Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3D Printer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mit'nin üzerinde çalıştığı yarıiletken mürekkeple beraber, fabrikaları tarihe gömecek bir ürün. şimdiden gelecek için meslek türetmemiz gerekiyor. çünkü insan nufüsünün 3'te 2'sini işsiz bırakacaktır.
Mesaj tarihi:
Norak said:

3d bişi öğrenmeye gerek olmayabilir çünkü yaygınlaşınca zaten heryer hazır blueprint olucak

Mesela: http://thepiratebay.sx/browse/605/0/7/0
3D Printer almak kaldı sadece.
Mesaj tarihi:
konuyu hiç okumadan yazıyorum

Bu yazıcının koku versiyonu olsa

ne bileyim deniz kokusu deyince çıkacak

karşı tarafın kokusunu tarayıcı yazıcı misali çıkaracak
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
süper bişey ya, izlemesi bile çok keyifli :D yeni oyuncak almış çocuk gibi izledim dakikalarca.. ilk coin'imizi yaptık bugün, bakalım başka neler çıkartırız
Mesaj tarihi:
ilk çıkanlardan bi tanesi kendisinden yapabiliyordu, yani böyle tanıtıyorlardı, bazı parçaları almak kalıyordu geriye.
yapılır tabi niye yapılmasın, hatta kaliteli bi 3d printerın varsa herşeyi yaparsın. kaliteliden kastım, gerçekten kaliteli :)

3d print sonuçta bir method, içinde bir çok teknolojiyi, alternatifi ve çözümü barındırıyor.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

xaty videoya çeksene bir sonrakini

çekiyim, çok vakit olmadı bugün işten tam çıkarken son 1 saatte kurup ufak bir şey deneyebildik coin şeklinde, yarın başka şey yaparız muhtemelen, çekerim onu
Mesaj tarihi:
bombilo said:

xaty, şu anda sarf malzeme temini sadece yurtdışından mı, yoksa tr'de de mevcut mu?

türkiyede satanlar da burada üretmiyor bildiğim kadarıyla, ithal ediyorlar. o yüzden alabiliyorsan yurt dışından almak daha mantıklı sanki

ben de çok içinde değilim konunun, yeni yeni içine giriyorum :)
Mesaj tarihi:
işi gücü için lazım olanlar için tamam ama kendi açımdan bakarsam böyle gidip alıp 2-3 tane helö hölö hevesle bişi çıkartıp köşede tutacağım bişi gibi bu ya

ben yazıcıyı kimlik fotokopisi çekmek için kullanıyorum sdfs. vizyonum bu kadar.
  • Yeni Oluştur...