Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

ibrahim seten

19 maç fikse edilmemiş ama teşebbüs var hepsinde.. bursa-ibb maçında 4 oyuncuya iekşioğlu'dan gelen 60 milyar teşvik olarak dağıltılmış

vatan spor muduru. buna da inanin hadi?

tesebbus = kume (kitaba gore)
bursa - ibb maçında, şike yapmanın sebebini biri bana açıklarsa inaniyim. hobi olarak şike yapmış yoksa iekşioğlu demek ki.

ayrıca ibrahim seten geçen gün açıklıyordu 2011'deki fenerbahçe - "efes" final serisinde hakem - yönetici konuşmasını, noldu ?
Mesaj tarihi:
fizban said:

bursa - ibb maçında, şike yapmanın sebebini biri bana açıklarsa inaniyim. hobi olarak şike yapmış yoksa iekşioğlu demek ki.

ayrıca ibrahim seten geçen gün açıklıyordu 2011'deki fenerbahçe - "efes" final serisinde hakem - yönetici konuşmasını, noldu ?

eğer ligin ilk yarısındaki maçsa o sırada liderliğe oynuyordu Bursa, sebep o olabilir.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ayrıca ben şike yapılmamıştır demiyorum. bu deliller, şike olduğunu ispatlamaz diyorum. arada fark var.

birtek i.akın olayından patlayabilir fener, o da i.akının hocayı felan araması , aldığı parayı nereye harcadığını felan fahri'ye anlatması, mal gibi herşeyi konuşmuş telefonda açık açık.
Mesaj tarihi:
Tahmin etmesi güç değil. En doğru karar değil, en az eleştirilecek kararı vermeye çalışacaklar. Vicdan, mantık v.b. arkasından gelecek.

Haftalardır zaten hazırladılar kamuoyunu. E.Bilgiç aylardır küme düşerlerse, köfteci evine ekmek götüremez, bakkal meşrubat satamaz, 100binler aç kalır edebiyatı yapıyordu. Çok sıkışırlarsa kamu vijdanı derler geçerler.
Mesaj tarihi:
of hala algılamadığınız bi nokta var; fenerbahçenin suçlu olup olmamasıyla küme düşürülecek kadar delil olması arasında bir fark var.

fenerbahçe suçsuzdur demiyorum.

ama şu ana kadar gördüklerimizde fenerbahçeyi suçlu kılacak birşey yok.

telefon tape'lerinde (dün duydum bunu, ta-pe şeklinde okunuyor), tam olarak kaydı dinlemediğiniz sürece neler çıkabildiğini ergenekon'da gördük. kesip biçiyorlar konuşmaları. konuşmayı tam olarak yayınlarlar; o zaman inanırım.

ama şu an ortada fenerbahçeyi suçlu yapacak hiçbirşey yok.

ha bir de; fenerbahçe yıllardır insanların gözünde günahların takımı, ama günahlarımızdan başlıcası her birinizi yenmek lig boyunca. yani insanlar ona inanır buna inanır demenin anlamı yok. insanların inançlarına karışamayız aziz yıldırıma tapan mallar da var; aziz yıldırım şeytandır onu taşlayın diye bi anti-fenerbahçe dinine inanan salaklar da olacaktır.
Mesaj tarihi:
fizban hala biz en iyiyiz ondan herkes bize dusman polis bize dusman o yüzden bunlar yapıldı biz hepicinizi yenmesek aziz icerde olmaz demeye getirmis....

tebrik ediyorum basarilarnin devamini diliyorum..
Mesaj tarihi:
Uzunca bir süre yorum yapmadım aslında karar açıklanana kadarda yapmayacaktım ama tutamadım kendimi...

Ben başından beri bu olayın bir düzen işi olduğunu, birilerini bitirmek için oynanan kirli bir oyun olduğunu düşündüm. (Gözümde ergenekon ne kadar yalansa bu olaylarda o kadar yalan)

Haa yalan derken sakın şike yapılmamıştır fln dediğimi sanmayın.. Bütün takımlar büyüklü-küçüklü istisnasız her takım şike yaptı, yapıyor ve yapacakta..

Açıkcası FB şike yapacak vede bu konuşmaları telefon konuşmasına yansayacak.. Yok şifre bulacaklar ekinler biçildimi diye.. Oldu olacak kuş kafese girdi fln yapsalardı aralarındaki şifreyi..

Diğer yandan birilerini yakarken, tabiki zarar gören başka kişi ve kurumlar olacaktır.. Ama FB gibi BJK gibi GS gibi takımları öyle küme düşürmek (Özellikle Türkiyede) kolay değildir.. Şimdi italyada yunanistanda oluyorda burda neden olmasın demeyin o başka bir konu..

Birkaç örnek hatırlatayım.. Alex ile erdoğan görüştükten sonra erdoğan 3 mitinginde arka arkaya açıklama yaptı ben fb liyim ama damadım trabzonlu diye TS renklerinde kravatlarla dolaştı bir hafta boyunca..

Madem bunun temiz futbol adına yapıldığını düşünüyoruz neden hemen şikeden sonra yapılmadıda seçim sonrası beklendi? Neden Fenerbahçe hisselerindeki yabancı yatırımlar durup dururken haziran ayında satış yaptılar.. Böyle sorular benim midemi bulandırıyor.. Diğer yandan nato mütehatliği olayı yok Murat Ülkerin fenerbahçe nin başına geçme ihtimali fln derken olaylar gelişiyorda gelişiyor..

Şimdi durum şu, içerde tam olarak suçlanmamış ama kısmen takımları adına şike yaptıkları iddiası ile tutuklu yargılanan birileri var.. ve sanki bu takımlar halısaha maçlarındaki takımları için şike yapmışlar gibi takımların ceza almaması konuşuluyor..
Tekrar özetleyeyim..

Aziz Yıldırım fenerbahçe için maçları satın aldığı söyleniyor.. Ellerinde sağlam kanıtlar olduğu ve bu kanıtların karartılma ihtimali olduğu için içerde tutuluyorlar.. Yani birileri şike yapıyor ama bu şikenin takımları etkilemediğini söylüyorlar..

Hal böyle oluncadan ben gücü kişilere yeten, ama 20-25 milyon luk camialara yetmeyen bir takım güçlerin oyunu olarak görüyorum ben bu işi.

Zaten bu işler yapılıyordu, Sivasın şampiyonluğa oynadığı seneki maçlara baksalar, Son hafta BJK-Bursa maçına baksınlar.. Benim gözümde bu kişilerin yaptığı tek hata, ulan nasıl olsa biz düzeni kurduk kimsede karışmıyor bize artık bokunu çıkartalım at koşturalım arkamız sağlam demeleri oldu... İşte birgün size arka çıkanlar ertesi gün arkadan saplamaya kalkarlar rezil olursunuz..

Yoksa kimse bana kendi takımı için biz hayatta yapmayız fln demesin rezil ederim burada..
Mesaj tarihi:
evet ayrılmış. telegol onun yerine çok daha rahat kavga çıkartıp yalan söyleme kapasitesi olan mehmet baransu'yu transfer etti. dün biraz izledim. gökmönözdönök le falan çok iyilerdi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

evet ayrılmış. telegol onun yerine çok daha rahat kavga çıkartıp yalan söyleme kapasitesi olan mehmet baransu'yu transfer etti. dün biraz izledim. gökmönözdönök le falan çok iyilerdi.

aynen adam arda için bile yorumlar yaptı yeni işi hayırlısı olsun şikeden başka boyuta atladı adam
Mesaj tarihi:
Çok komplo seven bir adam değilim.. Borsa olayındanda çok anlamam ama birileri bana açıklasın fenerbahçe hisseleri neye dayanarak yükseliyor.. 3 günde %37.5 değerlenecek ne oldu fenerbahçe için?

Birileri pahalıyken satıp, dipteyken geri alıyor vay anasını ya.
Mesaj tarihi:
ahhh ah fener hisseleri dibe vurduğunda almak lazım diyordum burda, cesaret edemedim, %40 a yakın para kazanmıştım simdi :)

hele bu gün düşmeyeceği açıklanırsa yarın dahada artar o hisseler, büyük para kaçırdık be
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...