Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bir imamın sözüyle takımlar yakılmaz ya, yakılır mı lan ? olur mu olur valla asdf
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Masquerade said: 'TRANSFER ÜCRETİ SANDIM' Erzurum'da 'cinci hoca' lakabıyla tanınan emekli İmam Kangı ifadesinde Akın'ın kendisine danıştığı şike parasını transfer parası olarak algıladığını belirterek, 'İbrahim Akın ile İstanbul'da yaşayan akrabalarım aracılığı ile tanıştım. Bana ara sıra telefon açıp dini konular ile ilgili sorular sorardı. Kendisine gelen teklifi anlattı. Ben 'dinen sakıncası yok' dedim. 'Paranın bir kısmını da dağıt' dedim. Ama söylediği parayı transfer ücreti sandım' diye kendini savundu. http://www.ntvmsnbc.com/id/25232766/ Cakal Imam ahahaha. İ.Akın bu olayları arayıp imama danışmış yani ? Bizde bu oyuncu ile şike yapmışız. Hiç inanasım gelmiyor açıkçası hadi bunların hepsini geçtim şikeyi yapan oyuncunun gol atmaması gerekiyordu ulan maç boyunca adam deli gibi top oynadı 1 gol attı 1 tane de asist yaptı nasıl şike bu ? Saçma sapan haberler başka birşey değil adam gibi çıkıp açıklamasının yapılması gerekiyor savcılık tarafından bunlar komedi sadece.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Yalnız imamı fenerbahçe maçıyla ilgili aramış İbo. Karıştırmayın :D
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 DarKRideR said: bir imamın sözüyle takımlar yakılmaz ya, yakılır mı lan ? olur mu olur valla asdf Olm bugün ülkede 1 imam 2 şahit yerine geçiyor. Hatta şahit kadınsa 2 kadın = 1 erkek şahit desek, 2x2 = 4 kadın şahit 1 imam, 10 imam 40 yapar dolayısıyla.
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 DarKRideR said: Abi yalnız şurası doğruysa; Tayfur sorgulanırken ''Biz futboldan anlarız senin bu oyunculara ihtiyacın yok, sen bunları şike için istedin'' denmiş. ASDUIAHFIUAEHFAEIUHFAEIUHFAE bi hayal edin sahneyi, böyle tek ışığın altında 2 eleman tayfur'u tokatlayarak bunu diyor falan Türk Polisi işte herşeyi bilir, herşeyden anlar. Serbest bırakılırlarsa iki de taktik versinler bari Avrupa'da başarı lazım.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 deadwoll said: DarKRideR said: bir imamın sözüyle takımlar yakılmaz ya, yakılır mı lan ? olur mu olur valla asdf Olm bugün ülkede 1 imam 2 şahit yerine geçiyor. Hatta şahit kadınsa 2 kadın = 1 erkek şahit desek, 2x2 = 4 kadın şahit 1 imam, 10 imam 40 yapar dolayısıyla. NEEEDERRR?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 deadwoll said: DarKRideR said: bir imamın sözüyle takımlar yakılmaz ya, yakılır mı lan ? olur mu olur valla asdf Olm bugün ülkede 1 imam 2 şahit yerine geçiyor. Hatta şahit kadınsa 2 kadın = 1 erkek şahit desek, 2x2 = 4 kadın şahit 1 imam, 10 imam 40 yapar dolayısıyla. e telefon kaydı zaten ellerinde var, "yalan o kanıtlar" diyenler için ekstradan ifade vermiş doğrulamış işte imam da.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Imam cok temiz siyirmis yalniz , hem de emekli sdf
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 adam imam sonuçta, 40 senedir konuşarak vaaz vererek para kazanıyor, elbet ağzı laf yapıyordur, tecrübeyle sıyırmış adam eheh
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 koskoca imam suçlu olacak değil ya allahın yolunda giden adamın suçlu olduğu nerde görülmüş çok ayıp, o transfer parası diye anlamış işte,
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Fener de 2-2 olarak anlamisti mesela. Oluyo oyle arada
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yalnız var çok garip bir ülke bizimkisi, şike var şike var devlet neredeee diye bağırır herkes. devlet şikeye el atıncada,buke yanlışşş onu niye aldınızz bunu alsanızaaa olayı başlar. savcı,tff falan zor iş ya
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Çünkü herkes rakibinin şike yaptığını iddia ediyordu memlekette. Yıllardır bi zalad hikayesi tutturmuştu Beşiktaş'lı arkadaşlar mesela. Dönüp asıl pisliğin kendi takımından çıktığını gören başladı ağlamaya,yok efendim bunlar siyasi,yok efendim savcı kendini tatmin etmek için tutukladı, olmadı işte ihaleye girmiş de kazanmış ondanmış vs vs bahanelere geçildi direk. Neyse ak koyun kara koyun çıkar yakında ortaya...
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Başlatmayın yine, 0-8 ı nasıl aldığınızı dünya alem biliyor. Bırakın biz temiziz ayaklarını.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 her postunda Fb'ye laf giydirmeye çalışan protein israflarını uyaran birileri var mı ? sabır testi mi yapıyorsunuz?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hala 8-0 diyenler var inatla koyun abi ozaman ki fiktürü falan salaklar niye 8 gol atmıslar 3 atıp bıraksalarmış bu kadar aglanmazdı
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ya 1-0 yeten maçta ezmişiz, hala 8-0 diyorlar. Hakan arıkan'ı da liverpool almış demek ki peh
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Golleri hatırlamıyorsunuz herhalde, Zalad oyunu elle başlatırken gs lilerin önüne atması felan tabi olağan şeyler. Gs çok temiz, bembeyaz mazisi var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Cordoba da satılmıştı ya Hasan Kabze'ye attı topu...
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hasan kabze gibi bir adamın onune top atarsan 30 metreden affetmez
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 O G B M A Y AV P 1.Gs 30 20 6 4 74 21 53 66 2.Bjk 30 19 9 2 68 23 45 66 Galatasaray deplasmanda 3-1 yenmiş Beşiktaş'ı, kendi sahamızda 1-1 berabere kalmışız. Averajda öndeyiz, iki takım arasında yapılan maçlara bakınca biz üstünüz, 8 attık diye laf atılan takım ligi -18 averajla bitirmiş aynı Beşiktaş'tan 6 tane yemiş. Kim öğrettiyse yanlış öğretmiş size. 3-5 tane ezik mağlubiyeti kaldıramayınca kaba etlerinden şike dedikodusu uydurmuş işte beygir şikecileri de inanmış peşinden koşuyor hala.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 zalad zalad zalad diye gezdiniz 20 sene. allah buyuk, bugun yonetici ve td niz savcilik tarafindan sike sucuyla tutuklu yargilaniyor, ama hala zalad zalad zalad. akil fikir.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Palavra, Gs'nin şuanda bu soruşturmada olmamasının tek nedeni geçen sene iddialı bir konumda olmayışıdır. Biraz daha geçmişe dönelik soruştursalardı neler çıkardı kim bilir.
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 [IMG=http://img59.imageshack.us/img59/7241/andthatstarwarsjarjarst.jpg][/IMG]
Öne çıkan mesajlar