jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 3 keyde benden aldığınızı söyleyin de başkası uğraşmasın. ZH26FDK2PC742D6MNK29 KKHJ9DCHFJG99GGEK7MA PHKNRTATPDF496TNDH9D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hava aracı kullanımı bf ye nazaran daha kolay gibi geldi. ben bile biraz kullandım hatta ama esas zevk piyadelikte kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ekleyin plix "bingildak" NC'yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 jonq said: 3 keyde benden aldığınızı söyleyin de başkası uğraşmasın. ZH26FDK2PC742D6MNK29 KKHJ9DCHFJG99GGEK7MA PHKNRTATPDF496TNDH9D 3. keyi aldım, üstüne kaydoldum ama oyunu nerden indiriyoruz onu bulamadım bi de inşallah oyunda friendly fire vardır HAHAHAH ha tamam ya mail gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Friendly Fire olmaz mı? Adamı kovalıyorum hooop benim takım arkadaşım tankla üstümden geçiyor ölüyorum yada adamın tankını tamir edeyim diyorum herif geri geri gelip beni eziyor. O kadar zevkli valla tanksız baseden çıkmıyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ha öyle ff varsa tamam ya öyle öküzlüğü ben bile yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hehe şimdi tankla atış yapmak için içinden oynamak zorundasın ha kamerayı dışını görecek şekilde ayarlıyorsun ama ateş ettiğin yeri göremiyorsun ( bknz bf3 ), içinden oynarken de arkanda seni tamir etmeye çalışan yada yanında duran elemanları farkedemiyorsun istemeden de olsa eziyorsun. ( Bende çok ezdim farketmeden ) Oyunun Friendly Fire ı düzeltmesi lazım en azından bu şekilde ölmeleri engellemeli. ( Belkide düzelmiştir bayadır girmedim oyuna oneshot sniperlardan bıktığımdan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 sentry atıp choke point tutup kendimi hero gibi hissederken hiç kimseyi görmeden 1 shot headshot ile sniper kurbanı olmak çok eğlenceli. şöyle bir oyunda one shot'ın her türlüsü saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 benim pc yetmiyor artık bunun gibi oyunlara, çükübik grafiklerle de tadı çıkmıyor :/ bi de vehicle olaylarına nerden giriyoruz onu anlamadım ha en son infiltrator seçip koca enemy base'inde at koşturdum orayı burayı hackledim, bi ara balkona çıkıp turretla bi tankı patlattım o güzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 steam'e gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bi de burdakiler hangi factionda? ben freedom fak ye diye mavili gencoları seçtim ama müzikten sıkıldım republic açıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben de müziğine tav olup freedom fak ye dedim NC seçtim (mavili gencolar) releasede de onu seçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hard rock girdim bende. oyun güzelde sniperlar sağlam haraslıyor milleti tank falan desen önden giden yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 heavy ile basee sızmaya çalışan çelimsiz infileri kurşuna dizmek mmmhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 6gblik oyuna 3gb patch mi gelmis benim launcher mi sapitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Sabah hotfix geldi öğleden sonrada dediğin patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bide bugun boyuna gitti geldi serverlar. 2 dakka içinde yine kapanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 en son patchden sonra 3gb olan, bendede fps ciddi oranda düştü. 60 sabitti, 40 falan görüyordum en kötü. şu an ortalama 30-45 arası. fps de çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bende de dün gece garip bir bug oldu. Oyunda benim dışımda herkes donmuştu. Lagspike gibiydi ama gördüğüm donmuş insan ve araçları öldürebiliyordum ve öldürülebiliyordum. Hacker diyecekler diye tırstım kapadım oyunu ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bugunde 2 gblık yama var.İyi temizlik yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 countdown geldi http://www.planetside2.com/countdown son 3 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 görüşlerinizi alabilir miyim oyun nasıl? bir de key var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kapalı şuanda beta oyun çıkana kadar, çarşamba saat 8-9 da açılmış olucak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yarın açılcak. Key'e falan gerek yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 10 saat varmış daha ya, şimdiden download etmenin bir yolu yok mu? bütün gün dışarda olcaktım ineydi o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar