Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabri'nin dizi üst bacağa yaslanıyor panpişim.

O adam havada, karada, denizde ve bilimum diğer ortamlarda fiziksel olarak düşer.

Ha takla atması falan Arifizm akımının etkileri tabi, onu yapması komik olmuş.
Mesaj tarihi:
bence penaltı değil bu.yasine sarı kartlık pozisyon

cunku ayagına basmıyor.tamam üst bacaga temas var ama adam resmen bana dokunsada takla atsan diye beklemiş
Mesaj tarihi:
Yapma bunu :(

Müdahaleye maruz kalan adam aşırı reaksiyon gösterdi diye, müdahaleyi hiçe saymak yanlış olur. O müdahalenin şiddeti belli olmuyor video kalitesinden dolayı ama bence o şekilde hareketlenen bir adamı düşürmeye yeterli gibi duruyor. Yasin de belki çalmaz diye tiyatral bir hava vermiş pozisyona.
Mesaj tarihi:
o zaman penaltı değil dendi gibi geliyor bana maçtan sonra filan.hatta maçı izlerken rage imi hatırlıyorum.videoda tam belli olmuyor evet ama penaltı değildi sanki bu pozisyon

defansımız efsaneymiş bu arada

geri kalan 6 kişi nerde acaba.bi kişi geri koşmadı
Mesaj tarihi:
KARAR ÖNCESİ UMRE ZİYARETİ

TFF, Etik Kurulu’nun şikeye yönelik yaptığı incelemeyi beklerken, Başkan Aydınlar, 9 Eylül’e kadar alınacak kritik karar öncesi kutsal topraklara gitti

Başkan olmasından 3 gün sonra tatildeyken deprem etkisi yaratan şike operasyonuyla uyanan Mehmet Ali Aydınlar, uzun süre emniyet, adliye ve TFF binası üçgeninde mekik dokumuştu. Ligleri 9 Eylül’e erteleyerek kamuoyundaki ‘ateşi düşüren’ Aydınlar, Türk futboluna yön verecek karar arefesinde kutsal topraklara gitti. 21 Temmuz’da Habertürk’e “Bu işin vebali, günahı var” diyen Aydınlar, Umre’de ellerini açıp dualar ederek doğru ve adil bir karar vermeleri konusunda Allah’tan yardım istedi.
Mesaj tarihi:
8 ağustosta konuşçak aziz başkan. şikesiz 8-0 gibi birşey ::):):) diye yazmıştı avukat. konuşsun bakalım da fenerbahçe kendini savunmayı bırakıp sağa sola bok atmaya başladı artık. sulandırma mode on. hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Değil mi ya, ne hakkı var savcıyı bir üste şikayet etmeye? Kimi kime şikayet ediyor bu adam, bu ne kepazelik? Dava da süper gizli ve mantıklı gidiyordu halbuki. Bir aydır ortada iddianame yok ve delilimsiler basında cirit atıyor, Aziz yakında ölecek falan ama olur o kadar.
Mesaj tarihi:
aziz yıldırımın sanıldığı kadar "iyi" biri olmadığını fenerlilere kabul ettirene kadar anamız ağladı, şimdi de avukatının şaklaban olduğunu kabul ettirmek için kolları sıvamamız gerekiyor anlaşılan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...