Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Bir iyi oluyor, bir kotu. Basini sevmediysen hic sevmezsin ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 GERGE said: Sonunda be, bes sezondur bu sahneyi bekliyordum. mike ve rachel trafik kazasinda olduler mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Bathory said: Ben bu diziye daha yeni basladim ya. Henuz 6-7 bolum falan izledim ama biraz baydi sanki birakmanin esiginde gibiyim. Devam edeyim mi? Sariyo mu ileride yoksa ayni rolantide mi ilerliyo dizi? rachel'i gördün mü fastforwarda basıncaa dizi 10/10 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yeni izleyebildim son bölümü. Çok iyidi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 rachel yüzünden diziyi bırakmıştım daha yeniden başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 başladı bu kimse izlemedi heralde =) iyiydi ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Ciktigi gibi izlenenlerden bu.. Gec kalmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Yine kurtuldun istemiyorum ben ama. Isini bitirinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 knox said: GERGE said: Sonunda be, bes sezondur bu sahneyi bekliyordum. mike ve rachel trafik kazasinda olduler mi yoksa? şu olursa lütfen alıntılayın haberim olsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 en heycanlı yerinde kaldı yine, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 oha çok fena bitti. Son bölüm var bakalım haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Güzel oldu bu şekilde Final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Abbow ben bunu izlemeyi unutmuşum ep10'dan sonra. İyi oldu toplu izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bu sezon çok güzel gidiyor geçen sezon neydi öyle ya sezon finaliymiş ya la bu bölüm vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Vay anasını ya. Kız gibi ağlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Baslamis yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 kacirmissin.. cikcikcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 son sahnede gökdelenler patlasa idi güzel klişe olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 10. Bolumu anca simdi izledim su sekilde final yapsa da olurmus yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 yavaş başladı 11. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 7.sezon güzel başladı. Seviyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 iyi başladı ama bu bölüm bile çok gergin niye böyle bir şey var bu adamların üstünde.. hiç alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Luis cok iyi gidiyor, patlayacak sonunda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 6. sezonu az önce bitirdik. 2 hafta falan sürdü. Daha 7. sezona başlamadık ama 6 nın finalı bence dizinin finali olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Evet, oyle bitirseler memnun olurdum ben. 7. sezon ama ilk sezonlarin havasinda, guzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar