Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Fenerbahçe beşiktaş trabzon olmayan bir ligte, yinede şampiyon olamayabiliriz bir ihtimal gibi geliyor ve çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ee aynı uefa fenerbahçenin şampiyonlar ligine gitmesinde bi sakınca yok demişti dava sonuçlanana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dava değil tff karar verene kadar. sonuçlanma değil örtpas olduğunu görünce resti çekiyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben anlamadım arkadaş şike yaptıysak düşelim yapmadıysan şampiyonlar ligine gidelim dalga mı geçiyolar bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 zaten is dogruysa fener cooook daha buyuk zararla cikacak. sene ortasinda zbam diye dusurulecek, 2 senesi bosa gidecek iddialar dogruysa ki kuvvetle ihtimal dogru. 19 mac diyorlar yarisinda fener var, 1`i dogru ciksa is bitmistir. fener yonetimi niye isi uzatmaya gidiyor anlamiyorum. ak veya kara bu isin sonuclanmasi lazim ligler baslamadan. uefaya dersin bizden takim alma, ligleri de 3 hafta gec baslat, rahat rahat incele ver kararini. galiba 3-5 ay oteleyelim de unutulur gider yea eyyaminda futbol kamuoyu ama hayvan terli artik, yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ben galatasaraylı olarak şike yapıldıysa fener tarafında küme düşsün fakat yinede şampiyonlar ligine gitsin ordan kazandıgı bu sene ki parayada tff el koysun karşılıgında diyorum. Fener yerine gidecek hangi takımın şampiyonlar liginde fener kadar ilerleme ihtimalı var ki? Gs desen bi tecrübeden falan filan eskiden yine kötü halimizle bile bişi yapıyodukta bu sefer gs bile degil oldu olucak kocaelispor gitsin şampiyonlar ligine fener yerine rahatlıyalım ülkece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 şimdi mithatcım o dediğin çok saçma şampiyonluk elinden alıncak fenerin şampiyonlar liginde işi ne o zaman öyle bişey olmaz o çok büyük adam kayırma olur ben istemem yapmayız onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 E şikeyle şampiyon olduysa bir zahmet şampiyonlugu elinden alınsın zaten. Fakat türkiyede ki sayılı kulüpler kümeye düşerken ve diger en iyi kulübün durumu ortadayken kimi göndericez? Fener şikeden gidemiyorum trabzon oyle beşiktaşta öyle gibi duruyor cidden bir daha bursa gitsin istemiyorum gs en kötü haliyle 1 puandan fazlasını alır fakat şuan gs de gidemiyor ligte sıralama yüzünden düşenler düşse bile. O zaman madem durum vahim küme gitsinler fakat şampiyonlar ligine fener trabzon bjk gs bunlardan biri gitsin mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hiç bir takımın avrupaya gitmemesi ve şampiyonluğunda kimseye verilmemesi en mantıklısı bence.1 yıl hatta 2 yıl kendi kendimize ceza verelim hiç bir takım avrupaya gidemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 said: FLAŞ!.. İfade için emniyete çağrılan BJK yöneticisi ADALI ve Teknik direktör HAVUTÇU, gözaltına alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 haha hani davet edilmişti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 davet edildi sağlık kontrolunden bile geçmediler normal süreç işliyor herhalde bilemiyoruz yahu 4 gün şimdi atıp tutarız bolbol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yalnız 1vs17 durumu diyenlere de ne kapak oluyor bu durumlar ne kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yakalamakla uğraşmıyolar artık, trap atıyolar ahahaha geleni içeri geleni içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi ahahaha. kapatsınlar futbolu kökten en temizi addgfhdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi cidden kabak tadı vermeye başladı ama. zaten çoğu şeyi biliyorduk, fikstür bile belli oluyordu önceden de. salak gibi ben 2 haftada bir antalya'ya maça gidiyordum, ayda bi 2 ayda bir deplasmana gidiyordum derslerden falan fedakarlık yaparak. ama sonuç ne herşey belli. biz boşu boşuna heyecanlanıyoruz, boşu boşuna üzülüyoruz. digiturk aldın mı, kombineni aldın mı, son çıkan formayı, atkıyı aldın mı? aldık başkanım, tamam işte gerçek taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bune lan herkez hastaneye gitti bizimkileri dispansere götürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi tayfuru niye aldılar lan en ufak bilgi yok arkadaş.. birileri belge falan çıkarsın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 BJKlıları mı dispansere götürmüşler heheh tam halk takımı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Esh said: abi tayfuru niye aldılar lan en ufak bilgi yok arkadaş.. birileri belge falan çıkarsın ortaya. afasbghdsulaskfvaskga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Absolut said: BJKlıları mı dispansere götürmüşler heheh tam halk takımı olduk. valla ya fatihte bi dispanserden geçmişler sağlık kontrolunden : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Esh said: abi tayfuru niye aldılar lan en ufak bilgi yok arkadaş.. birileri belge falan çıkarsın ortaya. BANK ASYA BİRİNCİ LİG BİRİNCİ LİG BANK ASYAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ŞAMPİYONUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Oha o zaman Antalyaspor'un UEFA şansı var hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hayret Aykut Kocaman'ı nasıl almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar