Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 biz afterdeep ve 10kisilik bir Türk ekibiyle cereste vanu takiliyoruz. aktif olarakta oynuyoruz bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Black_Lupin said: hadin feci ekşın dönüyor. mor lateks tayt giydigim gun beni vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 beleş dediler geldim..iyiki de gelmişim..15 gündür aralıksız oynuyorum mereti...infil/smg yaptım kendime..sinsi sinsi gebertiyorum..hackler yapıyorum..böle sansar gibiyim çoh iyi yhaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Oyunu dün rüyamda gördüm. Yeni bir server açılıyormuş, komple herkes başlıyormuş :P. Tabi 454t34 adet rüya daha gördüm (hastayken çok rüya görüyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kim nerde oynuyor oyunu nereye geliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ceres Vanu'da oynuyoruz biz ara ara. Outifitte yaklaşık 20 Türk var. 10 tanesi zaman zaman online oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 empire seçiyorum , recommended servers kısmında hiçbişey çıkmıyor server falan neden olur böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 patch uptodate 0002 ye ve expansion a denk gelmissindir ardarda girersin hatta girmissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lan oyun ne güzel olmuş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 BalisticGel said: millerda nc açtım takılıyorum var mı gelen? arkadaş falan nasıl ekleniyor? :D millerda nc'yim bende anelor nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 oyundaki her alet guzel ama şu liberator cidden fantastik hele birde adam gibi gunner-tailgunner varsa baya instant oynaniyor dadindan yenmiyor. kac gundur ilk defa girdim bir lib operasyonu kendime geldim yemin ediyore lib candir bilene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 lib iyi de iyi air cover lazım yoksa düşman uçakları hayvan gibi hedefi görünce dadanıyor TR'nin striker roketatarı da cabası, gerçi duyduğuma göre nerflenmiş burun kaldırıp dalton gunnera küçük uçak oneshotlatmak çok zevkli ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ekip sağlamsa bi bok yapamadan gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 öncelikle: Üye olmak isteyenler şuradan şeedebilir. Hediye veriyormuş 2 taraf içinde. Hani bana verdiği şeyler tırt, 1 günlük boost veriyor sanırım. Size verdiği iyi olabilir. Kontrol edersiniz. Daha önce bir arkadaşa invite atmıştım, 1 günlük aptal bi boost gelmiş bana. Oradan yola çıkarak şeetdim. Size 3 tane silah veriyor sanırım. Daha fazlası varmıdır bilmiyorum. kayıt link: https://recruit.soe.com/recruit/smlanding.action?iId=H95WQA3NQZ39VP7VXEMW&gamecode=PS2 Uzuuuun bi aradan sonra geçenlerde kurmuştum. Oyunun şuanki halini baya beğendim. Baya sağlam olmuş. Birazcık diş sıkılıp, oynanacak sınıf kasılırsa cidden eğlenceli oluyor. event montaj videosu. http://www.youtube.com/watch?v=webriP7JhtA eğlencelik bir iki video bırakayım :P http://www.youtube.com/watch?v=M78ycD0uYqM yüksek ayarlardaki oyunun görüntüleri (daha iyi videolar bulabilrisiniz, ben pek aramadım. ilk baktıklarımdan kısa olanı linkledim.). oyunu ilk kurduğunuzda bi kaç ayar salakça. Ses kalitesi düşük tutulmuş. Bazı aptal grafik ayarlarınında düzenlenmesi gerekiyor. Fov 55 mesela, 60 iyi gibi. 55 biraz garip görünüyor. Yada kollar kısa :P ) http://www.youtube.com/watch?v=PDZ7ZgZnIrM Bu arada oynamadığım dönem ile ilgili bilgileri toparlayıp alışabilirsem yeniden, başlangıç için bir videolu rehber hazıramak istiyorum. Böyle güzel bir oyunun farkında değil insanlar. not: buna başlamaktan korkacak birşey yok. Başlangıçta ezilmeniz normal. Bir fps kadar aynı zamanda bir mmo. Hata yapmazsanız kısa bir sürede oynamak istediğiniz sınıfı geliştirip akabilirsiniz. Bir süre sonra oyunda iyi olmaya başlayınca, çok daha kaliteli çarpışmalara girersiniz :P. Ozamana kadar nerelerde ne yapacağınızı bilmediğinizden kendinizi etkisiz hissederseniz takılmayın. Çözdükçe ortama ayak uydurmayı öğrenirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 eu serverlarının populationı hep low. Player sayısı çok mu azaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ha? Hangi saatlerde kontrol ettin bilmyiorum fakat biz onlardan +2 saat ilerdeyiz. Yerine göre bu saat farkı artabiliyor. hep derken? nasıl hep. 1 saat kadar önce baktığımda serverlar "med" di. (eu ların hepsi). Bir kaç saat sonra high veya dolu olur. Bu arada şu benim : https://players.planetside2.com/#!/5428016813482044161 (stat larıma fazla takılmayın. Kardeşimde bir süre bu hesapta takılmıştı :P. Pompalı alıp gezmeyi sever fps lerde :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 dün akşam ve bugun öğlen bakmıştım. Ama yılbaşı davasına boşluk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 sabbah sabbah 3lib birlikte verdik bombanın gözüne arkadaş ne olaydır resmen oynarken ağzımın suyu akıyor yok ötesi.. dalton reload speed level 5 utanmasak zepher gibi saydiracaz nano auti Repair ve fire extinguisher full high-g truster full bazen mosquitolara yetişiyor alet abaninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Black_Lupin ile girersek neredeyse sadece Liberator oynuyoruz. İkimizde de Lib'ler neredeyse full (onunki benden daha iyi durumda). Birimizinki ile ölürsek diğeri alıyor o yüzden kaynağımız var ise beklemiyoruz. Onun dışında ben 95% infiltratorla oynuyorum. Herşeyi max sayılır. Bir de düşman infantry ile etrafta ise lightning upgradeledim. Yüksek patlayıcı mermi ile etrafta takılıyorum. Eskiye göre zırhlılara karşı da etkisini arttırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Hazır kurmuşken bir tane başlangıç videosu yapsammıki. Millet korkuyor bu oyundan. Öyle sağlam ipuçları verip "keşfetme" zevkinden mahrum etmek yerine. Kabaca birşeyler anlatırken, pişmanlık yaşayacakları hatalardan uzak duracak birşeyler söyleyeyim =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 PLANETSIDE 2 TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=41QFL4QB3NE TÜRKÇE BAŞLANGIÇ REHBERİ: http://www.youtube.com/watch?v=AdUqW3eOyqU Giriş rehberi hazırladım. İlk mesaja eklense fena olmaz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yahu şu oyunu oynayan adam gibi aim oranı olan birileriniz yokmu. tamam kabul yetenek gerektiren bir oyun cs kafasındaysanız olmuyor çok değişkeni düşünmek zorundasınız falanda. milletin kafasına bomba yağdırmaktan keyif alacak aim i ve bileği kaliteli birileri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ben varım ama çok zaman ayıramıyorum genel olarak oyunlara söz vermem yani şu gün gelirim vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Black_Lupin said: yahu şu oyunu oynayan adam gibi aim oranı olan birileriniz yokmu. tamam kabul yetenek gerektiren bir oyun cs kafasındaysanız olmuyor çok değişkeni düşünmek zorundasınız falanda. milletin kafasına bomba yağdırmaktan keyif alacak aim i ve bileği kaliteli birileri gerek. Üstüme gül koklaman üzdü beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sen bitanesin biriciksin koklamak falan olmadı tabii de yani üstüne. zaten istesekte koklayamiyorum koklayacak gül yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar