakkaniyeti istemenin sembolü. size göre süt, bize göre çukulata mantığından çıkalım artık.
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rewendor said: şu kadarcık hareketi bile yapmaktan aciz bir kulübün taraftarı olarak yine de laf atmaya utanır insan. Laf atmakla felan işim olmaz benim , ben inandıgım şeyi söylerim holigan değilim ben. Bana göre lüzumsuz bir hareket , UEFA her gün temasta TFF ile , onlar böyle bakmayacaktır olaylara. Ayrıca bizim başımız dik , kimseden utanacak halimiz yok , en son utanacak Fenerbahçe taraftarıdır , çünkü bu olaylarda taraftarın hiç bir günahı yok , şovada ihtiyacımız yok.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Masquerade said: Biri sembolik de olsa iade eder, diğeri KUPA BISIM YAYLA DA TUR ATCAZ SONRA CADDE! diye atarlanır. Fark bariz. Şuan kimse metal parçasıyla gezme derdinde değil, herkes takımının geleceğinin derdinde, Şu dönemde kupayı geri vermiş vermemiş kimseninde umrunda değil, Sen bir başarı kazandığında değerli olan sana verilen plaket değil, ünvan ve kazandığın haklardır, İşiniz gücünüz sataşmak
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 df said: fenerbahçeliler dışında herkes olumlu bir hareket olarak görüyor. fenerliler yine niye bu kadar itici olduklarını, kimsenin sempatisini kazanamadıklarını gösterdiler. sonra ama 17 ye karşı 1 fln. toggie said: gosteristen baska bisi degil. kafasına gore kupayı geri vermek gibi bir olayı yok hicbir kulubun. peşin fail.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Serdar Kulbilge tutuklanma talebi ile sevk aldi.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İster gösteriş diyin ister helal diyin sonuçta bunu yapmak bir harekettir, bir tepkidir. Ben BJKlı olarak helal olsun diyorum. toggie said: gosteristen baska bisi degil. kafasına gore kupayı geri vermek gibi bir olayı yok hicbir kulubun.
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beşiktaşlı duruşu böyle bişey değil hiç bi maçta böyle bi pozisyon görmedim heee kupayı alt rafta bi yere koyucaklarsa tamam doğru bi duruş
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Aradaş jest yapılan hareket jest. Adam diyor ki şaibeli kupanın müzede işi yok, muhtemelen Seba vermiştir bu aklı yoksa bu devirde bu kafada yönetici kalmadı başka. Ama yine de güzel bi jest, inkar yok,ağlama sızlama yok, bugün bize yarın size demek yok. Delikanlı gibi suçluysak verin cezamızı neyse çekeriz demişler işte. Bu yüzden sempatim vardır Beşiktaş'a hep, içinde yer yer pislikler yer alsa da genele vurunca azınlıkta kalıyor Sinan Engin gibi adamlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sembolse de niyeti gösteren, iyi niyet belirten bir sembol. önemli bir hareket. bir tarafta "suçluysak alın ünvanı, şimdiden zan altında da kalmayalım aklanırsak geri verirsiniz ünvanımızı değilse istemiyoruz şikeli kupa" demek var, diğer tarafta "düşürürseniz türkiye ekonomisi çöker, anadolu takımlarına yazık olur hem yöneticinin yaptığı takımı bağlamaz (oha!)" demek var. sembolik hareketler önemlidir, karakteri yansıtır.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Madem kupayı verecek kadar temiz olduklarına inanıyorlar olay bitene kadar uefa haklarından da feragat etsinler.
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 zaten bu olay kupayı verdik aha biz suçsuzuz şöyleyiz böyleyiz demek değil ki. sembolik birşey. bu olaylara karşı tutunacağın tavrı gösteren birşey. bunu anlayamıyorsunuz. Tff delilleri bekleyeceğiz dedi diye kendini aklanmış sayıp aha şamp ligine de gidiyoruz ligde de kaldık girdimii zaa tepkileri de sizin tavrınızı gösteriyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bir Aziz Yıldırım'ın çirkefliklerine bak bir de Demirören'in davranışına.Arada büyük bir fark oluştu resmen.Helal olsun tüpçüye.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sleepingdeath said: Madem kupayı verecek kadar temiz olduklarına inanıyorlar olay bitene kadar uefa haklarından da feragat etsinler. olay bitip temiz çıkarlarsa sen mi geri sokucaksın bu sene uefaya onları?
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Böyle yapmaları lazımdı. http://www.youtube.com/watch?v=VkSGMC3d-Tk Btw Serdar Kulbilge'de Metrise girecek muhtemelen diyorlar. Şike ve Teşvikten. Her türlü yargılacak zaten. Karan, Korcan, Alın, Akın dan sonra 5. topçu Serdar olacak gibi.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İşte o dediğini yapamayacaklarını anlamak için ilkokul mezunu olmak lazım. sleepingdeath said: Madem kupayı verecek kadar temiz olduklarına inanıyorlar olay bitene kadar uefa haklarından da feragat etsinler.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Rewendor said: sleepingdeath said: Madem kupayı verecek kadar temiz olduklarına inanıyorlar olay bitene kadar uefa haklarından da feragat etsinler. olay bitip temiz çıkarlarsa sen mi geri sokucaksın bu sene uefaya onları? onu geçtim uefa zan varsa diğer takımları niye yolluyon diyecek? fener de okey veriyorsa çekilsinler tabi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 sleepingdeath said: Madem kupayı verecek kadar temiz olduklarına inanıyorlar olay bitene kadar uefa haklarından da feragat etsinler. ya masum çıkarsa? kim telafi edecek o paraları vs... o kadar da değil
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beşiktaş gibi şikeye her türlü bulaşmış bir takımın böyle bir hamle yapacağını düşünmek saçma. ironik bir hal olur. gerçi bursaya şampiyonluk veren takım, ligi verir, kupayı verir yarın öbür gün başka şeyleri de verir. beşiktaşlılık duruşu değişiktir beşiktaş yönetimi kanadında.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ayretten davalar sonuçlandıktan sonra suçumuz kesinleşirse başta ben atacam UEFA ve TFF'ye mail bizi düşürün diye gerekirse Fifa'yada atarım artistlik böyle yapılır en azından.
Öne çıkan mesajlar