Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 oyunu ve ilk filmi kıvamında olsun, on kere bile izlerim Sotto said: Riddick'in ilk filmini izlemiştim sanıırım. Hayatımda izlediğim en dandik filmlerden biridir. Net. Ki Sci-Fi severim yani. izlediğin tek film pitch black olmuş demek ki. o yüzden hem izlediğin en iyi film hem de en dandik film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Bone said: Silphatos said: jack sparrow mu :( canın sağolsun beğenemedin mi yiğidim? yoksa senin dönemin kahramanı olarak göstereceğin isim Shia LaBeouf ve vampir Edward mı olacaktı? beyler Jason Bourne var unutmayın, Jack Sparrow'u döver çok rahat. Riddick ile de çekişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-6DnFKUwxXns/Txo47VxBDhI/AAAAAAAAAF0/OHznTDaz4To/s1600/Vin%2BDiesel%2BRiddick%2B3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Şu ana kadar 4-5 film çekilmesi gereken bir seri, neyse 3. yü yapmaya karar vermişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Aket-Atum said: beyler Jason Bourne var unutmayın, Jack Sparrow'u döver çok rahat. Riddick ile de çekişir. kesinlikle ayni fikirdeyim, riddick superdi, bu film de lazimdi bencede.. ama jason bourne mukemmel bir edebi eser yaw :) sanat eseri o karakter, ozellikle kitaplari okuyunca daha da bir seviliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 setten yeni resim: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2012/01/4932c2f25d19cef7ce17036d5afe8868.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bir Jason Bourne gidiyor. Hiç izlemedim ben. Düz aksiyon mu, MI tarzında mı? Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 spo ikinci filden -gerge bu herif en son chronicles da necromongerların lideri olmuştu dimi öyle bişiler hatırlıyorum lord marshalı gebertip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 GERGE said: Bir Jason Bourne gidiyor. Hiç izlemedim ben. Düz aksiyon mu, MI tarzında mı? Nasıl? yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Oha jason bourne ile MI karşılaştırmak bile ayıp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 GERGE said: Bir Jason Bourne gidiyor. Hiç izlemedim ben. Düz aksiyon mu, MI tarzında mı? Nasıl? abaooov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 GERGE said: Bir Jason Bourne gidiyor. Hiç izlemedim ben. Düz aksiyon mu, MI tarzında mı? Nasıl? aç camı atla ciddiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Tamam ya, izliyorum ilk iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Jason Bourne'le matt damon'ı aynı kişi zannediyormuşum ben yıllardır hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Pitch Black tamam da, Chronicles of Riddick bayagi kotu bir filmdi. Zaten ucuncu filmi daha cok Pitch Black'e yakin bir tarzda yapacaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Pitch black tarzı olsun tabi ya.. ıssız bi gezegene düşsünler bi allan kulu olmasın, kapana kısılsınlar faln.. en babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cx1XhlPIeEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 dicke laf yok !!!!!! /CASTING MASS UNSUMMON !!!!!!!! /CASTING DARKNESS /Weapon slot 1/2 DW-DAGGERs /Shadow Dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 its official: The infamous Riddick has been left for dead on a sun-scorched planet that appears to be lifeless. Soon, however, he finds himself fighting for survival against alien predators more lethal than any human he's encountered. The only way off is for Riddick to activate an emergency beacon and alert mercenaries who rapidly descend to the planet in search of their bounty. The first ship to arrive carries a new breed of merc, more lethal and violent, while the second is captained by a man whose pursuit of Riddick is more personal. With time running out and a storm on the horizon that no one could survive, his hunters won't leave the planet without Riddick's head as their trophy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17gnnzq4cwi4ojpg/original.jpg , http://img.gawkerassets.com/img/17gnnzq4en28tjpg/original.jpg , http://img.gawkerassets.com/img/17gnnzs3k80ewjpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 pek keyif almadan izlemiştim 2 filmide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Benim için kült filmler ilk ikisi de. Zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Zaman zaman dönüp izlediğim ve sanki ilk defa izliyormuşum gibi zevk aldığım film serisi.Üçüncüsüde onlar kadar iyi olur umarım. Oyunculara bakınca izlenebilir gözüküyor şimdiden.(Katee Sackhoff, Karl Urban) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar