Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HA baya iyi ya bizde, altın formülü de buldum LMG için HVA - Compensator - 2x Reflex Sight - Forward Grip. 2 KDR'den aşağı yapmazsınız. xp/cert de hızlı kasılıyor. tek gıcık olduğum nokta 10 kere ölüyosam biri friendly. abi bugün çatışmanın ortasında kasaların arasına saklanmışım bizim spawndan koşan adam geldi bana sıktı full can öldüm mk.
Mesaj tarihi:
mmorpg.com dan gördüm hemen bokunu çıkarmışlar oyunun

http://www.livestream.com/ArtificialAimin?t=898864

aimbot+wall+speedhack her bi bok püsür var bide stream ediyo lavuk. dün de bunun gibi bi tane hacker gördüm ben.

edit: banladılar şimdi asdf.
Mesaj tarihi:
warz ve apb'dede aynı adamlar mevcut. oyunu maffediyolar. hele ki warz, full loot oyun. direk küfür.

eskiden anti cheat programları falan vardı yok mu artık kesinlikle engellenemiyor mu bu wallhack fln anlamadım ki. her oyunda aynı sorun mevcut. (99'dan 2011'e kadar fln fps oynamadım hiç bilgim yok)
Mesaj tarihi:
oyunda kompütür olarak bi kere "sanırım" bi kuş gibi bişey görmüştüm bi o var. ama emin değilim uçuşan kağıt parçası falan da olabilir ya da glitch de olabilir.

bi de şu galaxy ordusu yolun sonunda sırf eğlencesine warpgate'e intihar dalışı yapmayaydı iyiydi dsfkjg ama onlara saldıran mosquitoo'ları avlayarak sağlam xp topladım o ayrı konu lül
Mesaj tarihi:
soe çalışıyo videoları da kaldırtmışlar. kim ne derse desin dev/publisher soe'nin bunlara göz yumacağı sanmam er yada geç banı yersin report sistemini de geliştirirler herhalde dünkü hackerı report edemedim meğer /report name miş. gerçi bu adam BR 20 olmuş 10 saatte şu videoyu koyunca banlandı. ama 10-15 adam alıp, arada heal/repair falan yapsan arada salak gibi speedhack falan kullanmadığında yakalanması çok zor yani sürekli patch gelmesi lazım şuan forumda içinde hack geçen bütün topicleri siliyorlar.

apb, warz biraz indie kalıyor ondan özellikle warz'de hacker işi zor allahtan serverlar ortak yoksa probiensata kalsa boku yerdi EU'da oynayanlar. multiplayer fps hiç oynanamışımdır ama bu deli sardı ama olay farklı eğlenceli spontane çatışmalar oluyor, gerçekten ordu gibi savaşıyorsun, savunulan bir base'de çok rahat 200-300 tane düşman oluyor. 6 aylık üyelik almayı düşünüyorum şuanda.
  • Yeni Oluştur...