roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3td9NS6ptN4&feature=related Fenalıklar geçirerek boşalan fet videosunu ararken bunu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Allahla putlar arasında fark göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Allahla putlar arasında fark göremiyorum. putlar görünüyo en azından heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu yaşta çocuğu tasocu yapmışlar. pokemonumla döverim lan ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yanındaki çerçeveyle ağzına vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yazık lan çocuğa kağıttan okumak için canı çıkmış benimde kardeşim küçükken Atatürk niye öldü anne diye ağlamıştı tabi o zamanlar kamera falan yok biz çekememiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Çok kötü.Gerçekten içim acıdı bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kimse de dememiş ki maşaallah degil maşallah bunu yazamayacak kadar cahil adam müslüman degil afrika kabilesinden olsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 son okuduğun zımbırtının anlamı ne? deseymiş kameranın arkasındaki çocuk mavi ekran verirmiş edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 off = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok eski bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aptallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pedagojiden anladığımız beyin yıkamak ve otorite kurmak. öyle saçma bi ülkede yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 süphanallah minik kardeş inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bunlarla beraber yasıyoruz işte aynı ülkede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Allahla putlar arasında fark göremiyorum.atatürkle put arasında da fark görmüyorum ; kundaktan itibaren öyle bir yetiştiriyorlar ki daha ilkokula geldiğinde atatürk mü daha büyük tanrı mı moduna giriyorsun.Aynı bokun laciverti ha ümmetçilik ha ulusçuluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 atatürkü insanlar putlaştırıyor allah dediğin direk put Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hedehodohop said: Pasta said: Allahla putlar arasında fark göremiyorum.atatürkle put arasında da fark görmüyorum ; kundaktan itibaren öyle bir yetiştiriyorlar ki daha ilkokula geldiğinde atatürk mü daha büyük tanrı mı moduna giriyorsun.Aynı bokun laciverti ha ümmetçilik ha ulusçuluk Atatürk mü daha büyük Tanrı mı diyen gerizekalıdır. Çocukların gerizekalılığını Atatürk'e yıkmayın lütfen ayrıca Ekmek haklı, putlar ve Allah arasında pek fark yok, putlar 5 duyu organıyla tespit edilebilir olduklarından 5-0 öndeler hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 keşke çetin abi burada olsaydı. kemalist ulusalcı laik kimliğiyle bizleri aydınlatabilirdi bu konu hakkında.. özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tanrı demiyelim muhammed diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fark etmez onu diyen de gerizekalıdır. Eğitim sisteminin neresinde Atatürk Muhammed'i döver tadında yazılar var ya? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: hedehodohop said: Pasta said: Allahla putlar arasında fark göremiyorum.atatürkle put arasında da fark görmüyorum ; kundaktan itibaren öyle bir yetiştiriyorlar ki daha ilkokula geldiğinde atatürk mü daha büyük tanrı mı moduna giriyorsun.Aynı bokun laciverti ha ümmetçilik ha ulusçuluk Atatürk mü daha büyük Tanrı mı diyen gerizekalıdır. Çocukların gerizekalılığını Atatürk'e yıkmayın lütfen ayrıca Ekmek haklı, putlar ve Allah arasında pek fark yok, putlar 5 duyu organıyla tespit edilebilir olduklarından 5-0 öndeler hattaÇocuklar gerzekalı diyip işin içinden çıkabiliceğin kadar basit bir konu değil , eğitim sisteminin ne kadar taraflı ve sınırlı olduğunu görmemek için kör olmak lazım .Mesele o da değil atatürk öldü diye ağlıyan bilmemneye cevaptan geldi konu , ikisi de aynı şey diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar