Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 GS'nin yaptığı fırsatçı golcülük sadece, anı kollayıp bir açıklama bırakıyorlar ortaya, sonra oradan kendilerine pay çıkarıp "EFSANEYİZ BİZ" ayağına bağlıyorlar. Fener gibi egoya sahip olması için geçen kötü yılların ardından 10 yıla ihtiyaçları var
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lol ne fırsatçılığından bahsediyorsunuz hala? karar ver adam gibi tff diye açıklama yaptılar vermedi tff, kuraya bigün kala fener atıldı trabzon alındı. daha mı iyi oldu böyle?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fb avukatları : bizim yerimize gönderilen takımın başkanı da zan altında,yurtdışı yasağı var. tahkim : harbi mi lan,bi dk. bekleyin bakalım. ... tahkim : yok öyle bir şey.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ne alakası var abi gs'nin yaptıgı acıklamalarda gs yararına olan birsey mi var? fb'nin cl'den men edilmesinin gs'ye faydası en fazla ezeli rakibin kazanacagı paranın kaybedilmesi falan olabilir. onu da gs'ye fayda degil fb'ye zarar olarak degerlendirmek lazım yani.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tahkim ne ya, tahkim mi veriyor yurtdısı yasagını?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 TFF'den karar beklemek ve liglerin bu şartlar altında başlamasının çok aptalca olduğu gerçeğini belirtmek fırsatçılık, ligtv'den gelecek para için onurunu ve türk futbolunun zaten az olan kalitesini aptal sistemlerle ve eyyamla ayaklar altına almak büyüklük. OK
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 DarKRideR said: GS'nin yaptığı fırsatçı golcülük sadece, anı kollayıp bir açıklama bırakıyorlar ortaya, sonra oradan kendilerine pay çıkarıp "EFSANEYİZ BİZ" ayağına bağlıyorlar. Fener gibi egoya sahip olması için geçen kötü yılların ardından 10 yıla ihtiyaçları var bu ne ya bari sen atma dark.arkasokak falan sandım 2 tane açıklama yaptı unal aysal.hepsinde ağladılar.yangın üflenmez dedi.bi de uefada problem cıkmasın tarzı acıklama yaptı
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 gs yararına birşey yok auhahaha offf
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi uyarı vermek, açıklama yapmak farklı. O açıklamaların arkasındayım bende sonuna kadar, çünkü benim kulübümün yönetimi (beşiktaş) %99 suçsuz olduğu halde "ne olur ne olmaz, kararı onlar veriyor" diye federasyonun bir taraflarını yalarken, yalakalık dolu açıklamalar yaparken GS tam tersi açıklamalar yapıyor. O yüzden destekliyorum, Ha dersin üzerinde suçlama yok, rahatlar o yüzden falan diye evet öyle, ama yapıyor. Açıklamalar değil benim derdim, sonrasında oluşan ve oluşturulan ortamdır. Yok neymiş GS şikayet etmiş diye UEFA gelmiş cezayı kesmiş, neymiş tek başına GS adalet için savaşıyor, gerisi uğraşmıyor, GS TEH RULAZ olayına bağlandı iyice, bu fırsatçılıkta beni hiç memnun etmiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: TFF'den karar beklemek ve liglerin bu şartlar altında başlamasının çok aptalca olduğu gerçeğini belirtmek fırsatçılık, ligtv'den gelecek para için onurunu ve türk futbolunun zaten az olan kalitesini aptal sistemlerle ve eyyamla ayaklar altına almak büyüklük. OK, ayrıca her zaman ki gibi kendin gibi düşünmeyenleri tam zıt görüşe monte etmen olmuyor. Şov abi kabul edin, Ünal Aysan vs. açıklama yapıyor. Temiz düşüncelerle olması gerekeni yapıyor diyelim. Oradan bir yönetici çıkıyor "GS TÜRKİYE'DE TEMİZ FUTBOLUN TEK SAVUNUCUSUDUR" diye fırlıyor yırtık dondan çıkar gibi eee nerede bunun temizliği ? Fırsatları gole çevirmektir bu, ha kulübün yerlere düşmüş prestiji kendi taraftarının gözünde zirve yaptı? Yalan mı ? Değil öyle, hatta başka kulüp taraftarları bile belki saygı gösteriyor. Ama bu yapılanın şov olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Beşiktaş'ın kupayı iade etmesine şov, artistlik diyen adamların da çıkıp GS'nin yaptıklarını "oHA SÜPER, OLMASI GEREKENDIR, KISKANIN LAMERLER" diye konuşması da beni üzüyor.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 valla diger 17 takım federasyonun kararlarını dogru buldugunu acıklamadı mı? bu karara tek karsı cıkan takım gs idi. bunu gs yararına yapmadı ki, turk futbolu yararına oldugunu dusundugu icin unal aysal o acıklamaları yaptı. sonucta soyledigine geldi iste olay. ama ben cıkıp da gs sikayet ettigi icin uefa geldi diyen birini gormedim. sikayet falan ettigimizi de zannetmiyorum. uefa zaten durumdan haberdar, sikayete ihtiyacı mı var adamların.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ee tamam işte olay o zaten, şuan öyle bir ortam var ki GS tek başına savunuyor herşeyi, diğer takımların taraftarı mal herşeyi destekliyor falan filan, diğer kulüplerin ortaklaşa giriştiği iki açıklama var. İkisi de doğru nitelikteki bir tanesine GS'de katılmıştı. Bir tanesi savunma yapmadan hiçbir takımın direk düşürülmemesi veya cezalandırılmamasıydı. diğeri de playofftu. Playoff'a 17 kulüpte bir olup evet demedi, ama çoğunluğu dedi ki bu çoğunluk daha fazla para kazanacak olan anadolu kulüpleri. Onun dışında haysiyetsiz Tüpçü ve Bursa yönetimi okey dedi sadece, büyük zararlar görecek fb, gs falan karşı çıkmadı mı? eee o zaman şov ypamaya gerek var mı? Fener'in 17 vs 1'inden ne farkı kaldı? Hani bu ortamda GS'nin bu yaptığı bana yanlış gelmiyor, Fener yıllarca böyle güdüledi taraftarını. fakat bu kadar sempati duyulacak işlerde değil bunlar, beni rahatsız ediyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ayrıca playoff'a da karşı çıkan tek takım gs
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bu dediğin gs şikayet etti vsleri de gs taraftarı yönetimi vs söylemiyor bizzat maa ve kulüpler birliği söyledi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şahsen Beşiktaş'ın kupayı iade etmesine şov demedim, helal olsun dedim.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 haksızlıklara karşı gelen tek takım GS hergün gider çekiyor icraat hala yok bekliyoruz... beşiktaş'ın kupayı vermesi taraftar isteğiyle olmuştur, aslında olay kupayı verin avrupaya da gitmiyoruz aklanana kadar sözde beşiktaşlılık duruşu idi ama başkan'ın böyle birşey yapmayı yemedi yada imkan yok bilemicem. şu durumda shov oluyor benim gözümde kupayı vermek falan!
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Gitmeme kararı vermek kolay mı? Bu organizasyonlar ciddi gelir kapısı, hadi biz bunu çöpe atalım nasıl diyeceksiniz? Hele birde masum çıkınca kimse size dönüp aferin size alın 10 milyon euro demeyecek. Biraz mantıklı olalım.
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: ama ben cıkıp da gs sikayet ettigi icin uefa geldi diyen birini gormedim. sikayet falan ettigimizi de zannetmiyorum. uefa zaten durumdan haberdar, sikayete ihtiyacı mı var adamların. Daha dün fenerbahce.org dedi, jurnalci takım vs. diye. Ama sanırım kulüp olarak yapmamışsınız, Adnan Öztürk müydü neydi ismi, onun Fenerbahçe'yle ilgili dosyaları ayıklayıp Fransızcaya çevirtip yollattığı söyleniyor. Dosyalarla ilgili haberi googlelasan çıktığı gazeteleri falan da görebilirsin zaten. Ama dediğim gibi, Adnan Öztürk'ün tek başına yaptığı, hatta sonra Ali Dürüst ile Fatih Terim'in buna bayağı sinirlendiği, Fatih Terim'in baya büyük tepk koyduğu falan söyleniyordu. Kısacası şikayet durumu var, MAA da dün söyledi Türkiye'den dosya gönderenler olmuş diye.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Dosyaya nasıl ulaşıyorlar? Gizliliği devam eden davada Türkiye'de 3. partilerin gönderdiği dosyanın güvenilirliği nedir UEFA nezdinde? Aklınız alıyor mu sizin bu haberleri? Resmen GS'yi karalama kampanyası. Ha bence şikayet etse de yerinde olurdu, zira bu şekilde liglerin başlaması bile hata. Dün Demirkol ne güzel dedi, madem tartışmadan playoffu ben yaptım oldu diye getiriyorsunuz, sezon tek devre oynansaydı, ocakta iddianame çıkıp kararlar verildikten sonra başlasaydı diye. Ama yapamazlar tabi, allahları para çünkü satılmışların
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://www.twitlonger.com/show/ckqki1
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: Dosyaya nasıl ulaşıyorlar? Gizliliği devam eden davada Türkiye'de 3. partilerin gönderdiği dosyanın güvenilirliği nedir UEFA nezdinde? Aklınız alıyor mu sizin bu haberleri? Resmen GS'yi karalama kampanyası. Ha bence şikayet etse de yerinde olurdu, zira bu şekilde liglerin başlaması bile hata. Dün Demirkol ne güzel dedi, madem tartışmadan playoffu ben yaptım oldu diye getiriyorsunuz, sezon tek devre oynansaydı, ocakta iddianame çıkıp kararlar verildikten sonra başlasaydı diye. Ama yapamazlar tabi, allahları para çünkü satılmışların git arat googledan ben mi bulucam her şeyi. var bütün gazetelerde. yok bence türk gazeteleri yeterli bir referans değil gerçi ama siz emenikenin para sayma videosu falan yazdıklarında inanıyodunuz, korcan'ın bir kız kardeşi bir de mini cooperı olduğuna hala inanıyosunuz, bunda da inanmamazlık etmezsiniz herhalde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fenerbahçe'yi suçlu bulacaklarsa yine iyi yapmışlar da UEFA bunu yemez ve Aydınlar'ın açıklamalarından ve TFF'nin resmi açıklamasından sonra "biz öyle bir şey yapmadık" diye ayarı çekerdi. Yani inanmayın böyle şeylere. Koskoca UEFA böyle bir iftiraya, üçkağıda göz mü yumacak? :) edit: Ben de gördüm o belgeler olayını falan, TFF'ye bile tüm belgeler yollanmamışken "sözde sızdırılan" belgelere göre karar almaz UEFA. CRT kafasıyla yönetilmiyorlar çünkü
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Beni sen kovmadin ben kendim istifa ettime gertirdi Ali Koç. Yemezler alicim.
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sen beni zaten suçlu bulmuşsun.Boşuna süper ligde oynamayalım diyor işte.
Öne çıkan mesajlar