Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

dandik silaha birşeyler almayım dimi.

Assault sınıfını beğendimde 100 sertifika ile alınan silah hoşuma gitmedi (yarı otomatik) diğeride 250 istiyor. 250 de ona harcamak istemedim (zaten 250 yok :P )

ek: eğer mumble açık oyuna girmeye çalışırsanız oyun hata verip kapanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Terran ım zaten :P.
Dediğin gibi almadan önce zaten açıp bakarım. 100 lük olana öyle baktımda, hiiç hoşuma gitmedi.

Oyunu eğlenceli hale getirmeyi severim aslında. Bu yüzden Light Assault için sertifikaları harcamayı düşünüyorum.
İşte ekipman olarakta: Susturucu felan takarım haritada görünmemek için. Böyle bir planım var :P. Bakalım nasıl olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman lynx'i tavsiye ederim. lynx'e reflex sight, advanced laser sight bir de suppresor takarsan harika olur. ama en son patchte gelen jaguar'da baya iyi diyorlar zaten lynx 1k cert olduğu için ona bi bak istersen. ikisine de grenade launcher takılıyor mu bilmiyorum. gerçi dmg işlememe sorunu var grenade launcher kullanmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bol keseden harcayamam henüz sertifikaları (c4 pahalıydı yanılmıyorsam) :P.

Söylediğin silahlar ile , ucuz silahları bi kıyaslayayım. Çok fark varsa SC ile pahalıyı alırım.
Bu indirim ne zaman gelirki acep yılbaşı için :P

bilgiler içinde teşekkür ederim. Reflex + susturucu her oyunda vazgeçilmezim zaten. Söylediğin diğer ekipmanlarada bakacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

double xp var ama. :P

zaten oyun pay2win değil ama o silahı açmak 1 haftalık hamallık yapmak gerekiyor işte. parayı bastıranlar release'de avantajlı başladı tek esprisi bu. aslında hamallıkta denmez oyunda eğleniyorsun yani grind falan değil sonuçta. herşeyi açmaya lüzum yok bi classa güzel bir silah alıp, sertifikanı kasıp zamanla istediğin silahı, upgrade'i açarsın. daha sadece HA CARV-S için weapon bundle'a 5$ harcadım onun dışında her br20, kdr 2+ çok rahat oynuyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

grind etmeden cart diye bişeyleri almak ve grind etmek düzgün bi hava aracı için haftalar alıyorsa, pay 2 win bence, malum bi süre sonra araca nerf gelebilir sen diğer iyi şeyi grind edersek adam onu da satın alabilir, en op şeyi op iken çat diye açmanın ciddi avantajı var eğer sonra nerflenicekse.
Sosyal ağlarda paylaş

Hellfire rocket pod dan bahsediyoruz dimi? öyle bir fırsat olursa bunu kaçırmamak mı gerekiyor?

birde ilginç ilginç araçlar var. Bunlar ırkların olayı mı?
bir tane uçan bir tank gördüm mesela. Sağa sola, ileri geri adam yönetir gibi yönetiyordu. Bizim tanklar eski sitil, önü nereye dönükse oraya gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

empire specific araçlar var. Main battle tank'ler ve uçaklar böyle. hatta zaten uçaklara ESF (empire specific fighter) deniyor. Vanu'ların tankları hover yapıyor, o yüzden manevra kabiliyeti en yüksek tank. NC tankında Vanguard shield diye bi olay var, 5 saniyeliğine bütün damageleri absorb ediyor, Terran tankında çift namlu var, bi de yere sabitlenebiliyor. denemedim ama sanırım öyle daha isabetli vuruş yapabiliyosun falan. iyiliğine göre sıralayınca Vanu>NC>Terran oluyor tankı göz önüne aldığımızda.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda acayip eğleniyorum ben ya. hele heavy olarak oynamak çok hoşuma gidiyor. composite armor helm aldım bide gazıma eşlik etsin diye. certlerle de bir silah alacağım oh değmeyin keyfime. ama birşey soracağım milletin zırhında altın sarısı yerler falan var onlar nasıl yapılıyor alınıyor mu certle mi açılıyor nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...