kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Üzüm üzüme baka baka kararmış yine. Alıştık FB'nin fake istifalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Azizin sağ kolu nede olsa kimi örnek alacak başka.İstifa et geri dön tükürdüğünü yala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 platini said: Platini net konuştu! Platini'den çarpıcı açıklama! UEFA Başkanı Platini, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmenin ardından Türk medyasına "Şampiyonlar Ligi'ne niye sadece Fenerbahçe'nin alınmadığını herkes soruşturma bittiği zaman görecek" dedi! Toplantıya UEFA Başkanı Michel Platini'nin yanı sıra UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve TFF Başkan Vekili Lütfü Arıboğan katıldı. Platini toplantı çıkışında Türk basın mensuplarına yaptığı açıklamada, biraz da alaycı bir tavırla "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne niye almadığımızı bütün dünya biliyor" dedi. UEFA Başkanı Platini sözlerini "Şampiyonlar Ligi'ne niye sadece Fenerbahçe'nin alınmadığını herkes soruşturma bittiği zaman görecek" diyerek noktaladı. Kaynak ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Rewendor said: fizban said: masumiyet karinesi diye alınlarınıza yazacam, aynaya her baktığınızda göresiniz diye. masumiyet karinesi diye bir şey yok, daha doğrusu hukukta var o, federasyon, uefa vb gibi sportif kurumlarda yok. Bunlar yasalarla değil kendi kurallarıyla yönetilir. Suçun kanıtlanması gerekmez, yapıldığına kanaat getirilir ve ceza verilir. Aynı şekilde yapılırken kötü niyet olmadığına kanaat getirilirse de ceza verilmez. Mesela bilmeden doping alan oyuncu da doping almış olmasına rağmen bilmediğine kanaat getirilirse cezasız kalır vb vb. Sportif kurumlar "kanıtlayamıyosunuz ki, naniik naniik" diye yapıp edip sonar pişkinlikle oturanlara cezayı basar, hukuk kanıtlayamadığı sürece dokunmaz. Aradaki fark bu. Hukuksal süreçte kanıtlar kesin olsa da olmasa da dava açılacak, savunma istenecek, defalarca duruşma, bir sürü tanıktı kanıttı püsürdü falan aylar belki de yıl sonra karar verilecek. Sportif ceza öyle değildir, sadece delillere bakar, eğer gerekliyse hemen (1-2 gün içnide) savunma ister sonra da duruşma falan yok açıklar kararını. Adamlar baktılar deliller sağlam (ki açıklanınca görüceksiniz dediklerine göre bildikleri var yani) bastılar cezayı. Hukuk değil bu, bu disiplin. Arada fark var. bilmiş bilmiş konuşulmuş da şu söylevi ben mi uyduruyorum, federasyon savcılıkla görüşmeden karar vermicez gibi bir şeyler gevelemiyor muydu? bilmem kaç dosya yollandı kanıtlar incelenecek filan denmedi mi? yoksa süreç tam tersi federasyonun elindeki kanıtların savcılığa ulaşması ile mi başladı? disiplin kanunlara nizamlara ve amirlere mutlak itaat, astının ve üstünün hukukuna riayet etmek değil miydi ayrıca?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Federasyon karar verebilir ancak ifadelerini almazsam sonra sorun olabilir diye düşündü. İddianamede gizlilik kalkmadığı sürece ifadelerini alamayacağından iddianameyi beklemeye karar verdi. Bence Platini'nin açıklamalarından sonra komplo diyen Fenerlilerin takkeyi önüne koyup düşünmesi lazım. Zira eğer komploysa iyi bir komplo yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ya acaip büyük ve süper planlı bir komplo yapılmış ve tıkır tıkır işliyor YA DA FB şike yapmış ve bu gelişmeler normal gidişat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Federasyon zaman vermek istedi çünkü Fenerbahçe'ye hala anlamadı şurdaki bazı insanlar şunu inanılmaz. Satıştan kazandığı paraya bakarsanız Fenerbahçe'nin anlarsınız ne döndüğünü zaten, sözleşmesinde küme düşerse serbest kalır ibaresi olan yabancı futbolcular bir bir satıldı işte... Ayrıca taraftar desteğini de korudular bu yolla fenerium satışları patladı kombineler satılmaya devam etti falan, taraftarın bu desteği takımlarına haksızlık yapıldığına inandıkları için çat diye bu takım şike yaptı diyip cezasını kesselerdi şuankinin 10'da biri bi destek olmazdı taraftardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Nilep bile yazdı şuraya federasyon savunma almak zorunda diye sen hala federasyon zaman kazandırmak istedi falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Şurada dün gelmiş kısa donlu 2-3 tane bebe var bunları karşına alıp bak evladım şöyle şöyle olmuş diyip sabahlara kadar anlatsan da anlamazlar o yüzden fazla kendini yorma. Bilinç altlarına işlemiş geçen sezonu anca böyle unutmak istiyorlar utanmasalar biz aslında şampion olacaktıkta Fener şike yapmış diyecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Yapmış veya yapmamış diyemiyoruz henüz malum dava devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Zaten şu soruşturma bitsin çok insan şu forumda bi daha post atıcak yüz bulamıyacak topluyorum quote'ları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 soyle mi topluyosun quotelari ? EricCantona said: Geçen sene ligde Galatasaray'ı takip edeniniz oldu mu bilmiyorum da, öyle hücuma çıkmayan bek ordaki kanat oyuncusunu mahvediyor, bizde Sabri sakatlanınca Ali Turan oynadığında Keita hiç bişey yapamıyordu mesela, çünkü her pozisyonda karşısında 1 kanat 1 de bek oyuncusuyla karşılaşıyordu. Basit mantık arkandaki bek oyuncusu da gelirse rakip oyunculardan biri onu tutmak zorunda kalır,onunla verkaça girebilirsin vs vs. Aksi taktirde hakkaten adama sanırım ilk kez katılmak zorunda kalıcam MiY'na karşı 0-0 berabere giden maçın son dakikalarında gerilerden gelen M.Sarp'tan gol yersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 O mesajı o gün okuduğunda da anlamamışsın yine anlamamışsın... x Sabri-x-x-x x-x-x Keita-x-x Şeklinde oynarken Keita parçalıyordu, Sabri sakatlanınca sabri'nin yerine Ali Turan oynadı sağ bekte bu da Keita'nın performansında düşüşe sebep oldu dedim. Nesini quoteladın şimdi o mesajın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 düşüşe sebep oldu dememişsin, hiç bir şey yapmıyordu demişsin. yazdığını hatırlamayı geçtim, okuduğunu da mı anlamadın? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Yapamıyordu demişim de ordaki kastım performansında düşüş olduğuydu tabiki, keita'nın ne yapıp ne yapmadığını tartışıcak halim yok ^^ Mesajın devamında da gayet açıklamışım ne demek istediğimi... garip geldi... Asıl sıkıntı ise şu 55. maddeyi değiştirmeye çalışıyorlar ve ben her geçen gün futboldan biraz daha tiksiniyorum bu sebepten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ali turan ile keita aynı anda kulüpte bulunmadı. şike yaparak performansını düşürdüyse bilemem. illa futbol bilmediğinizi detaya vurarak açıklamamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yakında yörünge dışına çıkar buda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Oha harbi ne saçmalamışım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fenerbahçe yerine kendine takımlarınızla ilgilenseniz hiç böyle şeyler olmayacak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Keita'nın oynayamamasının sebebi takımda olmamasıymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Arkasokak said: bilmiş bilmiş konuşulmuş da şu söylevi ben mi uyduruyorum, federasyon savcılıkla görüşmeden karar vermicez gibi bir şeyler gevelemiyor muydu? bilmem kaç dosya yollandı kanıtlar incelenecek filan denmedi mi? yoksa süreç tam tersi federasyonun elindeki kanıtların savcılığa ulaşması ile mi başladı? disiplin kanunlara nizamlara ve amirlere mutlak itaat, astının ve üstünün hukukuna riayet etmek değil miydi ayrıca?! işte geveliyor çünkü aydınlar fenerli, feneri kurtarmak için de olabildiğince erteliyorlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 iki tip insan vardır. "bir hatalarıyla yüzleşenler, iki gittikçe yüzsüzleşenler" önermesi vücut bulmuş cantona üyemizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bence keita en iyi pratesle oynuyordu.sabri gelince bozdu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar