Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gizli bilgi ve belgeler erken açıklandı, bu yüzden zarara girdik diyor adam, bunda anlaşılmayacak ne var?

Ha dava sonuçlanır veya iddaaname kabul edilir suçlu çıkarız, o zaman ne ceza vereceklerse verirler, ama aksi kanıtlanana kadar herkes masumdur.
Bu şekilde erkenden UEFA'yı gazlamak ve ceza verdirmek burada sorun olan.
Mesaj tarihi:
Llama said:

uefa yetkilisi sormuş
Fenerbahcenin sikeye karismadigina %1 umut var mi?

tff hayır demiş adamlar hala niye basın toplantısı yaptı ben anlamadım resmen kendi kendilerine hakari yapıyorlar gibi geldi bu fenerliler hiç bişey anlamadım ben bu toplantıdan

Senin gibi anlayamayan çok adam olduğu için zaten problem. gayet güzel bir basın toplantısıydı süreçte baştan beri olan yanlışlara ve çelişkilere dikkat çekildi.
Mesaj tarihi:
LOL domuzdan daha çok kıl koparacaktık, hakkımız yendi diyor adam açık açık. Ya azıcık utanma olur insanda... Hala hak hukuk diyor... Yediği hak hukuk için tek birşey söylemezler ama...
Mesaj tarihi:
Yapılan açıklamalara karşı şu cevapları yazıyorsanız hakkaten kafanız zerre çalışmıyor demektir ya. Adam suçluysak cezasını çekelim ama adil yargılanalım diyor kalkıp HALA KONUŞUYOLAA YAAA yazıyorsunuz. allah sabır versin o adamlara cidden
Mesaj tarihi:
Yahu etik kurulu rapor yazmadı mı şike kanaatine vardık diye, ee adamlar da şike yapmış diyecek tabi, bilmiyorum mu diyecek. En başından dedik Fenerbahçe bu sezon küme düşmeliydi ama idare edicez diye sapıttı TFF.
Mesaj tarihi:
Kendi kafasına göre gidip UEFA müfettişine Feneri şikayet edenler de ortaya çıktı. Şimdi çıksınlar ortaya açıklasınlar kafamıza göre fener %100 suçlu dedik, başka takımların da adının geçmesine rağmen sadece feneri suçladık, kendimiz karar vermeye cesaret edemedik uefaya yıktık diye. UEFA zaten TFF kendi istedi diye savunmasını vermis mahkemeye. Şimdi TFF çıksın açıklasın bakalım.
Mesaj tarihi:
lubeayar Lube Ayar
yasanın resmi gazetede yayınlanmasından sonra yeni başvurular bugün yapılacak..
4 hours ago
Retweeted by tugbadural

lubeayar Lube Ayar
sakin olun.. reddedilen tahliye talebi geçen hafta her ihtimale karşı yapılmıştı.. gerekçe yasanın resmi gazete yayınlanmaması..

lube bebişim yazmış aziz çıkıyor
Mesaj tarihi:
Etik kurulu raporunda kanaat getirdi, işte şike yapılmış. Fenerbahçe düşürülmediğinde sevinenler şimdi niye düşüremediler diyor. Fenerbahçe yöneticileri şike yaptıklarını kabul etmeyecek kadar arsız sonra da millete çatacak kadar yüzsüz. En başta itiraf etselerdi bu aşamaya gelmeyecekti.
Mesaj tarihi:
bunun bi cinayet davası olmadığını çözemiyor hala fenerliler.
tek bir kurulun raporuyla ihtimalde bile düşürme yetkisi var işte federasyonda. yargılama diye bir durum yok. yargı vermeyecek küme düşme/kupalardan men etme vs kararını
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

bunun bi cinayet davası olmadığını çözemiyor hala fenerliler.
tek bir kurulun raporuyla ihtimalde bile düşürme yetkisi var işte federasyonda. yargılama diye bir durum yok. yargı vermeyecek küme düşme/kupalardan men etme vs kararını

Basın açıklamasını dinlememişsiniz etmemişsiniz hala bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıyorsunuz ya
Mesaj tarihi:
banane arkadaş basın açıklamasından. ali koç'a değil size cevap yazıyorum ben.
"Tatar Ramazan" said:

Ha dava sonuçlanır veya iddaaname kabul edilir suçlu çıkarız, o zaman ne ceza vereceklerse verirler, ama aksi kanıtlanana kadar herkes masumdur.

Myshkin said:

Yapılan açıklamalara karşı şu cevapları yazıyorsanız hakkaten kafanız zerre çalışmıyor demektir ya. Adam suçluysak cezasını çekelim ama adil yargılanalım diyor kalkıp HALA KONUŞUYOLAA YAAA yazıyorsunuz. allah sabır versin o adamlara cidden
Mesaj tarihi:
Abi siz olayları poponuzla mı anlıyorsunuz nedir yani bu davranışlarınız? Bir-İki kere beyin çalıştırın öyle takip edin şu olayları.

Hala "fener kabullenmiş laaa" "la fener niye basın toplatıyo laa" gibi Donanımhaber seviyesinin altında mesajlar görüyorum şu konuda.
Mesaj tarihi:
Herifler milletten gizli uefa müfettişleriyle buluşmuş kafalarına göre fener kesin suçlu bize mektup yollayın da bahane gösterip yollamayalım diyorlar hala feneri koruma falan diyorsunuz, şaka mı gerçek mi anlamak mümkün değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...