Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ermanı seven tek beşiktaşlı ben miyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 SON DAKİKA: Belçika`nın RC Genk takımı Türkiyedeki şike skandalı sonrası UEFA`ya Şampiyonlar Ligi için başvuruda bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Kuluple yoneticileri ayrı dusunecegiz diyemez cunku o olaylar sonucu sampiyon oldu der bu sefer digerleri. Kaldı ki dusuk seviyeden biri suclanıyor olsa belki kulup yırtar ama direk baskan sevisindekiler suclanıyor yani mevzuat gereği kulubunde cezalandırılması lazım ama mevzuatı değiştirirler belki bilemem. Burası turkiye tayyip cıkar değiştirdim der butun herkes de kabullenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Zegna said: DarKRideR said: Mehmet Ali Aydinlar: "Aziz Yildirim'a yaptigimiz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulup baskanidir, benim de kulubumun baskanidir" bak mesela şu nedir ya? Sen TFF başkanısın, senin kulübün olmaz. Senin aksine benim geçmişim artık önemli değil demen gerekirken sen çıkıp "benim kulübüm" diyemezsin. Yok yani şu konuşma cidden aşırı derece talihsiz, direkman diğer takımların güvenini kaybetti, en azından benim güvenimi daha 2. haftasında kaybetti şu konuşma ile of of yahu gozunuzu seviyim, kac sene HALUK ULUSOY gibi bir herif vardı TFF nin basında, ne cabuk unuttunuz.. Türkiye ligi gecen sene başladı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Catzee said: @darkrider amma QQ ladın ya, feneri düşüricez ağzınız açık kalcak öyle hızlı düşüricez dese gene yaranamaz o adam size. adam gibi okumayı öğren gel, ondan sonra tartışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Zegna said: Masquerade said: öyle bir açıklama yapması doğru mu değil mi onu söylesene bir zegna. FB nin ayagını kaydırmaya calısan bir guruh ve medya ordusu yuzunden adam konustu oyle bence masq. edit : benim klubum demesi dogru degil, ama en azından delikanlı adammış haluk ulusoy gibi dansoz degilmiş dfg pff bune ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: SON DAKİKA: Belçika`nın RC Genk takımı Türkiyedeki şike skandalı sonrası UEFA`ya Şampiyonlar Ligi için başvuruda bulundu. bu ne abi nasıl bir leşçilik sdfhvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Buddha said: Zegna said: DarKRideR said: Mehmet Ali Aydinlar: "Aziz Yildirim'a yaptigimiz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulup baskanidir, benim de kulubumun baskanidir" bak mesela şu nedir ya? Sen TFF başkanısın, senin kulübün olmaz. Senin aksine benim geçmişim artık önemli değil demen gerekirken sen çıkıp "benim kulübüm" diyemezsin. Yok yani şu konuşma cidden aşırı derece talihsiz, direkman diğer takımların güvenini kaybetti, en azından benim güvenimi daha 2. haftasında kaybetti şu konuşma ile of of yahu gozunuzu seviyim, kac sene HALUK ULUSOY gibi bir herif vardı TFF nin basında, ne cabuk unuttunuz.. Türkiye ligi gecen sene başladı abi. yoo abi, ben onu savundum mu hiç? O da hatalıydı bu da hatalı, bak mesela özgener'i genel olarak hiç sevmesem de adam konuşmalarını çok iyi yapıyordu. Herkese eşit mesafede duruyordu, konuşmaları çok dengeliydi. Ortalıkta fazla dolaşmıyordu falan, gerçi başta olduğu dönemde çok rahat bir dönemdi ama bence bu konuda son yıllardaki en iyi adamdı. Rahmetli Hasan Doğan'da mesela en iyisiydi bu konuda, adam gibi adamdı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 özgener yok olsun ya şerefsiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek.. sdfs adamı kandırıp almışlar içeri. "sen gel bi köşeye. konuşcaz bak valla. gel sen bi..GEL LAN VALLA BİŞİ YOK." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DarKRideR said: Catzee said: @darkrider amma QQ ladın ya, feneri düşüricez ağzınız açık kalcak öyle hızlı düşüricez dese gene yaranamaz o adam size. adam gibi okumayı öğren gel, ondan sonra tartışırız saol kardeş kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 barbu said: Masquerade said: Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek.. sdfs adamı kandırıp almışlar içeri. "sen gel bi köşeye. konuşcaz bak valla. gel sen bi..GEL LAN VALLA BİŞİ YOK." umut sarıkaya - trt bandrolunu soken adam karikatürünü koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Esh said: barbu said: Masquerade said: Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek.. sdfs adamı kandırıp almışlar içeri. "sen gel bi köşeye. konuşcaz bak valla. gel sen bi..GEL LAN VALLA BİŞİ YOK." umut sarıkaya - trt bandrolunu soken adam karikatürünü koysun biri bayram abilerde burada demişlerdir, öyle gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Valla artık hiç okumaya mecalim kalmadı 50 sayfayı, biri özet geçsin, spoiler içine koymadan ama :p Şu kadarını söylicem random seçtiğim postlardan; "deliller elimize gelmedi, onlar ve iddianame gelince karar verebiliriz ancak" temalı bir açıklamanın nesine bu kadar QQ geldi? Koskoca TFF'nin deliller eline geçmemişken sizin gibi "olm bütün gazeteler yazdı, Aziz de tutuklu yargılanacak, ateş olmayan yerden duman çıkmaz hadi düşürelim" demesini mi bekliyordunuz? Ben hala "düşürmediler yırttık" olarak bakmıyorum yani, adam delilleri ve iddianameyi almadık daha diyor. Bu kadar önemli bir kurum, bu kadar ciddi bir kararı asparagasla verecek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adalı yattara abi yarın anlaşılan. iyi adam gibi görünüyodu sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben QQ deyince atarlanan oldu, geri al bence sözünü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 iddianame gelince toptan dusurecez, 6 takim 2 sene patlayacak, ama bizim pati halki fb nefretinden bunu bile anlayamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yeni federasyon eyyamcı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 özet aydınlar çelişkili konuşuyor. baya pasif ve kafası karışmış. kanıtlar bize sunulmadı iddianame bekleyeceğiz dedi. ancak kararı alırken sosyal ve ekonomik sonuçlarını da gözeteceğiz diyerek kafa karıştırdı. sadece fener değil 2 büyük takım daha var fenere ek olarak, totalde 6 takım karışmış bu pisliğe dedi. biz ligi tescil ettik, uefaya yolladik demis ama uefa kabul etmeyebilir, orasina mudahale edemeyiz. ha bir de kişiler kulupleri bağlamaz, kişilere en ağır cezalara vericez emin olun dedi. emniyet yardirmaya devam ediyor tff aksine. özgener gözaltına alındı savcı talebi ile, sadri şenerin sorgusu başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ohohohoho süper lan herkes 2. lige dusecek.cok cılgın iddaa oranları olur. şikenin allahını goruruz seneyede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 6 takımı düşüremezler de italya gibi yaparlar herhalde bir bölümü düşer geri kalanı para ve eksi puan ile başlar hadi gençler gg tsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 6 takim nerden ya. fb,trabzon,sivas, eses desek diger ikisi kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bjk gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 beşiktaş olabilir biri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar