BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Dragonfire said: 6. sezonu az önce bitirdik. 2 hafta falan sürdü. Daha 7. sezona başlamadık ama 6 nın finalı bence dizinin finali olabilirdi. aynen. bizde 1 aydan kısa sürede 6 sezonu izledik baya iyiydi de 7. sezon baya gereksiz gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 7. sezona daha bakmadık bizde, 6.sezon sonu baya mutlu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Netflix Türkiye bunu 4. sezon sonunda bıraktı, orada kaldıydım ben de. Yurtdışına çıktığımda House of Cards'a devam edeyim dedim, ama o da burada 5. sezon gelmemiş, baktım onun yerine Suits sezon 5 var, ona dönüş yaptım. 4. sezon sonunda tatsız bitmişti, 5. sezon o noktadan güzel toparlayarak başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 digitürk ye de 4.sezonu bitirmişler 5 yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ulan louis ne çektin kadınlardan ya uzmeyın lan su adamı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Vurdu gol oldu diyip Shelia hamile kalicak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 prens harry rachel ile evleniyormuş, diziden düşebilir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 evet bırakıyormuş oyunculuğu, darısı mikeın başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 hoba o zaman yeni sezon izlenebilir hale gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 off simdi bunun gonderilisinin ne zorlama olay orgusu ne de hizlica halletmeleri durumunda recurring drami cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bi bölümde bitirler ya mike ot çeker gider bi kadınla yatar tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Haftaya son bolumde Luis'in mutlu sonunu elinden alirlarsa yine yakarim. Tek umursadigim karakter o kaldi 7 sezonun ardindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 said: The remainder of Season 7 will premiere March 28, culminating in a two-hour season finale on Wednesday, April 25 – an arc in which Suits will bid farewell to characters Mike Ross (Adams) and Rachel Zane (Markle). teşekkürler prens harry! digiturk'te gene beşinci sezonu izliyordum sanırım da mike & rachel çıktı mı süper olur bu dizi başka birşeyle değiştirmezlerse onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Luis giderse biter dizi bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 lan dizi mike ross karakteri üzerine kurulu değil mi? bu adam çıkınca nasıl devam edecek dizi yani anlayamadım da neyse. umarım yargılanıp müebbet yer ya çok bilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 bence bitirsinler diziyi. mike ve rachel için zaten foreshadow yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Chicago'da geçen, Jessica üzerinden spinoff çıkacak da diyorlar ama bu diziyi de bitirmezler herhalde Mike, Rachel ve Jessica çıkıyor diye, baya karakter mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 dizi geçen sezon sonu bitmeliydi zaten, gereksiz uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Luis ağırlıklı gitsin işte. O spinoff bakılmaz zaten bence. SJW havasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ben daha yeni başladım, neden hayvan gibi spoiler var burada :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 sayfalara baktım mad men geçmemiş hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 başladı yeni sezon ama kurgu hep aynı. artık kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ilk sezon iyi..sonraki 2 sezon meh..sonrasi yok..meghan oynamiyordur sanirim hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 yok allahtan, mike da yok artik. iyice mantar olur bu sezon. ilk mike harvey olayi hostu ama fena bayik bu aralar.. kismet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar