Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oyuncu oyundan çıkınca death count buga giriyor şuan, mule char sokup kestirenleri saymazsak 600:1 K/D mümkün değil.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 gerçi ben esf ile bir seasonda 60 kill 4 death falan yapmıştım.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi 15:1 rocket podslu iyi pilotlar için sorun değil ama 600 yani :D
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben infiltrator oynayarak betada 64 kill 5 death yapmıştım ya 600 çok abartıda 100 falan yapılabilir esasende hep yapılacak işde değil sanki
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bir gun cok iyi oynarsin da her gun cok iyi oynamaz insan. ornegin bu tum server 300 un uzerindeki adamlarda bir gariplik var bence. bu da bizim outfit
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 haha abi o buglı. Benim ratio 1.3 mü ne, 467k/9d yok.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi dedim ya offline olunca death count buga giriyor ondan K/D yüksek.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bugün 20 vanuyu dibdibe yakaladım bombamı kullandığıma lanet ettim ya bunu upgrade edecem ilk fırsatta
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bide araç kullanınca ve iyi kullanınca vede güzel teamplayle baya iyi kdr yapılabiliyor tabi
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 HA baya iyi ya bizde, altın formülü de buldum LMG için HVA - Compensator - 2x Reflex Sight - Forward Grip. 2 KDR'den aşağı yapmazsınız. xp/cert de hızlı kasılıyor. tek gıcık olduğum nokta 10 kere ölüyosam biri friendly. abi bugün çatışmanın ortasında kasaların arasına saklanmışım bizim spawndan koşan adam geldi bana sıktı full can öldüm mk.
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Namessar said: bu da bizim outfit fps özürlü olduğumdan kd ratio felaket benim sende ne güzel gözüküyormuş :p
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 şu oyuna da 40 dolar verdim adam gibi oynamıyorum allah belamı versin ya
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben 10 dolar verdim 150 dolarlık oynadım şimdiye kadar.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 mmorpg.com dan gördüm hemen bokunu çıkarmışlar oyunun http://www.livestream.com/ArtificialAimin?t=898864 aimbot+wall+speedhack her bi bok püsür var bide stream ediyo lavuk. dün de bunun gibi bi tane hacker gördüm ben. edit: banladılar şimdi asdf.
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oy oy oy http://www.youtube.com/watch?v=R_6Tsupllrc http://www.youtube.com/watch?v=dG49NfWCDXo
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 abi işte f2p olmasının kötü bu, yani b2p falan olsaydı gene pek sıkıntı olmazdı, şimdi adam diyo yeni hesap açıp 10dkya oyundayım.
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 fiyatlarina baktim ve oyuna para vermek yerine buna para verenleri anliyorum. 1 ayda herseyi acarsin su hacklerle.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 warz ve apb'dede aynı adamlar mevcut. oyunu maffediyolar. hele ki warz, full loot oyun. direk küfür. eskiden anti cheat programları falan vardı yok mu artık kesinlikle engellenemiyor mu bu wallhack fln anlamadım ki. her oyunda aynı sorun mevcut. (99'dan 2011'e kadar fln fps oynamadım hiç bilgim yok)
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 çok güzeeeğl ::o http://i.imgur.com/DsryC.jpg http://i.imgur.com/hnfSj.jpg
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 o gidenler kompütür değilse yüklüyorum oyunu hemen sdfs
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oyunda kompütür olarak bi kere "sanırım" bi kuş gibi bişey görmüştüm bi o var. ama emin değilim uçuşan kağıt parçası falan da olabilir ya da glitch de olabilir. bi de şu galaxy ordusu yolun sonunda sırf eğlencesine warpgate'e intihar dalışı yapmayaydı iyiydi dsfkjg ama onlara saldıran mosquitoo'ları avlayarak sağlam xp topladım o ayrı konu lül
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 soe çalışıyo videoları da kaldırtmışlar. kim ne derse desin dev/publisher soe'nin bunlara göz yumacağı sanmam er yada geç banı yersin report sistemini de geliştirirler herhalde dünkü hackerı report edemedim meğer /report name miş. gerçi bu adam BR 20 olmuş 10 saatte şu videoyu koyunca banlandı. ama 10-15 adam alıp, arada heal/repair falan yapsan arada salak gibi speedhack falan kullanmadığında yakalanması çok zor yani sürekli patch gelmesi lazım şuan forumda içinde hack geçen bütün topicleri siliyorlar. apb, warz biraz indie kalıyor ondan özellikle warz'de hacker işi zor allahtan serverlar ortak yoksa probiensata kalsa boku yerdi EU'da oynayanlar. multiplayer fps hiç oynanamışımdır ama bu deli sardı ama olay farklı eğlenceli spontane çatışmalar oluyor, gerçekten ordu gibi savaşıyorsun, savunulan bir base'de çok rahat 200-300 tane düşman oluyor. 6 aylık üyelik almayı düşünüyorum şuanda.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bende yeni ekran kartı gelince gtx 680 bir şans daha vericem geçici 5870 30 fpslere düşüyor hiç tat vermiyor.
Öne çıkan mesajlar