Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

tff gs'nin son açıklamaya cevap vermiş, iyice çingene kavgasına döndü o laf dalaşı da

aysal basgan tff ile sorunumuz yok diyor bunlar laf atıp işi başka yöne çekmeye çalışıyor.

IT IS A TRAP
Mesaj tarihi:
Usulsüz transferse eh bunu zaten Serdal Adalı kendi söyledi zaten, maçtan önce transfer görüşmesi yaptık hem ibrahimle hem ibb başkanıyla diye. Egemen ilede yapılmıştı felan demişti, yeni birşey değil bu.
Mesaj tarihi:
Shaber'de çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgileri paylaşayım. İbrahim. A ve İskender savcının karşısında ötmüşler, o yüzden avukatların haberi yok. Savcı eğer İtiraf ederseniz ömür boyu futboldan men yerine 1-2 sene ceza alırsınız demiş. Bunlarda kabul etmişler. İbrahim FB ve BJK maçında aldığı parayı doğrulamış. İskender'de Beşiktaş'dan transfer teklifi aldığını söylemiş. Doğruluk paylarını ilerleyen saatlerde göreceğiz.
Mesaj tarihi:
fizban said:

bu arada;

aziz yıldırım ile ilgili olarak hatırlarsanız, daha hastaneye sevk edildiğinde adres olarak "metris cezaevi" yazıyordu. yani polis-savcı-hakim önceden anlaşmış, tabiri caizse maçın sonucunu şikeyle bağlamış adamı tutuklamışlardı.

aynısı mehtap tv'de gösterilen bi belgede mi ne ortaya çıkmış, tayfur havutçu da aynı şekilde metris cezaevi adresliymiş. lol.

ya bu olay farklı biraz sanırım . söyle ki gözaltına alınınca adli saglık raporu tutmak için hastaneye getiriliyor ya kişi
adli vaka olarak hastaneye girişi yapılıyor. onun hastaneye fatursını sgk ya da saglık bakanlıgı değilde adalet bakanlığı ödüyor çünkü cezaevinin giderinden mi ne
emin olmamakla birlikte bunla alakalı olabilir .
Mesaj tarihi:
said:
Savcı eğer İtiraf ederseniz ömür boyu futboldan men yerine 1-2 sene ceza alırsınız demiş.

Şu yalan. Savcının işi değil futboldan men etmek. En fazla ömür boyu hapis verebilir. O şekilde futboldan men eder.

Zaten ntvspor'da itiraf ettikleri yazıyor. İddia edildi diyor ama dogrudur herelde.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Penaltılarda şike yaptıkları için direğe vurdular dimi yapmayın ahaha, şu bahsi geçen adamlar zaten penaltı bile kullanmadı oyundan alınmıştı 70. dakikadamı ne zaten ibrahim Akın öyle 90 dakika oynayabilen adam değilki. Ama oyunda kaldığı sürede bayağı sağlam oynadı, çıkınca bayağı kolaylamıştı oyun.

penaltıyı direğe vurabilecek kadar yetenekli olsalar barcada oynuyor olurlardı.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Shaber'de çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgileri paylaşayım. İbrahim. A ve İskender savcının karşısında ötmüşler, o yüzden avukatların haberi yok. Savcı eğer İtiraf ederseniz ömür boyu futboldan men yerine 1-2 sene ceza alırsınız demiş. Bunlarda kabul etmişler. İbrahim FB ve BJK maçında aldığı parayı doğrulamış. İskender'de Beşiktaş'dan transfer teklifi aldığını söylemiş. Doğruluk paylarını ilerleyen saatlerde göreceğiz.

bu ne abi? ahaha Savcı mı belirliyormuş kaç maç oynamayacağını? Saha kapatma da verseymiş eli değmişken.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

dostum polisin karşısınada, savcının karşısınada hakimin karşısınada avukatınla çıkıyorsun.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

tinu adam itiraf etmiş.
sabah ki ifadenin arkasında dursana? hani varsa bişi çeksinler cezasını diyordun ama şimdi aklama paklama çabası. :)

hocam sen önce benim yazdıklarımı bir oku ondan sonra cevap vercem ben sana gerek olursa , bak ben ne yazıyorum mesajlarda, diyorum ki transfer görüşmesi dışında bizim maçta oynama dediyse bu şike teşebüsüdür, en ağır cezayı versinler, ama adamın itiraf etmiş dediğin şey beşiktaşla transfer görüşmesi yaptım lafı, eğer sadece transfer görüşmesi ise bu şike olmaz, belli bir süre transfer cezası verilebilir , ama o bile saçmalık bir çok kulüp sezon ortasında futbolculara sezon sonu seni alıcaz diye transfer teklifinde yapıyor o futbolcu sonra o takımın karşısısnda lig maçına çıkmıyormu çıkıyor, ki i.akın a transfer teklifi yapmıssak o da bize karşı çıktı 1 gol attı canavar gibide oynadı,

tekrar yazıyorum transfer görüşmesi dışında en ufak bir bizim maçta oynama kötü oyna gibi bir laf ettilerse yerin dibine girsinler bizede en ağır cezayı versinler.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

hakkındaki iddiaları diyor tinu işte.
savcı tutup da bjkdan transfer teklifi aldın mı diye çağırdı bu adamı? tabiki şike iddiası hakkında sorguladı.

tek beşiktaş maçı için sorgulanmadı i.akın , fenerbahçe maçı içinde sorgulandı, şike ile ilgili olan fenermaçı ile ilgili diyor basın, beşiktaşdan da transfer teklifi aldığını söylemiş, yine basın yazıyor bunları, yani hangisi doğru yanlış görücez.
Mesaj tarihi:
Adalı ve Havutçu ne için sorgulanıyor belli değil hala. Kupa maçı olmadığı bariz. Onun haricinde Beşiktaş'ın şike yapmasını gerektirebilecek hiçbir maç yok.
Usülsüz transferden tutuklama kararı çıkmaması lazım.
Mesaj tarihi:
NTVSPOR : İskender Beşiktaş'tan şike teklifi aldığını doğrularken İ.Akın ise hem BJK'tan hem de FB'den telefon aldığını doğruladı.

http://1.bp.blogspot.com/_M-Uj7C_JjXs/ScauEEGkNVI/AAAAAAAAAW8/1ElCLcTc8CU/s320/n609031081_1774958_5790.jpg
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ,zaten belirttiğim gibi basında yazıyor diyorum, görücez. benim tahminimde o yönde ibb maçında i.akın canavar gibi top oynadı penaltılarla maçı zar zor aldık, yani bu maçta şike yok , adalı ve tayfurda bu tutuklamadan önce maçtan önce i.akınla ibb başkanının bilgisi dahilinde transfer görüşmesi yaptığını zaten kendi söyledi tvlerde, bütün bunlara bakarak , bu sonucu çıkartıyorum.
Mesaj tarihi:
iddiaların ne oldugunu bile bilmiyoruz diyosunuz, sonra sadece transfer teklifini dogruladı diyosunuz. haberlerde hakkındaki iddiaları dogruladı diye geciyor. hakkındaki iddiaları bi ogrenelim once, tutuklu yargılanacaklarına gore pek masum degil bu arkadaslar da.
Mesaj tarihi:
http://www.htspor.com/super_lig/haber/648223-sok-itiraf

Adamlar şike yaptığını itiraf etti yazıyor. Bu kadar çarpıtarak haber yapabiliyorlar. Şike teklifini bilemeyiz de kupa maçında şike olmadığı kesin. Sonuç olarak Şu anda hiçbi haber kaynağı sağlıklı değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...