tinu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Masquerade said: savcı özür dilemiş senden hemen tinu, bizzat kendi salmaya gitmiş metrise bjk tayfasını. pöfff yaza yaza anca bunu mu yazabildin. bu cümleyi kurmak için ne kadar düşündün!
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Masquerade ne kadar yetersiz bir adamsın ya.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ya zaten fener'in yanına yancı çektiler beşiktaŞ'ı da bariz, hani eninde sonunda yürüyün gidin lan diyecekler bizimkilere, bizimkiler diyecek içeride durduğumuz zamanın telafisi nasıl olaack? devlete karşı gelmekten bu sefer yine içeri alırlar sonra ... hani işler o duruma geldi ki kimsenin suçlu olduğuna inanmıyorum artık, üst üste yetoluklar falan ... ha birde şuna da inaniyorum artık, kupayı bjk yerine başka bir takım alsaydı büyük ihtimal şuan tayfur ve adalı'nın yerinde başkaları olurdu.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 halamın pipisi abi adamlar içerde işte.öyle böyle içerdeler.bakıcaz öyle yancılık olsun diye koca klubu zor duruma sokamaz kimse.hala hayal alemindesiniz
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ya abi herşeyi geç, fedarasyona karar alsın diye deliller gönderiliyor! fakat bugün itiraz kararında delillerin henüz tam olarak toplanamaması deniliyor! yani nasıl bir mantık bu, birilerinin çıkıp sorması lazım madem deliller tam toplanamadı, fedarasyona neye göre karar alıyor yaw beşiktaş hakkında,
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 işin komik yanı bütün herkesin gözünde fenerbahçenin suçluluğu kesinleşmiş; çünkü fenerbahçe'yi karalamak isteyen bir mehmet baransu var. fakat amcam beşiktaş/trabzon aleyhine çalışmadığı için, aynı davadan yargılanacak bu iki takım yöneticileri suçsuz. fenerbahçelilerin çarşaf çarşaf konuşmaları düşmüş şeklindeki konuşmalarda tam olarak hiçbirşey yok, "İŞTE PARANIN RESMİ !!!" denilen resimde fenerium poşetinde 500.000 $ olduğu iddia ediliyor. bana bunu bir savcı söylese, ya hiç dayak yememişsin ya saymayı bilmiyorsun derim.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 +1 Mehmet Baransu ozellikle trabzon veya besiktas hakkinda genel sorulara gayet ustu kapali, gecistirerek cevap verirken fenerbahce hakkinda demedigi kalmiyor haha
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 baransu 10 gündür beşiktaş hakkında şok açıklamalar yapıcam deyip duruyor, ama her defasında erteliyor , en son cuma günü yapacaktı yine yetiştirememiş güya yazısını, son telegolde sordular ne var beşiktaş hakkında diye yine basına yansıyan şeyleri geveledi durdu. benim söylemek istediğim doğru yada yanlış, fenerbahçe hakkında basına hergün yeni yeni telefon konuşmaları yansıyorken, beşiktaş hakkında sadece transfer konuşmaları dışında yansıyan bir şey yok. ve en vahimi daha delillerin tam toplanamadığını belirtiyorlar. e fedarasyon neye bakıyor o zaman neye göre karar vericek.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 mehmet baransunun ismi bile geçmeden önce, hatta şike davası bile ortaya çıkmadan önce kesinleşmişti fenerin suçu insanların gözünde fizban, fener maçlarının gidişatını izlemek yetmişti :P hatta ilk dalganın sabahı bayağı koyu fenerli bir arkadaşımın (ki bu sezon 40 civarı maça gitti sanırım futbol, basket, bayan basket ve voleybol toplamında) ilk yorumu "oyyy bu sefer fena yakalanmışız, sıçrayamadık" olmuştu ehehe
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kamuoyunu şike olduğuna inandırmadan nasıl düşürücekler merak ediyorum ben. Şahsen artık ben de olayın şike değil de başka şeyler olduğuna inanmaya başladım.