Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya davarlar Paypal koymadigindan dolayi PIREMIYUM uyelik alamiyor avrupa oyuncularinin cogu. Cunku SOE kendi payment sisteminde verification icin bankadan butun dunyada uygulandigi gibi 0.01 dolares cekmek yerine 0$ cektiginden, bankalar da kabul etmiyor bunu. Adamlara para vermek istiyoruz inatla paramizi alamiyor herifler, skandal resmen.
10 dakika queue beklemek zorunda miyim lan ben her login olmaya kalktigimda, facia.
Mesaj tarihi:
Orada da NC açtım fakat NC'nin durumu felaket gözüktü 10 dakika queue'dan sonra girince. Haritanın max. %20'sini NC tutuyordu.

Neyse, bu oyunda outfit olmadan pek zevk alınmayacak gibi,

Miller - DethNinja olarak girerim artık =P
Mesaj tarihi:
Xeno karar veremedi arkadaşlar ben kurdum outfitimizi.

Oyun içinden Xaenin ya da Xenocide'a ulaşırsanız sizi "HASSİKTİR" isimli outfitimize alacağızdır.

Öptüm.
Mesaj tarihi:
abi anladığım kadarıyla önceden accountu olmayanlar, betada olmayanlar, yani yeni account açanlar, şu Prosiebensat.1 denilen zımbırtıyla muhattap olmak durumundalar. yani Sony Online accountu değil de prosieben accountu açıcaksınız. ben böyle anladım en azından.
Mesaj tarihi:
miller lag fest ya. ben başka bir serverda bitane daha NC yarattım keyif ala ala oynuyorum o ne ya sıra yok bişey yok. oh kafam rahat. bide composite armorları nasıl alasım var ya. station cash dışında para vermeden açılmıyor mu bunlar ya.
Mesaj tarihi:
http://www.reddit.com/r/Planetside/comme...tion_cash/

sadece login olup karakter yaratmak yetiyo SoE nin diğer iki f2p oyununa her biri 85 veriyor , anca 2-3 single use camo veya xp boost alınır 1 günlük heralde
Mesaj tarihi:
ya arkadaş bu sıra bitmek bilmiyor, 36'da takıldı kaldı öyle. anlamadım bug mıdır nedir.

30dk'dir estimated 2m11s gösteriyor, bu oyunu oynayabilen var mı cidden lol
  • Yeni Oluştur...