knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Esh said: Masquerade said: ama adamalar evet sike yapilmis dese bile bjk taraftari kabul etmicek fener taraftarı ile karıştırdın heralde. "şike yapsak da fb" tshirtü alacak zihniyete sahip değiliz. neydi o söz darağacında da son sözümüz fenerbahçe yürü be hahashahahaha
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 kapak olması lazım bazılarına bu tip davranışlar. ama olamıyor işte.
boone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 knox said: Esh said: Masquerade said: ama adamalar evet sike yapilmis dese bile bjk taraftari kabul etmicek fener taraftarı ile karıştırdın heralde. "şike yapsak da fb" tshirtü alacak zihniyete sahip değiliz. neydi o söz darağacında da son sözümüz fenerbahçe yürü be hahashahahaha Darağacı nedir ya asdfg
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 darağacında son sözü futbol takımı olan adama mal denir
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 daracagina cikan adam maldir zaten.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ekşi den alıntı - istifa etmeseydi zaten kovulacaktı, delikanlıysa harakiri yapsın! akdjaklfjakldjal sesli güldüm resmen,
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 serdal adali veya aziz yildirim gibi adamlar savcinin gozunun onunde cekip adam vursa ben yapmadım silah kendi kendine patladi diye sonuna kadar kabul etmez, guclerini kullanmak isterler. kirilma olcaksa davada futbolcularda olur.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ben fener olayında arkasında bir komplo olabileceğini nato ihaleleriyle ilgili olabilceğini yazmıştım, açıkcası adalının da nato mütahiti olması iyice kıllandırıyor, yani tesadüfte olabilir tabiki, ama bu suçlarla cezalandırılan kişiler bu tarz ihalelere giremiyormuş sanırım.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tinu said: ben fener olayında arkasında bir komplo olabileceğini nato ihaleleriyle ilgili olabilceğini yazmıştım, açıkcası adalının da nato mütahiti olması iyice kıllandırıyor, yani tesadüfte olabilir tabiki, ama bu suçlarla cezalandırılan kişiler bu tarz ihalelere giremiyormuş sanırım. ihale dolayısıyla olsa ne olacak? sonuçta gerçekten şike yaptıysa ister nato mütahiti diye çıksın ister durup dururken, sonuçta suç işlemiş cezasını çeksin bi zahmet.
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 istifası direk show gibi duruyo ama açıklamasını okuyunca inandım adama..
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 pire icin yorgan mi yakilir abi. 2 adami alcaz diye adamlar turk futbolunu ne hale soktu, kolay degil lan boyle seyler. futbolcular, tdler, bir suru yonetici, menajer icerde. dertleri ihale olsa daha basit bisi uydururlar alirlardi iceri.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 evet o da var yani iki adamı ihaleden uzaklaştırıcam diye bu kadar büyük oyunlara girmezler, birde zaten ihaleye giren şahıslar değil şirketler yani ne kadar bağlayıcı olur
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: pire icin yorgan mi yakilir abi. 2 adami alcaz diye adamlar turk futbolunu ne hale soktu, kolay degil lan boyle seyler. futbolcular, tdler, bir suru yonetici, menajer icerde. dertleri ihale olsa daha basit bisi uydururlar alirlardi iceri. Çalık grubu söz konusu ise daha neler yapılır neler =)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: pire icin yorgan mi yakilir abi. 2 adami alcaz diye adamlar turk futbolunu ne hale soktu, kolay degil lan boyle seyler. futbolcular, tdler, bir suru yonetici, menajer icerde. dertleri ihale olsa daha basit bisi uydururlar alirlardi iceri. türk futbolu umrunda mı adamın? ülke umrumda değil, halk umrunda değil.. futbolumu umursucak. ayrıca fenerbahçeyi çok güzel ele geçirme şansı olacak şimdi. komplo teorisi varsa ortada futbolun gram önemi olmaz
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi yapmayin etmeyin ahaha. bak uefa olaya mudahil oluyor ciddi seyler bunlar. `biz aziz ile serdari alalim takimlari tutariz yea` diyip bu ise giristilerse uefa delilleri gorunce bizi men edicek gfdg. cikisi yok bu isin.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahaha tamam komplo kurmuslar. oyle olsun. ha soyle komplo olabilir bak. bu futbolda milyar dolar donuyor, bu pastayi aziz gibilerini yedirecegimize uzun vadede ufaktan biz girelim biz yiyelim kenks demisler olabilir. bank asyaya duser fener bu sefer badembiyik sikesiyle cilgin atarsiniz gfdjfg.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 çok safsın masq umarım şirinleri görürsün
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Rewendor said: tinu said: ben fener olayında arkasında bir komplo olabileceğini nato ihaleleriyle ilgili olabilceğini yazmıştım, açıkcası adalının da nato mütahiti olması iyice kıllandırıyor, yani tesadüfte olabilir tabiki, ama bu suçlarla cezalandırılan kişiler bu tarz ihalelere giremiyormuş sanırım. ihale dolayısıyla olsa ne olacak? sonuçta gerçekten şike yaptıysa ister nato mütahiti diye çıksın ister durup dururken, sonuçta suç işlemiş cezasını çeksin bi zahmet. suçun işlendiğini nerden biliyosun ben ona şaşırıyorum ama deli gibi şaşırıyorum mahkeme sonuçlandı mı? hakim herkesi ayağa kaldırıp kararı okudu mu? herşeyi ne çok biliyosunuz öyle
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 CEMOOTON POLONO BOYLOR MORAT OLKOR BOSKON OLCOK KOMPLO ahahha.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 YA ŞO GOYOK BOTSON ARTOK HERŞEYO BOYLE YOZOROK DALGAYO VOROBOLOYOZ
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vhpoJM8nRKw&feature=related
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Fenerbahçe şike soruşturması tamamlanana kadar Emenuel Emenike' yi eski kulübüne iade etti...
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: CEMOOTON POLONO BOYLOR MORAT OLKOR BOSKON OLCOK KOMPLO ahahha. FÖNÖRBOHÇÖ ONYÖDÖ TOKOMO SÖTON OLMÖŞ,FÖNÖRBOHÇÖ KÖMÖ DÖŞMÖZSÖ OUFÖ TÖRKÖYÖ BÖNLÖYÖCÖK!! (uefa yazmak çok zorladı)
Öne çıkan mesajlar