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kendi adıma konuşursam ben fenerin şu anda yaptığına inanıyorum. Elde kesin bir şeyler var. Fenerin tavrı da, federasyonun tavrı da, yargının tavrı da bunu gösteriyor. İşi soğutmaya arada kaynatmaya çalıştılar, ama uefa falan bastırınca onu da yapamadılar yusuf yusuf lig erteletip şimdi işleme koymaya çalışıyorlar, nereden feneri yırttırsak diye bakıyorlar. BJK muhtemelen suçsuz. Yani ortada bi suç var da şike falan değil. Usulsüz transfer gibi şeyler var, onu şike diye yedirip fenerin yanına koyarak düşmeyi engellemeye çalışıyorlar. En fazla 3-5 puanını silerler "lig bitmeden 2 ay önce transfere mi kalkılır terbiyesizler" diyerek. Büyük ihtimalle onu bile yapmadan para cezasıyla falan yırttırırlar. TS ise bi şeyler yapmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış, öyle çok etkili bir olayı da olmaımş "ya zaten becerememiş bunlar" diyip saldılar gibi geliyor. Bu arada muhtemelen fener suçlu olsa bile düşürmemenin bi formülünü buldular, ya da "bank asyayı da size veririz falan dediler falan bir şekilde gönül aldılar çünkü şansal "kesinlikle lig yayını anlaşmasından vazgeçmicez" diye açıklama yaptı ligtv adına.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 valla görüntüye bakarak "aaa şike yapmışlar" ancak lig 13.lülerinin söyleyebileceği bir durum. sori. benim demek istediğim şu, fenerbahçe aleyhine inanılmaz bir karalama kampanyası yürütülürken polis, savcılık ve baransu tarafından (bu üçüncüsü de polis ve savcılıkla eşdeğer zaten), trabzonspor ve beşiktaş için bu yapılmıyor. cemaat tipi yargılama işte. ergenekondan, balyozdan ne farkı var ? hiç. ama fener yargılandığı için herkes zil takıp oynuyodu başlarda.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 e eldeki kanıta göre karalıyorlardır, bjk hakkında o kadar bir şey yok demek ki ellerinde o yüzden o kadar net konuşamıyorlar? baransu hariç tabii, adam taraf gazetesi yazarı sonuçta, ciddiye almaya bile gerek yok. ha bi de şikeyle şampiyon olacağımıza berbat sezon geçirip 13. olalım (13 de nereden çıktıysa artık? 8 olması lazım) daha iyi tabii :P Bu kadar kötü durumda bile şike yapmayarak ligi bu halde bitirdiysek, şikeyle gelmiş şampiyonluktan 10 kat değerli bu :P
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hayır suçlularsa bile şu durumdan sonra suçlu dediğin zaman, bırak fenerbahçelileri diğer takımları tutan adamların çoğu bile "suçsuzlardı" hükmünü verecek. Hani böyle bir davayı nasıl yürütmemen gerek deseler, şu son haftalarda yapılan şeyler örnek gösterilirdi sanırım. Kıçı kırık gazetelere düşen sözde deliller falan, o kadar saçmalık dolu ki ...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yalnız o kıçıkırık gazetelere düşen delilleri azizin avukatı sızdırmadı mı? o kesinleşmişti. adamlar ne yapsın, basına sızdırabilir diye savunma avukatına delil mi göstermesin?
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi o avukat zaten tam bir trollmaster ya, FB'ye en büyük zararı o herif verdi medyadan çok asfsd
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok o da kesinleşmedi. onu da kanaltürk ve baransu iddia etti. baransu geçenlerde faik ışık'ın aziz yıldırım'ın avukatlığını bıraktığını da iddia etti. baransu zaten bu memleketteki en kraldan çok kralcı adam falan. çok şey derdim de, adminim kendimi banleyebilir miyim emin deilim lol. darkrider'a katılıyorum. dava ilk iki haftasında gayet hızlı ilerledi. sonra noldu ? sadri şener'i salıyorsun kefalet karşılığında. hastanelerden çıkamayan aziz yıldırım'ı, muhtemelen sonunda "aaa suçsuzmuş" diyip salacağın tayfur havutçu'yu, tek suçu transfer teklifi almak olan iskender alın'ı niye salmıyorsun ? hala söylüyorum. fenerbahçe şike yapmış olabilir. yani imkansız falan demiyorum. ama; - şikelere maç izlenerek karar verilmez; ki öyle olsaydı volkan çoook şikeler yemiş bi adam olurdu, galatasaray'ın borçlarını ödemesi lazımdı 10 yıldır fenerbahçeden aldığı paralarla - eğer deliller bu medyaya sızdırdıkları (bakın sızanlar demiyorum, adamlar bilerek yapıyor bunu, sırf kamuoyu oluşsun diye. en basidinden aziz yıldırım'ın tutuklanması görüntüsünü hatırlayın, sonuna sedat peker'in resimleri ve silahları dayadılar, ki aziz yıldırım'ın tutuklanmasıyla değil, peker'in tutuklanmasıyla alakalı görüntülerdi) kadarla sınırlıysa, fenerbahçe aklanır. sonra trollface koyarız buralara hep. ağlarsınız. sonra yine yeneriz. ZAA SATIN ALDIK GSYİ ZAA deriz. dipnot: faik ışık'a HİÇBİR delil gösterilmemiş. onun sızdırdığı söylenen şey aziz yıldırım'ın gazetedeki vesikalık resmi. vesikalık değil de ne derler ona işte, boy fotoğrafı var ya. hani 3 ayrı cepheden 6 cm boy attığı foto. o.