fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Şu zımbırtıyı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 betada olmayan sorunlar çıkıyor. arada fps 1 e düşüyor veya takılıyor client çöküyor. Bunların hiç birisi olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ya davarlar Paypal koymadigindan dolayi PIREMIYUM uyelik alamiyor avrupa oyuncularinin cogu. Cunku SOE kendi payment sisteminde verification icin bankadan butun dunyada uygulandigi gibi 0.01 dolares cekmek yerine 0$ cektiginden, bankalar da kabul etmiyor bunu. Adamlara para vermek istiyoruz inatla paramizi alamiyor herifler, skandal resmen. 10 dakika queue beklemek zorunda miyim lan ben her login olmaya kalktigimda, facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 planetside2.eu hesabın varsa alabilirsin premium sorunsuz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ceres server'ı Vanu olarak oynayanınız var mı? Nick: Sylian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dağılmayın lan miller nc dedik!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Orada da NC açtım fakat NC'nin durumu felaket gözüktü 10 dakika queue'dan sonra girince. Haritanın max. %20'sini NC tutuyordu. Neyse, bu oyunda outfit olmadan pek zevk alınmayacak gibi, Miller - DethNinja olarak girerim artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 miller nc geliyorum , outfit bellimi*** daha degilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Xeno karar veremedi arkadaşlar ben kurdum outfitimizi. Oyun içinden Xaenin ya da Xenocide'a ulaşırsanız sizi "HASSİKTİR" isimli outfitimize alacağızdır. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 miller nc de ezdiler bizi resmen. chokepointte denedik bi 20 dk kadar olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 miller da nc yim ben de de dün baya lagfest vardı bende hiç zevk alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu ne ya hayvan gibi lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 millerda problem var. lagfest bile diyemiyorum. bambaşka bişey. sadece miller değil de genel olarak EU serverlarında muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 şüphelenmiştim nie sıra yok diye. Lag yüzündenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Sitesinde online olabildiğim hesapla oyuna giremiyorum hâlâ 4 tane falan hesap aldım hiçbiri olmadı. bugece steamden indirdiğimi silip eu sitesinden tekrar indireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi anladığım kadarıyla önceden accountu olmayanlar, betada olmayanlar, yani yeni account açanlar, şu Prosiebensat.1 denilen zımbırtıyla muhattap olmak durumundalar. yani Sony Online accountu değil de prosieben accountu açıcaksınız. ben böyle anladım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Eeast cost usa'de karakter açtım, ne lag var ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu arada türkçe dil seçeneğide varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 miller de nc yi zorluyoruz girebilirsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 miller lag fest ya. ben başka bir serverda bitane daha NC yarattım keyif ala ala oynuyorum o ne ya sıra yok bişey yok. oh kafam rahat. bide composite armorları nasıl alasım var ya. station cash dışında para vermeden açılmıyor mu bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 amdlere biraz optimize etsinler bakarim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://www.reddit.com/r/Planetside/comme...tion_cash/ sadece login olup karakter yaratmak yetiyo SoE nin diğer iki f2p oyununa her biri 85 veriyor , anca 2-3 single use camo veya xp boost alınır 1 günlük heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ya arkadaş bu sıra bitmek bilmiyor, 36'da takıldı kaldı öyle. anlamadım bug mıdır nedir. 30dk'dir estimated 2m11s gösteriyor, bu oyunu oynayabilen var mı cidden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 arkadaşta da aynısı olmuştu. Validate files yap, düzeltebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Validate ye gerek yok , oyunun queue sistemi bozuk , bazen çalışıyor bazen takılıyor öyle ... ya tekrar boz sıra al yada başka bi serverda daha karakter aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar