fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Engineer la takıl. Çok kalabalıksanız supplylerden baya iyi extra exp gelir. Turretide güzel yerlere koyarsan iyi kill de yaparsın. Ayrıca repair de yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bak şimdi bu dediğin cevabı beklemiodum hiç sniper ile LA arasında kaldımdı, bir de engineer eklendi tam olduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi bu FPS sorunu sizde de var mı? en kalabalık warpgate de 60 fix fps oluyor ama bi base'e zerg oldumu FPS 30larda ayarlardan oynuyorum Low-High farketmiyor anlamadım gitti. CPU unpark olayını da yaptım. i7 920 - gtx 670 bu arada nickten sıkıldım yeni karakter açtım. yeni nickim Lucci. Miller TR'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben de oyunu açtım otomatik low setting gelmiş herşey, ona rağmen böyle bir kasılmakta fln oyun. 6 gb ram e6600 core 2 duo 2.4ghz işlemci gts250 1gb ekran kartı var nedir benim külüstür öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben 2 yasindaki su sistemimle 50 fps aliyorum, 35-40'a iniyor. i7 950 6 gb ram 2 adet 580 gtx overclock li versiyon,SLI modda calisiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi anlamıyorum ya format falan atacam herhalde. esamirde 20 fpsyi gördüm etrafımda öyle çok insan bile yokken hafiften kasmaya da başladı. ALT+F yapıp FPS açınca [CPU] diyo bende sizde de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 forumlarında acaip derecede uçuk sistemlerde bile düşük fps şikayetleri var. O yüzden format falan uğraşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 alakasi yok totalbiscuit falan bile performans yerlerde diyor bazi sistemlerde iyi bazilarinda olmamis optimizasyon. yapicak birsey yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 "I personally have a system that I play on that is only getting 25fps in fights, and I refuse to upgrade the hardware... so this effects MY personal K/D ratio." SoE Developer'ın kendi ağzından. Yani diyor ki, merak etmeyin durumun farkındayız hayvan gibi çalışıyoruz optimizasyon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bekliyoruz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Dworgian said: ben de oyunu açtım otomatik low setting gelmiş herşey, ona rağmen böyle bir kasılmakta fln oyun. 6 gb ram e6600 core 2 duo 2.4ghz işlemci gts250 1gb ekran kartı var nedir benim külüstür öldü mü? valla benim upgrade'den önceki sistemimde core2quad işlemci vardı, 8 gb ram, gtx 465, büyük savaşlarda 15-20 fps'ye düşüyordu low detailda. biraz sıkıntı bu sistemle malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Xenus said: abi anlamıyorum ya format falan atacam herhalde. esamirde 20 fpsyi gördüm etrafımda öyle çok insan bile yokken hafiften kasmaya da başladı. ALT+F yapıp FPS açınca [CPU] diyo bende sizde de öyle mi? Bende GPU diyor. Fps'yi sinirlandiran parcayi soyluyor olabilir mi? Olur mu ki hakkaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 SSD'yi boşalttım düzeldi gibi sanki asdf. bu arada account wide SC unlocks ama SC harcamayabilirsiniz eski unlocklara da uygun olcakmış sistem. şaka maka cert/para harcamadan bu fighterlerın hepsi rezalet sadece git gel için kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yunusemre said: Bende GPU diyor. Fps'yi sinirlandiran parcayi soyluyor olabilir mi? Olur mu ki hakkaten .. allah allah bende hala CPU diyo bilememki şimdi ticket falan atayım bari edit: bazen GPU diyor bazen CPU dediğin gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bende de cpu yaziyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 oyunun bence optimizasyonunda sorun var, benim sistem canavar gibi (high end degil ama her seyi ultrada oynadim su gune kadar) yine de fps 20 lere falan dusuyor. fps oyunu da oynanmaz yani 20 fps le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ben bilgisayarı yeni topladım, i7 / 16 GBram / 2GB gtx 670'li bir kasa var, oyuna girdiğimde FPS'ye bakıp sizleri bilgilendiririm fakat şu ana kadar hiç FPS'de düşüş farketmedim, çok rahat ve akıcı oynuyorum gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Afterdeep said: Ben bilgisayarı yeni topladım, i7 / 16 GBram / 2GB gtx 670'li bir kasa var, oyuna girdiğimde FPS'ye bakıp sizleri bilgilendiririm fakat şu ana kadar hiç FPS'de düşüş farketmedim, çok rahat ve akıcı oynuyorum gibi.. Dostum, o kasayı istiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Afterdeep said: Ben bilgisayarı yeni topladım, i7 / 16 GBram / 2GB gtx 670'li bir kasa var, oyuna girdiğimde FPS'ye bakıp sizleri bilgilendiririm fakat şu ana kadar hiç FPS'de düşüş farketmedim, çok rahat ve akıcı oynuyorum gibi.. benim makinenin aynısı gibi, i7 920 @3.2ghz/ 8gb ram/ 2gb gtx 670 @stock biraz ayar çektim, bütün ayarlar max shadow ve flora low birde sweetfx yükledim fps arttırıyor dediler şuan avg 60-80 fps alıyorum ama büyük savaşlarda 40lara düşüyo en fazla iyi gibi oldu. bugün VS baya çıkış yaptı adamlar deli organize zaten çoğu pro orda camoları çok iyi olduğundan sanıyorum. bizim TR'da baya noob var friendly fire'dan bıkkınlık geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Oyun gpu'dan çok cpu'ya yükleniyor core 2 duo veya core 2 quad varsa fena kasıyor. Ama neyse artık ben 2 Mb S3 Virge ile 13 fps'de TFC oynamış adamım :D Oyundaki en zevk aldığım şey drop pod ile düşman liberator'unun üstüne düştüm :) Bir de flash'e silah takın. Fury taktım fevkalade oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 2 fpsle cok eglenceli oluyomus gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 nerdeyse 2 hafta oldu çıkalı halen performansla alakalı bi yama çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 grafik motoru optimizasyonunu 6 aydan once beklemiyorum ben acikcasi. cetrefilli is, bastan iyi yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Aynı muhabbet bf3 tede vardı ilk çıktığında. 2-3 haftada bir çıkan yamalarla hep iyiye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bu arada leaderboard lar gozukmeye basladi. 600 K:D ratiolar falan goruyorum, 4 bin kill ile falan, hatali mi listeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar