Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 50 sertifikalık AMS modül alman lazım daha sonra terminalden sunderer utility slotuna onu eklemen lazım. bir de deploy etmiş sunderer civarına tekrar deploy edemiyorsun, minimapteki çemberin dışına çıkman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hm. şimdi anladım, teşekkürler beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 asdf bazılarına fena dalıyorum, ciddi ciddi vuruyorum ama.. Adam dönüyor tırrrt ölüyorum. Yada garip efektli birşeyle 2-3 tane mermi geliyormuş gibi görünüyor sonra yerdeyim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 attachment takınca baya farkediyor, o garip efektlerde büyük ihtimal VS mermileridir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 dandik silaha birşeyler almayım dimi. Assault sınıfını beğendimde 100 sertifika ile alınan silah hoşuma gitmedi (yarı otomatik) diğeride 250 istiyor. 250 de ona harcamak istemedim (zaten 250 yok :P ) ek: eğer mumble açık oyuna girmeye çalışırsanız oyun hata verip kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 sc shoptaki tüm silahları 30dk trial deneyebiliyorsun bence öyle dene stiline uygun olana harca sertifikaları, biriksin yani. NC silahları hakkında pek bilgim yok VS yada TR olsan yardım edebilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Terran ım zaten :P. Dediğin gibi almadan önce zaten açıp bakarım. 100 lük olana öyle baktımda, hiiç hoşuma gitmedi. Oyunu eğlenceli hale getirmeyi severim aslında. Bu yüzden Light Assault için sertifikaları harcamayı düşünüyorum. İşte ekipman olarakta: Susturucu felan takarım haritada görünmemek için. Böyle bir planım var :P. Bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 o zaman lynx'i tavsiye ederim. lynx'e reflex sight, advanced laser sight bir de suppresor takarsan harika olur. ama en son patchte gelen jaguar'da baya iyi diyorlar zaten lynx 1k cert olduğu için ona bi bak istersen. ikisine de grenade launcher takılıyor mu bilmiyorum. gerçi dmg işlememe sorunu var grenade launcher kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 C4'le şöyle atraksiyonlara girişebilirsin birde. http://www.youtube.com/watch?v=xzB5-hVazgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 öyle bol keseden harcayamam henüz sertifikaları (c4 pahalıydı yanılmıyorsam) :P. Söylediğin silahlar ile , ucuz silahları bi kıyaslayayım. Çok fark varsa SC ile pahalıyı alırım. Bu indirim ne zaman gelirki acep yılbaşı için :P bilgiler içinde teşekkür ederim. Reflex + susturucu her oyunda vazgeçilmezim zaten. Söylediğin diğer ekipmanlarada bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bi de oyuna pay2win diyosunuz ya, şu 2 günde 500 600 certification kastım. 1-2 gün daha oynasam para vererek açtığım silahı beleşe açacak kadar cert. toplamış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 double xp var ama. :P zaten oyun pay2win değil ama o silahı açmak 1 haftalık hamallık yapmak gerekiyor işte. parayı bastıranlar release'de avantajlı başladı tek esprisi bu. aslında hamallıkta denmez oyunda eğleniyorsun yani grind falan değil sonuçta. herşeyi açmaya lüzum yok bi classa güzel bir silah alıp, sertifikanı kasıp zamanla istediğin silahı, upgrade'i açarsın. daha sadece HA CARV-S için weapon bundle'a 5$ harcadım onun dışında her br20, kdr 2+ çok rahat oynuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ya gameplay'i etkileyen ve parayla alınan şey emekle alınabiliyorsa p2w değil, bu kadar net bir olay. ha ne zaman sadece parayla silah satmaya başlarlar, o zaman p2w olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Şöylede birşey var. Parayla öyle herşeyi alayım eseyim yok. Oturup para verende kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu arada single use camolar sınırsız kalıyormuş herhangi bir loadoutta şuandaki indirimden 25 sclik snow aspen camodan 5 class için de alınabilir 500 sc vermekten daha mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Single use alanların dikkatine ,sakın single use weapon camo almayın. Sinle use camo bastığınız silahın classa trial weapon alıp değiştirdiğinizde , camo silahtan siliniyor ve camo slotu kapanıyor sınırsız olarak (bug) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 grind etmeden cart diye bişeyleri almak ve grind etmek düzgün bi hava aracı için haftalar alıyorsa, pay 2 win bence, malum bi süre sonra araca nerf gelebilir sen diğer iyi şeyi grind edersek adam onu da satın alabilir, en op şeyi op iken çat diye açmanın ciddi avantajı var eğer sonra nerflenicekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 helpful knowledge base is helpful http://i.imgur.com/sBGEq.png yanlız soldaki pollda müthiş trolleme örneği var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 maki biolab adeta kudüs gibi, herkes almaya çalışıyor ve kimse baymıyor saldırmaktan beş saat boyunca saldırıp saldırıp geri püskürtüldükleri halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oyunun kudüsü indar crown ya. http://i.imgur.com/o0rtY.jpg What is the Crown worth? Nothing. ... ... Everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 6 saat kingdom of heaven izlemiş kadar oldum dün gece lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu arada daily sale'e gelen item randommış, giraffe camo, rocket pods falanda gelebilir yani bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hellfire rocket pod dan bahsediyoruz dimi? öyle bir fırsat olursa bunu kaçırmamak mı gerekiyor? birde ilginç ilginç araçlar var. Bunlar ırkların olayı mı? bir tane uçan bir tank gördüm mesela. Sağa sola, ileri geri adam yönetir gibi yönetiyordu. Bizim tanklar eski sitil, önü nereye dönükse oraya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 empire specific araçlar var. Main battle tank'ler ve uçaklar böyle. hatta zaten uçaklara ESF (empire specific fighter) deniyor. Vanu'ların tankları hover yapıyor, o yüzden manevra kabiliyeti en yüksek tank. NC tankında Vanguard shield diye bi olay var, 5 saniyeliğine bütün damageleri absorb ediyor, Terran tankında çift namlu var, bi de yere sabitlenebiliyor. denemedim ama sanırım öyle daha isabetli vuruş yapabiliyosun falan. iyiliğine göre sıralayınca Vanu>NC>Terran oluyor tankı göz önüne aldığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu oyunda acayip eğleniyorum ben ya. hele heavy olarak oynamak çok hoşuma gidiyor. composite armor helm aldım bide gazıma eşlik etsin diye. certlerle de bir silah alacağım oh değmeyin keyfime. ama birşey soracağım milletin zırhında altın sarısı yerler falan var onlar nasıl yapılıyor alınıyor mu certle mi açılıyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar