Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

ya grast bi halttan anladığın yok yazıyorsun. Federasyon'un kararı şudur, bizim İtalya gibi maçamız yemedi o yüzden savcıyı bekleyeceğiz. Savcı da çılgın olmadığına göre iddianameye yazacak bi şeyleri var ki bu adamları içeri aldı. Ondan sonra ligin 2. veya 3. ayında bilmem kaçtane kulübün maçları hükmen mağlup olarak tescil edilecek, bu kulüpler Avrupa kupalarından men edilecek ve gelecek sezon bir alt kümeden başlayacak.

Şu anda ligin altına dinamit koyuldu ve fitili ateşlendi. Tutuklamalar için seçimin sona ermesini bekleyenler de bunun sorumlusudur.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

trabzon beter olucak dimi?
şampiyonluğu bize verun daaa diye dolaşan binlerce trabzonlu
noldu daaaa diye kalıcak dimi?

sen ne bos bos konusuyorsun?
oyle yada boyle 82 puani 10 macta sike yaparak toplamis fenerle 82 puani tek bir macta sike yapmayi beceremeden toplamis trabzon arasinda sampiyonlugu hakeden takim trabzonspordur.

ha sen saniyorsun simdi fener kurtuldu... uefanin cekici indimi kafana sen agzin acik dolasmaya baslarsin.

kaldiki ona bile gerek kalmaz iddaname ciktiktan sonra...bugun aziz yildirim tutuklu olarak yargilaniyor bilmem farkindamisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

delil yok ile deliller bizimle paylaşılmadıyı ayırmayan kadar sığ insanlar da varmış patide.

savcı hakim de tipini beğenmediği için tutuklu yargılıyor zaten, delil onlarda da yokmuş.

3 ay sonra fener küme düser, 2 senesi güme gider. daha iyi oldu ahah.

en iyisi sana bi fm save'i yapalım böle fenerin bank asyada oldugu,bakıp bakıp zevke gelirsin.

yahu türk futbol tarihinde eşi benzeri olmayan bir operasyon yapılıyor,emniyet çıkıp tak tak hüküm veriyor,bin tane delil elde ediliyor,ama bir tanesi futbolda en yetkili kurumla yahut kamu oyuyla paylaşılmıyor

ne kamuoyunu yumuşatmak,aydınlatmak adına,nede sorumluların sportif alanda cezalandırılması adına bir adım atılmıyor ,burda ters birşey görmeyen bırak sığ'ı,saftiriktir.

ha türk yargı sistemine olan güveninde gözlerimden yaşlar getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar igrenc fener taraftarlari var arkadas. sike yapan takim dusmesi gerekir senin takimin olsun olmasin. turkiyede adam gibi mac izlemek istiyorsan kimsenin gozunun yasina bakmayacaksin.

yemin ediyorum ne kadar istemesemde sizin gibi adamalr yuzunden fenerin dusmesini istemeye basladim...gerekirse yaninda trabzonda gitsin yeterki bu olaylar bir daha olmasin ve sizin gibi adamlar adaletsizligi bir daha savunamasin.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

adamınbiri said:

trabzon beter olucak dimi?
şampiyonluğu bize verun daaa diye dolaşan binlerce trabzonlu
noldu daaaa diye kalıcak dimi?

sen ne bos bos konusuyorsun?
oyle yada boyle 82 puani 10 macta sike yaparak toplamis fenerle 82 puani tek bir macta sike yapmayi beceremeden toplamis trabzon arasinda sampiyonlugu hakeden takim trabzonspordur.

ha sen saniyorsun simdi fener kurtuldu... uefanin cekici indimi kafana sen agzin acik dolasmaya baslarsin.

kaldiki ona bile gerek kalmaz iddaname ciktiktan sonra...bugun aziz yildirim tutuklu olarak yargilaniyor bilmem farkindamisin.

AHAHAHAHAHHAH devam et devam çok güzel gidiyosun :D
şu kardeşiyle tatilde ki maceralarını anlatan adam gibisin ortalaşa bişeyler yapın onla
AHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

ya grast bi halttan anladığın yok yazıyorsun. Federasyon'un kararı şudur, bizim İtalya gibi maçamız yemedi o yüzden savcıyı bekleyeceğiz. Savcı da çılgın olmadığına göre iddianameye yazacak bi şeyleri var ki bu adamları içeri aldı. Ondan sonra ligin 2. veya 3. ayında bilmem kaçtane kulübün maçları hükmen mağlup olarak tescil edilecek, bu kulüpler Avrupa kupalarından men edilecek ve gelecek sezon bir alt kümeden başlayacak.

Şu anda ligin altına dinamit koyuldu ve fitili ateşlendi. Tutuklamalar için seçimin sona ermesini bekleyenler de bunun sorumlusudur.
Ya allah aşkına hayal kurmayın. Daha öncede yazdım İmkansız die sümük gibi gelip nesi imkansız düşürcekler hörörör die burda boş atıp tuttunuz. Attığınız herşey boş çıkıyor sonra bi boktan anladığı yok diosunuz. Kazandığım kaç iddia var ben bile sayamıyorum. Uzun vadeli senlede iddiaya girelim istersen Fenerbahçe 2011-2012 sezonu içinde 34 maç oynayacaktır ? Ne dersin ?
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

bu iyiymiş yanlız kral quote olur ilerde
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

ne kadar igrenc fener taraftarlari var arkadas. sike yapan takim dusmesi gerekir senin takimin olsun olmasin. turkiyede adam gibi mac izlemek istiyorsan kimsenin gozunun yasina bakmayacaksin.

yemin ediyorum ne kadar istemesemde sizin gibi adamalr yuzunden fenerin dusmesini istemeye basladim...gerekirse yaninda trabzonda gitsin yeterki bu olaylar bir daha olmasin ve sizin gibi adamlar adaletsizligi bir daha savunamasin.

güzel kardeşim
şike yaptıysak düşelim
bak bin kere söylendi bu

adam gibi delilleri vursunlar suratımıza,kanıtlasınlar şike yaptıgımızı,düşelim.

ama hani delil? hani tanık ? hani şike yapan futbolcular ?

ha iddaname ortaya cıkınca görürsünz diyosunda,belki iddanamede trabzonun 20 macında şike yaptıgı idaa edilecek,nerden biliyorsun ne olup ne olmadıgını iddanamede.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin niye yüzüne vursun Dogmeat? Adam almış işte içeri Başkanı, Asbaşkanı daha ne yapacaktı şu aşamada...(Estel yazmış işte gizlilik diye, senin zaten birşey bilmemen gerekiyor şu anda)....
Ama Federasyon bence çok yanlış karar vermedi. Adamların yerine koyuyorum kendimi iki ucu boklu değnek. Şu anda yapılması gereken bu bence de...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

hayır adamların başkanı içerde, asbaşkanı içerde halaya başladılar.

kaliteli taraftar.

savcı yazar oraya şike diye. galatasarayım da fenerden 3-0, 0-3 alır maçları. kadıköy de galibiyet +6 puan. win/win oldu lan.
Halaya başlamak değil bu senin copy paste saçma sapan haberlerine inanıp burda ahkam kesmede sonra yüz ifadeni merak ediyorum o yüz ifadeni hayal edip sonra kendi içimden onun sevincini yaşıyorum.

Malesef Galatasaray seneye -6 puanla başlayacak. Ve verilen karar doğrultusundada Fenerbahçe Ligden ihraç edilmeyecek - bir puan uygulaması yapılabilir fakat yinede Galatasaray -6 puanla başlayacak.

Aziz başkanında en yakın zamanda tahliyesini görürüz ordada yüz ifadeniz iyicene büzüşür yine toplanır güleriz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...