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 fizban said: valla görüntüye bakarak "aaa şike yapmışlar" ancak lig 13.lülerinin söyleyebileceği bir durum. sori. benim demek istediğim şu, fenerbahçe aleyhine inanılmaz bir karalama kampanyası yürütülürken polis, savcılık ve baransu tarafından (bu üçüncüsü de polis ve savcılıkla eşdeğer zaten), trabzonspor ve beşiktaş için bu yapılmıyor. cemaat tipi yargılama işte. ergenekondan, balyozdan ne farkı var ? hiç. ama fener yargılandığı için herkes zil takıp oynuyodu başlarda. fizban, bu aynen medya Fenerbahçe'li dediğimiz zamanki durumlara benziyor. Fenerbahçe'nin spekalüsyonlarının olumlu ya da olumsuz daha fazla sattığı bir gerçek bu olumsuz veya olumlu olabilir farketmiyor, artı medya daki en büyük güç de Fenerbahçe'de. Bu aynı Sabah gazetesinin 2006 yılındaki Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra "Herkes Haddini Bilecek" başlığı atıp 2 hafta sonraki Denizli maçından sonra "Yüzyılın Rezaleti" başlığı atması gibi. Bu yüzden bunları kabul etmek gerek. Bugün Hürriyet'te çalışan arkadaşım heryer sarı lacivert dedi biraz da abartarak tabii elbette. Haliyle, olumlu ya da olumsuz bu kadar üstüne gidilmesi Fenerbahçe'nin normal, ben karalama kampanyasından çok bu olaya bağlıyorum. Nasıl ki "Herkes Haddini Bilecek" başlığını atan da aynı medya ise bugün bunları yapan, belki olayları abartan, belki de asparagas yapan medya aynı. Ben bu yüzden medyaya gereksiz yükleniyor Fenerbahçe taraftarı dedim. Ercan Saatçi'lerin vs atıp tuttukları yerler bu gazeteler mesela. Kaldı ki burada Beşiktaş veya Trabzonspor'dan çok daha fazla yaygara çıkmasının sebebi kendini dünyaların üzerinde gören Aziz Yıldırım ve ikinci başkan bir zamanlar Federasyon'da çalışmış Şekip Mosturoğlu'nun içeride olması. Her söylediği laf manşetten giren, istifa edeceğim diyip gündemi 5 dakika da değiştirebilen medyanın gıkını çıkaramadığı bir adam içeri girerse haliyle büyük yaygara kopar. Medyayı savunmuyorum, hiçbirinin meslek ahlakına uyduğunu düşünmüyorum. Ancak dediğimgibi bu yeni bir olay değil ve Aziz Yıldırım'ı içeri atan da medya değil.... Diyeceksin ki medyadan girdin olaya da, ben yaygarayı medya üzerinden değerlendirdim, yoksa polis savcılık işini yapıyordur muhtemelen. Adamların ellerindeki şeyleri bilmiyoruz ki ergenekon gibi diyelim...
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aksini söylemiyorum. en çok fenerbahçe sattıracağı için, vezir olduğunda da rezil olduğunda da fenerbahçe konuşulur bu ülkede. bunu hep söyledim. reröre fenerbahçe medya tarafından korunuyo reröre dendi. halbuki öyle değilki, düştüğümüz zaman bize de vuruyorlar. ama ben ondan bahsetmiyorum; medyanın işi o. yapacak. ben hükümete yakın olan kanalların yaptığı yayınlardan bahsediyorum. baransu & co'dan bahsediyorum yani. ha bu arada, aziz yıldırım'ın yanında şekip mosturoğlu'nu kim sallar ya :)
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Valla Baransu'yu pek bilmiyorum açık konuşayım. Ama çok ses getirdi adam, bir anda ün yaptı. Bu, deprem sonrası televizyonda türüyen çakma deprem hocalarına benzedi biraz, o yüzden sallamamak lazım... Şekip'e ise ben taktım çünkü lisedeki edebiyat hocamın kardeşiydi. Bize güya milli maça bilet ayarlayacaktı yalan etti ordan bir kıllığım var Şekip'e :)...
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ahahahah, baransu zaten ne olduğunu ergenekon/balyoz sırasında ispatlamıştı ya; devam ediyor aynen. savcının yaptığından çok savcılık, iddia makamından çok suçlama falan yapıyor. yaptıklarını sayamıyorum hoşgörün.
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 beşiktaşa transfer yasağı gelecek gibime geliyor
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 zaten pek transfer ihtiyacı yok. elimizdekileri kaçırmamamız iyi oldu. elimizi hızlı tutup defansa da takviyeyi iyi yapmıştık zaten.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nereye yok yahu,sağ bek lazım,yedek bir kaleci lazım daha var
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 valla aziz yıldırım ve diger tutukluların kurtulma sansını ben cok az goruyorum. ama mehmet ali aydınlar buna ragmen fb'yi kume dusuremez. -30 puanla falan baslatır ama kume dusuremeyecegi cok belli artık.
Öne çıkan mesajlar