Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi bilmiyorum sizde öyle mi çalıyor da bende baya profesyonel kayıt halleri çalıyor şunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gelecekte herkez midi dinliycek abi ne sanıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi beni online görünce "bu n00b bak buna yazalım ne yapması lazım" fln deyiverin. dün yine sizi duydum, seslendim ama nafile sonra kendi kendime takıldım dağa taşa fln koşturdum boş boş edik; yoksa bu gidişle noob rage e girip, başka serverda NC harici birşey açarım. zaten daha anca 67 credit birikti peh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 MadOrca said: bi de şu var, millerda özellikle çok amerikalı oyuncu var, gece geç saatte falan oynayın bayaa sağlam platoon aktiviteleri dönüyor. yaş ortalaması yüksek tipler girio bi de aksam casual oyuncular iyi oluyo, laf dinlio millet. geceleri baya güzel ekip bulunuyo, geçen gece amerikan bi squada girdim ile voice chati falan aktif kullanıyorlardı. galaxye doluşup stealth cap yapıyoduk ama bir tane rocket podslu reaver önce galaxyi patlattı sonra da iki sunderer devam ettiğimizde hepimizi wipe etti, zifiri karanlıkta dağılsan bile thermali açıp direk görüyor, çok saçma bence adam bile yukardan bize yell'den geberin terran köpekleri gibi bişeyler diyordu asdf bu kadar rahat yani. AA'ya buff lazım. http://i77.photobucket.com/albums/j65/Whiteagle/AAcomic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 - New weapons coming Thursday. New sniper and carbines. Next week awesome new anti vehicle ( including anti air you rocket pod haters) weapon. - we have a big frame rate improvement almost ready. https://twitter.com/j_smedley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Xenus said: - New weapons coming Thursday. New sniper and carbines. Next week awesome new anti vehicle ( including anti air you rocket pod haters) weapon. - we have a big frame rate improvement almost ready. nerden bu haber? çok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Valla credit biriksin ilk iş şu homing rocket leri açıcam deli oluyorum atıosun ööööle gidio alet. Hangisi arkadaşım o homing rocketler!! kaç kredi! bir de sniper da bolt action yerine semi-auto olanı yok mu her seferinde gez göz arpacık yapıyor zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 patiler hangi tarafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Miller NC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bolt action kullan. diğeriyle 12783612 kere vurman lazım deli ediyor. Bu iki atış ya da hs atarsan tek. Big framerate demiş, burdaki "big" önemli bişey tabi. İişallah dedikleri gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 S-H said: patiler hangi tarafta ? miller NC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tam gauss compact s icin cert biriktiriyordum 390 civarindayim iyi oldu yeni carbine ve sniper gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 piyade savaşı olmuyor mu hiç yahu paso tank top uçak etrafta daha adam göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hem de nasıl oluyor, ana bir üssü ele geçirmek için er ryan çıkartma sahnesi gibi savaşlar yaşadım kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Herkese selamlar, Oyunu yaklasik bir haftadir oynuyorum. Ben de tum patiler gibi Miller NC'de basladim. Su ana kadar gorduklerimi kendime gore ozetlemem gerekirse; Oynadigim karakter infiltrator fakat son zamanlarda sniperin is yapamayacagi yerlerde engineer ile kosturmaya basladim. Basic tufegi cok iyi ve cok tepmiyor o nedenle cok memnunum sanirim light assaultteki tufek ile ayni. Patiler oyunda olursa genelde eglenceli oluyor, en azindan Turkce konusacak arkadaslar oluyor o nedenle iyi, bir de genelde biz squad kurup birlikte takiliyoruz o nedenle de koordinasyon vs. daha iyi, 10 tane saga sola kosusturan random adam ile grup olacagima 4 kisi ile koordineli ilerlemek cok daha iyi oluyor bana gore. Evet oyunda gordugum kadari ile NC biraz gucsuz ama zor olan tarafta olmak her zaman benim icin daha eglenceli olmustur, karsida oldurecek cok adam oluyor bu da iyi birsey bana gore.. Yaklasik 1000 sertifika ve 700 kadar SC'yi full reaver upgrade e harcadim, halen reaver'a alismaya calisiyorum ama etrafta mosquito veya scythe var ise kacmam gercekten cok zor oluyor ve genelde su an icin oluyorum ama hava destegi olmadan yerde tank veya infantry yakalarsam cok guzel killer aliyorum, silah olarak hellfire roketlerini ve air ground superiority saglayan taramali tufegi aldim simdilik. Infiltrator'a LA80 ve Rebel almayi dusunuyorum (Namessar'in tavsiyesi sonucu yaptigim incelemeler ile karar verdim) fakat yeni silah haberleri geldiginden biraz daha bekleyecegim zaten su an gerekli cert rakaminin cok uzagindayim. Daha sonrasinda infiltratora mutlaka bouncing betty ve alinabiliyorsa C4 alacagim. Stealth dolasabildigimiz icin C4'ler ile dusman sundererlarina intihar saldirisi ile guzel XP ler alinabilecegini dusunuyorum, ayrica tanklarin yanina hizlica yaklasip onlari da rahatca patlatabilme sansina sahip olabilirim. Bouncing bettyleri de duzgun yerlere koyarsaniz mutlaka infantry killer gelecektir. Su ana kadar oyunda izledigim genel taktikler: 1- Base saldirilarinda catidaki en yuksek ve ortadaki yere deploy ederek yukaridan headshotlar ile minimum kursun harcayarak :) kill almak. En iyi bio lablerin kubbelerinin tepelerinde bu XPler aliniyor. 