Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Masquerade said:

ama adamalar evet sike yapilmis dese bile bjk taraftari kabul etmicek

fener taraftarı ile karıştırdın heralde.

"şike yapsak da fb" tshirtü alacak zihniyete sahip değiliz.

neydi o söz darağacında da son sözümüz fenerbahçe

yürü be hahashahahaha
Mesaj tarihi:
knox said:

Esh said:

Masquerade said:

ama adamalar evet sike yapilmis dese bile bjk taraftari kabul etmicek

fener taraftarı ile karıştırdın heralde.

"şike yapsak da fb" tshirtü alacak zihniyete sahip değiliz.

neydi o söz darağacında da son sözümüz fenerbahçe

yürü be hahashahahaha

Darağacı nedir ya asdfg
Mesaj tarihi:
serdal adali veya aziz yildirim gibi adamlar savcinin gozunun onunde cekip adam vursa ben yapmadım silah kendi kendine patladi diye sonuna kadar kabul etmez, guclerini kullanmak isterler. kirilma olcaksa davada futbolcularda olur.
Mesaj tarihi:
ben fener olayında arkasında bir komplo olabileceğini nato ihaleleriyle ilgili olabilceğini yazmıştım, açıkcası adalının da nato mütahiti olması iyice kıllandırıyor, yani tesadüfte olabilir tabiki, ama bu suçlarla cezalandırılan kişiler bu tarz ihalelere giremiyormuş sanırım.
Mesaj tarihi:
tinu said:

ben fener olayında arkasında bir komplo olabileceğini nato ihaleleriyle ilgili olabilceğini yazmıştım, açıkcası adalının da nato mütahiti olması iyice kıllandırıyor, yani tesadüfte olabilir tabiki, ama bu suçlarla cezalandırılan kişiler bu tarz ihalelere giremiyormuş sanırım.

ihale dolayısıyla olsa ne olacak? sonuçta gerçekten şike yaptıysa ister nato mütahiti diye çıksın ister durup dururken, sonuçta suç işlemiş cezasını çeksin bi zahmet.
Mesaj tarihi:
pire icin yorgan mi yakilir abi.
2 adami alcaz diye adamlar turk futbolunu ne hale soktu, kolay degil lan boyle seyler. futbolcular, tdler, bir suru yonetici, menajer icerde.
dertleri ihale olsa daha basit bisi uydururlar alirlardi iceri.
Mesaj tarihi:
evet o da var yani iki adamı ihaleden uzaklaştırıcam diye bu kadar büyük oyunlara girmezler, birde zaten ihaleye giren şahıslar değil şirketler yani ne kadar bağlayıcı olur
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

2 adami alcaz diye adamlar turk futbolunu ne hale soktu, kolay degil lan boyle seyler. futbolcular, tdler, bir suru yonetici, menajer icerde.

Çalık grubu söz konusu ise daha neler yapılır neler =)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

türk futbolu umrunda mı adamın? ülke umrumda değil, halk umrunda değil.. futbolumu umursucak.
ayrıca fenerbahçeyi çok güzel ele geçirme şansı olacak şimdi.

komplo teorisi varsa ortada futbolun gram önemi olmaz
Mesaj tarihi:
abi yapmayin etmeyin ahaha. bak uefa olaya mudahil oluyor ciddi seyler bunlar. `biz aziz ile serdari alalim takimlari tutariz yea` diyip bu ise giristilerse uefa delilleri gorunce bizi men edicek gfdg. cikisi yok bu isin.
Mesaj tarihi:
ahaha tamam komplo kurmuslar. oyle olsun.

ha soyle komplo olabilir bak.
bu futbolda milyar dolar donuyor, bu pastayi aziz gibilerini yedirecegimize uzun vadede ufaktan biz girelim biz yiyelim kenks demisler olabilir.

bank asyaya duser fener bu sefer badembiyik sikesiyle cilgin atarsiniz gfdjfg.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

tinu said:

ihale dolayısıyla olsa ne olacak? sonuçta gerçekten şike yaptıysa ister nato mütahiti diye çıksın ister durup dururken, sonuçta suç işlemiş cezasını çeksin bi zahmet.

suçun işlendiğini nerden biliyosun ben ona şaşırıyorum
ama deli gibi şaşırıyorum
mahkeme sonuçlandı mı?
hakim herkesi ayağa kaldırıp kararı okudu mu?
herşeyi ne çok biliyosunuz öyle
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

CEMOOTON POLONO BOYLOR MORAT OLKOR BOSKON OLCOK KOMPLO

ahahha.

FÖNÖRBOHÇÖ ONYÖDÖ TOKOMO SÖTON OLMÖŞ,FÖNÖRBOHÇÖ KÖMÖ DÖŞMÖZSÖ OUFÖ TÖRKÖYÖ BÖNLÖYÖCÖK!!

(uefa yazmak çok zorladı)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...