synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 forddur kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 demir bükey'e danışmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Selam, Pasta said: 180 le giderken minibüs selektör yaptı Plakasını ver 'ahh' yapayım onu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoruK said: Baggio said: geçin kamyon şeridine ya da dandik yola" demen direk elinde olsa hız sınırını kütür kütür aşacağını gösteriyor zatençeşme otoyolunun sağ şeridine hala kamyon şeridi diyerek konu hakkındaki bilgini çok güzel yansıtıyorsun. o otoyolda hız sınırını aşmak çok da büyük bi olay değil, millet 180le seyrediyor soldan gayet, ki yol müsait oldukça benim için problem değil açıkçası. daha o otobanda hızdan dolayı ceza alan bi kimse de duymadım görmedim. o kadar önemli olsa duyardık herhalde? Ya doru sen nası bi adamsın allsen? ÇEŞME OTOBANI VEYA ANTEP OTOBANI!!! Ne farkeder. Kural kitabında akdeniz otobanı, ege otobanı diye kural ayrılıyo da biz mi bilmiyoruz arkadaş... "yaratık" diyosun sonra kıro denince kızıyorsun. "Çeşme otobanı 120lik otoban mı?" diye çıkışmışsın bide... HER OTOBAN AYNI, HER OTOBAN!!! 120 max bitti nokta. İstersen 180'e daya ibreyi umrumuzda değil yani. Ama kuralları, şeritleri tartışmaya konu açtıysan burda, ve üstüne bunları dayatıyorsan zaten bilinçli sürücü seni bu hale getirir bikaç sayfada. Bu kadar ağaç eğri bi sen doğrusun burada allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bi gün Münih-Stuttgart arasında en sol şeritteyim, hızım 212. Ulan dikiz aynasına bir baktım arkamda 2 "iki" araba var selektör yapıyorlar. Saygı duydum ve en sağa doğru geçtim. Bir daha da abilerime terbiyesizlik yapmadım, 120'nin üstüne çıkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Selam, Tüm otobanlar 5 şerit olsun! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 "roket adam" said: Bi gün Münih-Stuttgart arasında en sol şeritteyim, hızım 212. Ulan dikiz aynasına bir baktım arkamda 2 "iki" araba var selektör yapıyorlar. Saygı duydum ve en sağa doğru geçtim. Bir daha da abilerime terbiyesizlik yapmadım, 120'nin üstüne çıkmadım. aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 adamın adı roket ehehe, ulan ilk defa hava güzel ( hız yaparken tırsarım ben bazen ), tam böyle gitmelik. xxxx otobanı ( ülke ve yer vermiorm ki patlamayak ), düzlük bir yol var, biliyorum ki yolda bi tümsek var ordan sonra rahat rahat basabilirim. nese çıktım 170 küsüre, yavaş yavaş hızlanıyor araba, ulen 198 oldu, biraz geçti 199 oldu önümde ilerde bi araba fuuu dedim, selektör falan yapıorm sallamıo adam. şimdi sağından geçsem bu adam sağa çekilebilir ve geberir giderim dedim yavaşla dedim yavaşla. 200 göremedim :/ nalet ossun. çekilsen nolur yani dimi bomboş yol halbuki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Selam, Ulaşılmamışa ulaşma çabasının o tatlı, buruk, hafif ekşimsi, iç gıdıklayıcı zevkini biraz daha yaşaman için yapmıştır belki de bunu. Sonrasında 'abi 200 ile 199 arasında da hiç fark yokmuş be' diye hayıflanarak üzülmemen içindir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 paramecium said: Selam, Şerit kullanımı ile ilgili tabela örnekleri: Saygılar. soldaki invis gidiyor dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 stealth acmis, move speed bonusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Doruk haksız. Sol şeritten giden adam 180 basıyo diye sollamak için sağ şeriti kullanmak saçmalık. O adam 180 basmasın, basıyosa da yavaşlasın. Ayrıca 100 yavaş bi hız değil. Ben otobanlarda 150+ üstü giderdim normalde, geçenlerde arkadaşın arabasıyla Ankara'ya gittik, ve adam 90ı geçmedi. Resmen erdim. Camları açtık, sunroofu açtık, sağa sola tarlalara bakındık, eğlendik de eğlendik. Ben de artık otobanlarda 80le falan gidiyorum. Kamyonlar solluyo beni, küfür ediyolarsa ya da forumun tekinde "sağ şerit yaratığı" diye topic açıyolarsa da umurumda değil, kendi cahillikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi 90la gitmek nası bir yakıt tasarrufu anlayışı nası bir cimrilik lpg takdır, dizel al normal yola 90 ideal sayılır ama otoyol 90la bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Yakıt tasarrufundan değil. Sağa sola bakıp eğlenerek gidiyosun, ayrıca yorulmuyosun, ha tek başımayken yine basarım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ajansla dolasmaktan ve cesme icindeki hız limitinden 30 gundur alistim ben de yavas gitmeye. cesmede 70le gittik, otobanda 80-90la gidiyo şöför. araç da zaten daha fazlası için çok makul değil ama, zorla alışıyo insan. bi yandan uzun yolu 80le degil 160la gidince kazanılacak zamanın gerçekliği var ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 forgiver said: abi 90la gitmek nası bir yakıt tasarrufu anlayışı nası bir cimrilik lpg takdır, dizel al En yüksek viteste 90-100'le gitmek, hele cruise varsa, genel bir tasarruf kuralı. LPG de alsan 90 ile 160 aynı gazı yemiyor sonuçta. Doruk çok haklı bu arada bence, siz ne derseniz diyin. Orta şeritten 100'le gitmek kadar büyük terbiyesizlik hayatımda duymadım, hele Çeşme otobanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Yahu vaktim olduğunda ve yanımda geyik yapıcak biri olduğu durumdan bahsediyorum. Tasarruftan falan değil. Tek başıma sıkılırım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Selam, Ben 100-110km/h arasına ayarlıyorum. Daha hızlısında orta şeritte barınamıyorsun, sol şeritte de kabul görmüyorsun; öyle cenabet gibi kala kalıyorsun :P Şu sıralar acemelm olduğu için limiti 120km/h yaptım :D Devir ekonomi devri(motorine 10krş zam geldi). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Baggio said: Hız sınırının üzerine %10 ekleniyor, 132'nin üstü suç oluyor. "Neden sınırı düz 130 yapmıyorlar o zaman" ise çocukluğumdan beri merak ettiğim bir şey eheh. bunun sebebi arabaların göstergesinde olabilcek sapmalar diye düşünüyorum ben. adam göstergesi yanlış gösteriyo diye 3kmh farkla ceza yemesin diye mesela. zaten 10dan fazla yanlış gösteriyorsa gitsin baktırsın dfsjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Baggio said: forgiver said: abi 90la gitmek nası bir yakıt tasarrufu anlayışı nası bir cimrilik lpg takdır, dizel al En yüksek viteste 90-100'le gitmek, hele cruise varsa, genel bir tasarruf kuralı. LPG de alsan 90 ile 160 aynı gazı yemiyor sonuçta. Doruk çok haklı bu arada bence, siz ne derseniz diyin. Orta şeritten 100'le gitmek kadar büyük terbiyesizlik hayatımda duymadım, hele Çeşme otobanında. tasarruf yapılan hız motora, devire göre de o açıdan söylemedim, otobanda 90 la gidip yaıkttan tasarruf ederim derken, bayarsın hayattan soğursun, bi noktadan sonra ehh yeter basıyorum dersin zaten +%10 hız toleransı sollama yaparken kullanılan bişey diye biliyorum sürekli 132 gidersne ceza yazılabilir bence ayrıca mahkemeyle uğraşırsanız bütün hız ölçerlerin kalibrasyonu yapılmış olması gerekiyor, itiraz ederseniz paranızı alırsınız cihazın kalibrasyonu yapılmamışsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 3 şeritli yolda hızlı gidiyorsan soldan gitmeyip de , ortada ideal hızda giden birinin peşine yapışıp , sonra da bir de kızıp gelip burda açmak da iyi kafaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar