Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Gizli bilgi ve belgeler erken açıklandı, bu yüzden zarara girdik diyor adam, bunda anlaşılmayacak ne var? Ha dava sonuçlanır veya iddaaname kabul edilir suçlu çıkarız, o zaman ne ceza vereceklerse verirler, ama aksi kanıtlanana kadar herkes masumdur. Bu şekilde erkenden UEFA'yı gazlamak ve ceza verdirmek burada sorun olan.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dinledigini yanlis anlayabilirsin ama yazilani nasil yanlis anlayabiliyorsun ? 3-5 daha git gel ustunden bakalim olacak mi :P
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Llama said: uefa yetkilisi sormuş Fenerbahcenin sikeye karismadigina %1 umut var mi? tff hayır demiş adamlar hala niye basın toplantısı yaptı ben anlamadım resmen kendi kendilerine hakari yapıyorlar gibi geldi bu fenerliler hiç bişey anlamadım ben bu toplantıdan Senin gibi anlayamayan çok adam olduğu için zaten problem. gayet güzel bir basın toplantısıydı süreçte baştan beri olan yanlışlara ve çelişkilere dikkat çekildi.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 LOL domuzdan daha çok kıl koparacaktık, hakkımız yendi diyor adam açık açık. Ya azıcık utanma olur insanda... Hala hak hukuk diyor... Yediği hak hukuk için tek birşey söylemezler ama...
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1286291362.swf
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yapılan açıklamalara karşı şu cevapları yazıyorsanız hakkaten kafanız zerre çalışmıyor demektir ya. Adam suçluysak cezasını çekelim ama adil yargılanalım diyor kalkıp HALA KONUŞUYOLAA YAAA yazıyorsunuz. allah sabır versin o adamlara cidden
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yapılan açıklamayı niye dinleyeyim, işsiz miyim?
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Oo şike kabullenilmiş, cezayı azaltma çabaları bunlar. Yarın da savcı bi iddianame patlatsın tadından yenmez.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yahu etik kurulu rapor yazmadı mı şike kanaatine vardık diye, ee adamlar da şike yapmış diyecek tabi, bilmiyorum mu diyecek. En başından dedik Fenerbahçe bu sezon küme düşmeliydi ama idare edicez diye sapıttı TFF.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kendi kafasına göre gidip UEFA müfettişine Feneri şikayet edenler de ortaya çıktı. Şimdi çıksınlar ortaya açıklasınlar kafamıza göre fener %100 suçlu dedik, başka takımların da adının geçmesine rağmen sadece feneri suçladık, kendimiz karar vermeye cesaret edemedik uefaya yıktık diye. UEFA zaten TFF kendi istedi diye savunmasını vermis mahkemeye. Şimdi TFF çıksın açıklasın bakalım.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Fener prosesin tüyü dikme aşamasına ulaştı artık.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Şike yaptim, yaptim! Ama niye yaptim hele bir sor! Niye yaptim bir sor! http://www.gazete5.com/images/news/38897.jpg
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lubeayar Lube Ayar yasanın resmi gazetede yayınlanmasından sonra yeni başvurular bugün yapılacak.. 4 hours ago Retweeted by tugbadural lubeayar Lube Ayar sakin olun.. reddedilen tahliye talebi geçen hafta her ihtimale karşı yapılmıştı.. gerekçe yasanın resmi gazete yayınlanmaması.. lube bebişim yazmış aziz çıkıyor
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Etik kurulu raporunda kanaat getirdi, işte şike yapılmış. Fenerbahçe düşürülmediğinde sevinenler şimdi niye düşüremediler diyor. Fenerbahçe yöneticileri şike yaptıklarını kabul etmeyecek kadar arsız sonra da millete çatacak kadar yüzsüz. En başta itiraf etselerdi bu aşamaya gelmeyecekti.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bunun bi cinayet davası olmadığını çözemiyor hala fenerliler. tek bir kurulun raporuyla ihtimalde bile düşürme yetkisi var işte federasyonda. yargılama diye bir durum yok. yargı vermeyecek küme düşme/kupalardan men etme vs kararını
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 CthuLhu said: bunun bi cinayet davası olmadığını çözemiyor hala fenerliler. tek bir kurulun raporuyla ihtimalde bile düşürme yetkisi var işte federasyonda. yargılama diye bir durum yok. yargı vermeyecek küme düşme/kupalardan men etme vs kararını Basın açıklamasını dinlememişsiniz etmemişsiniz hala bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıyorsunuz ya
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 banane arkadaş basın açıklamasından. ali koç'a değil size cevap yazıyorum ben. "Tatar Ramazan" said: Ha dava sonuçlanır veya iddaaname kabul edilir suçlu çıkarız, o zaman ne ceza vereceklerse verirler, ama aksi kanıtlanana kadar herkes masumdur. Myshkin said: Yapılan açıklamalara karşı şu cevapları yazıyorsanız hakkaten kafanız zerre çalışmıyor demektir ya. Adam suçluysak cezasını çekelim ama adil yargılanalım diyor kalkıp HALA KONUŞUYOLAA YAAA yazıyorsunuz. allah sabır versin o adamlara cidden
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Abi siz olayları poponuzla mı anlıyorsunuz nedir yani bu davranışlarınız? Bir-İki kere beyin çalıştırın öyle takip edin şu olayları. Hala "fener kabullenmiş laaa" "la fener niye basın toplatıyo laa" gibi Donanımhaber seviyesinin altında mesajlar görüyorum şu konuda.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bu arada TFF, UEFA müfettişinin beyanları gerçekleri yansıtmamaktadır diye açıklamada bulunmuş lol
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Tff FByi nasil kurtaricam diye iyice sacmalamaya basladi.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Herifler milletten gizli uefa müfettişleriyle buluşmuş kafalarına göre fener kesin suçlu bize mektup yollayın da bahane gösterip yollamayalım diyorlar hala feneri koruma falan diyorsunuz, şaka mı gerçek mi anlamak mümkün değil.
Öne çıkan mesajlar