Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Kurtarmanin tek yolu Luis'e odaklanmak bence, o ayakta tutar ancak tutarsa diziyi artik. Dizinin avukatlikla filan hic bir ilgisi yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 bolumu indirdim, katherine heigl ismini gordum ve diziyi biraktim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Onun karakteri gicik zaten, tutmadim hic. Sahneye cikisindan son anina kadar Edgelord Bleedingrazor 9000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 hazirliksiz yakalandim ben tanimiyordum. baya igrelti bir hatun rolunden mi kendinden mi bilememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 mayk ve reyçıl gitmişken izleyesim var ama onların olduğu sezonlar arada çok birikmişken o sezonlara bakasım yok, son sezona atlarsam çok önemli birşey kaçıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 gecen sezonun son 1 veya 2 bolumunu izlememistim. artik boyle gidisini bile izleyesim kalmamisti michael ve rachel'in. yeni bolume soyle bir baktim hizlica. galiba katrina'yi ana karakter yapmislar? olacak is degil. notice me senpai'den oteye goturmedikleri bir yan karakter. dule hill'in karakteri de bayik. michael ve rachel'siz her sey guzel olacak diye dusunmustum. pek oyle olmamis. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 yok ya katarina biraz daha öne çıkmış ama öyle ana karakter olamayacak. baba zane öne çıkıyor işte jessicanın rolüne gelmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 acilisa adini yazmislar. louis'e gelin bile yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 5. sezon sonundaki olaydan sonra çok soğuduydum. Geçen yoklukta 6. sezon da gelmiş diye Netflix'ten izleyeyim dedim, çok güzel toparlamışlar, ilk bölümler gayet iyiydi. Ama karakter kayıplarından sonra patlar dizi. Jessica'nın gidişe bile çok pörtlerken Mike falan komple bitirir diziyi. Tamam Donna, Litt falan çok süper karakterler de, lead lazım, tek başına Harvey yeterli olmaz. Ya da çok çok iyi bir yeni lead getirmeleri lazım ki bunu yapmaya çalışan çok dizi patladı. Scrubs'a dönmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 tek başına harvey olmalıydı, yancıları da donna ve louis olmalıydı en baştan itibaren. mike diziye sekte vuran hataydı ilk bölümden beri. prens harry keşke daha önce kurtarsaydı diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Ana hikaye Mike üzerinden dönüyorken zor o. Ki ben de Harvey'i daha çok tutsam da diziye çok derinlik katıyor Mike karakteri de. Donna ve Louis zaten başlı başlarına müthiş karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 davalar harvey'in, mike'ın "tezgahım ortaya çıkmasın" dışında diziye getirdiği bir olay yoktu ve süper tırttı o kasışı sezonlar boyunca, her yeni gelen charla tekrarladılar filan. yok tanık çıktı yok kanıt bulundu yok yeni teftişçi geldi vs. şirketin ve harvey'in mücadeleleri esas ilginçti yani. mike başka bir oyuncuyla harvey'in asistanı gibi birşey olabilirdi, o karakter sırıtıyordu bütün mekanda böyle diziyi taşıyıp götürebilen bir karakter değil. neymiş fotografik hafızaymış vs imiş e kardeş adam silik yani bunu odağa koyma. ne karizma var ne komik ne de empatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 mike ile alakali tek ozleyecegim sey harvey ile film referanslamalari. tam keyifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ahah doğru ama donna ve louis ile de yapıyorlardı onu hatırladığım, herkes filmofil dizide neredeyse. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 harvey mike uzerinden rain man kivaminda ilerlemeliydi, rachel vs offf mike i bitirdi yani. tekil berbatti hatun cift haline gelince mike bile kurtaramadi. de mike da baymis zaten diziden.. rachel yuzunden degil dizi ustune yapismasin diye ayrilma karari aldi diye okumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 sezon güzel başladı ya 4 bölüm son 2 sezonu galiba tatmin etti bende de son bölümde hep müzik çalmaya başladığında sessize geçti bölüm herhalde yeni telif olayları yüzünden.. son bölümdeki son anda çalan parçayı çok merak ettim bilen var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 hâlâ mı izliyorsunuz şu diziyi ya, 2 sezon sonra türk dizisine bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 gayet güzel gidiyori şte kendi ayarında. mike ve rachel iğrençliği de ayrıldıktan sonra donna'ya biraz çeki düzen verebilirlerse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=xRmn5EW_qMY şu sahneden sonra katrina ve mike'ı bir araya getirmediler ya, oradan sonra bitti bu dizi. suits'in boka sardığı nokta tam olarak da burasıdır. hayatımda rachel kadar hiçbir karaktere uyuz olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 yok ya artık kabak tadı veriyor. hep aynı senaryo farklı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 yani bir de yapı o kadar sabit ki her bölüm, sadece karakterlerin isimleri değişiyor ve aynı hikaye bir kez daha yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Türk ve Japon Remake'leri aynı hafta içinde duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Dizide çok mahkeme sahnesi yok da, olanları da nasıl uyarlayacaklar merak ettim, o şaşalı savunmalar cancanlı konuşmalar jüriye yavşamalar falan yok, mike hakime dosya verecek, hakim bi sonraki duruşma tarihi atayıp dosyayı okuyup karar verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 dördüncü sezonu atladım sanırım da, 5-6'yı digiturk veriyor diye izledim gene sardım da, mayk ve roşelin çıkışlarını pek başarılı yapamamışlar. çat diye çıktılar çok havada kaldı. neyse yedinciyi daha çok merak ettim ama maykın devamlı ego tatmin etme crusadei baymıştı son 2 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 dizi güzelleşmiş mayk ve roşel çıkınca, yeni oyuncular bin kat iyi. ona rağmen dokuzuncu sezon son olacakmış. keşke birkaç sezon önce çıksalardı. yeni op bile kat kat daha iyi. mayk was a mistake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar