Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

abi bu FPS sorunu sizde de var mı? en kalabalık warpgate de 60 fix fps oluyor ama bi base'e zerg oldumu FPS 30larda ayarlardan oynuyorum Low-High farketmiyor anlamadım gitti. CPU unpark olayını da yaptım.

i7 920 - gtx 670

bu arada nickten sıkıldım yeni karakter açtım. yeni nickim Lucci. Miller TR'dayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ben de oyunu açtım otomatik low setting gelmiş herşey, ona rağmen böyle bir kasılmakta fln oyun.

6 gb ram
e6600 core 2 duo 2.4ghz işlemci
gts250 1gb ekran kartı var

nedir benim külüstür öldü mü?

valla benim upgrade'den önceki sistemimde core2quad işlemci vardı, 8 gb ram, gtx 465, büyük savaşlarda 15-20 fps'ye düşüyordu low detailda. biraz sıkıntı bu sistemle malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Ben bilgisayarı yeni topladım, i7 / 16 GBram / 2GB gtx 670'li bir kasa var, oyuna girdiğimde FPS'ye bakıp sizleri bilgilendiririm fakat şu ana kadar hiç FPS'de düşüş farketmedim, çok rahat ve akıcı oynuyorum gibi..

benim makinenin aynısı gibi, i7 920 @3.2ghz/ 8gb ram/ 2gb gtx 670 @stock biraz ayar çektim, bütün ayarlar max shadow ve flora low birde sweetfx yükledim fps arttırıyor dediler şuan avg 60-80 fps alıyorum ama büyük savaşlarda 40lara düşüyo en fazla iyi gibi oldu.

bugün VS baya çıkış yaptı adamlar deli organize zaten çoğu pro orda camoları çok iyi olduğundan sanıyorum. bizim TR'da baya noob var friendly fire'dan bıkkınlık geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gpu'dan çok cpu'ya yükleniyor core 2 duo veya core 2 quad varsa fena kasıyor. Ama neyse artık ben 2 Mb S3 Virge ile 13 fps'de TFC oynamış adamım :D

Oyundaki en zevk aldığım şey drop pod ile düşman liberator'unun üstüne düştüm :)
Bir de flash'e silah takın. Fury taktım fevkalade oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...