2- Gecen gece outfitten bir arkadas ile beraber saldirdigimiz ustlerden birinin etrafinda kuleye cikip iki tarafa engineerlar ile turret kurduk, diger kulelerden sicrayan ve asagidan cikanlardan ciddi kill aliniyor, engineerin turreti cok iyi kalkan sagladigindan beginner oyuncularin oldurmesi cok cok zor. 3- Eger base elden gitmek uzere ise dusmanin iceri giremedigi spawn noktamizda cikip maxx alarak disaridaki keklikleri avlamak, sirf bu olay yuzunden silahlarini infantrye max hasar veren silahlardan upgrade etmeyi planiyorum. Guildde surekli oynayan arkadaslar olur ise herkes belirli bir aracin uzerine yogunlasarak onlari full upgrade yoluna gidebilir, silahlari degisen tanklar ciddi sekilde hasar konusunda farkediyor. Paylasmak istediklerim kabaca bu kadar, aklima birseyler gelirse veya ogrenirsem buradan sizlerle paylasirim, bugun giremeyecegim fakat yarin oyunda gorusuruz. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bu arada unlock etmeden once bir silahi deneyebilirsiniz. ben rebel i deneyerek almistim. tiklayinca deneme acildi gorunuyor ancak silah secim listesinde cikmiyorsa, logout edip geri login yapinca deneme surumu aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bugün gd-22s'yi aldım da ne rahat ettim arkadaş, dünya varmış. ne eziyet çekmişim onca vakit. takır tukur adam öldürüyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Benim sesim iletilmiyor galiba. mikrofon testi yapuıyorum problem yok ama chatte squad chat düğmesi ile transmit etmeye çalışıyorum cevap veren olmuyor nedir poroblem :( edit; bir de şu lock eden rocket hangisi (veya bir attachment ise nedir) söyleyiverin sevabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Heavy assault ta alttakilerden bir tanesi air birisi vehicle lock 1000cert istiyor sc ile acmak farz. Patch gelsin bugun yeni carbine lari bi trialliyim hemen. Aftermath cikti bunu oynuyorum yazik oldu premium bf3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Dworgian said: Benim sesim iletilmiyor galiba. mikrofon testi yapuıyorum problem yok ama chatte squad chat düğmesi ile transmit etmeye çalışıyorum cevap veren olmuyor nedir poroblem :( edit; bir de şu lock eden rocket hangisi (veya bir attachment ise nedir) söyleyiverin sevabına senin sesin geldi bikaç kere, "geliyo" diye de onayladım da sora cevap vermedin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Xenocide said: Dworgian said: Benim sesim iletilmiyor galiba. mikrofon testi yapuıyorum problem yok ama chatte squad chat düğmesi ile transmit etmeye çalışıyorum cevap veren olmuyor nedir poroblem :( edit; bir de şu lock eden rocket hangisi (veya bir attachment ise nedir) söyleyiverin sevabına senin sesin geldi bikaç kere, "geliyo" diye de onayladım da sora cevap vermedin sdf hadi ya. ilginç. :D romslayer said: Heavy assault ta alttakilerden bir tanesi air birisi vehicle lock 1000cert istiyor sc ile acmak farz. Patch gelsin bugun yeni carbine lari bi trialliyim hemen. Aftermath cikti bunu oynuyorum yazik oldu premium bf3 e ı ıııh. para vermem. kasarım 1000 cert. air lock lazım esas zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi kasarım 1000 cert deme. en azından 1 tane en istediğin silahı parayla aç. o 1000 certi silaha çarçur edeceğine ne upgradeler alırsın onunla bi düşün sdf şu oyun paralı olsa parayı basıp alırsın (en azından ben alırdım) onun yerine buna para veriyoruz işte oyunu satın alıyomuşsun gibi düşün das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yilbasina kadar bekletiyorum sc yada premium olayini, eger hala oynuyor olursam birinden birine gecerim ama cidden once su optimizasyon ve sacma.buglari duzeltsinler, bugun cikicak olan patch icin "big fps increase" gibi bi laf ettiler bakalim ne kadar farketmis. Full game price da olsa alirdim oyunu zaten ne sacmaliklara para verdik, ama f2p oyuna 2 dolar versem bile koyuyor resmen racona ters. Edit falan: bu arada dedigin xeno nun hakli oldugu nokta var yani 500 station cash kasiyorum 3 gun 7 saat falan oynadim 460 civarindayim oyle 1000 lik silah kullancak olsam direk kullanmam ya eserler der gider 250-500 falan acarim para vermiyceksem. Ayrica 1000 pointi silaha ver ac sonra 0 dan 200-250 falan da sight foregrip compensator falan toplamak hamallik, sigara kullanmiyorum ama 2 sigara parasi ver silahi al certleri attachment a harca daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Patch bugun ne zaman gelcek var mıdır bilen? Birde sc için yılbaşını falan beklemek lazım kanımca. Bakarsın yine x2 x3 falan yaparlar iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Xenocide said: abi kasarım 1000 cert deme. en azından 1 tane en istediğin silahı parayla aç. o 1000 certi silaha çarçur edeceğine ne upgradeler alırsın onunla bi düşün sdf şu oyun paralı olsa parayı basıp alırsın (en azından ben alırdım) onun yerine buna para veriyoruz işte oyunu satın alıyomuşsun gibi düşün das abi belki kenarda köşede kalan 3 5 bakiyeyle alırım sc ama onun için de yılbaşını beklemek lazımmış bak :) ayrıca istediğim şeyler az benim. heavy gunner için scope alıcam, sniper için susturucu alıcam, heavy gunner için homing rocket alıcam ha bir de yeni pc almam lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar