Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

yalnız tarihi şikelerle dolu galatasarayın bu işten yırtmış olması gerçekten komik :)

hayır biz hem şike yapıp hem 5 nci nası olmuşuz o da enterasan,
kupa maçında şike yaptıysak hepten beter ulan penaltılarla sidik zoruyla aldık ne biçim şike yaptınız!

sesli güldüm .
Sosyal ağlarda paylaş

Cacik said:

Yalnız şimdi niye düşürmediniz feneri diyenler bir bir susuyor, birda gs'in en küçük birşeyi çıksın halkın %90'ı sesini çıkarmaz ceza verilmemesine

amaç o zaten, sırf fener değil trabzıonda yapmış

bjk de yapmış

liign yarısı şikeci! ligi mi kapatalım sırf feneri günah keçisi yapamayız o yüzden aynen devam edicek lig olduğu gibi demeye ortam hazırlıo aydınlar..

acıkcası tiksindim ligin su anki halinden ve tff nin yönetim anlayışından.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

şikedir demiyorum
fenerbahçe orda büyüklüğünü konuşturup denizliyi yenmeliydi hiç bi mazerati yok
şike olduğu kanıtlansa bile fenerin salaklığıdır o denizli de kaybettiği şampiyonluk ama
adnan polat'ın maçtan 2 gün önce 20:45'de şampiyonuz rahat olun diye bi açıklama yapması
garip

garip ama appiah da boş kaleye o golü atsın bir zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

Cacik said:

Ya gs'lılar nasıl temiz gibiyiz gibi konuşuyor anlamıyorum,
türk futbol tarihinin en sağlam şikeleri hangi yıllarda yapıldı hatırlamıyormusunuz? Hatırlamak mı istemiyorsunuz,

çok değil bi 10 sene geriye gidin

evet uefa kupasını da şikeyle aldı, leedsi arsenali dortmundu milanı satın aldı, collina'ya rüşvet verdi, henry'nin para sayarken görüntüleri varmış. leedsli kewell'ı da transfer edicez sözüyle kandırmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Cacik said:

Ya gs'lılar nasıl temiz gibiyiz gibi konuşuyor anlamıyorum,
türk futbol tarihinin en sağlam şikeleri hangi yıllarda yapıldı hatırlamıyormusunuz? Hatırlamak mı istemiyorsunuz,

çok değil bi 10 sene geriye gidin

evet uefa kupasını da şikeyle aldı, leedsi arsenali dortmundu milanı satın aldı, collina'ya rüşvet verdi, henry'nin para sayarken görüntüleri varmış. leedsli kewell'ı da transfer edicez sözüyle kandırmışlar.

abi çok üstüne gitme adamların, zor zamanlar geçiriyolar. bırak bu tarz şeylerle avunsun. çok sağlam laf koyuyorsun olmuyor ama .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...