df Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 videolar çok iyiymiş ya. değişik bi havası var. çıksa da oynasak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jvzH7ZTT8bw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Dishonored - The Study of Stealth https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bKnqBSgxZec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 duvar arkası ve los görmeli sevmiyorum ya. old school olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sam'in voucher code ile %25 iniyor Greenmande, bana bi titreme geldi videolarına tekrar bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://cdnstatic.bethsoft.com/bethblog.com/wp-content/uploads/2012/09/The%20Drunken%20Whaler.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 12 ekimde bu da çıkıyor. hangi birine para yetişcek bunların yeea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hitman mi alsam bunu mu alsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Norak said: stealth gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=tZCA6DvtCkY action gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=DWKB3naEgl4 herşeyin 2-3 çözümü olması iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 işte deus exler gibi, kapıdan da girebilirsin, bacadan da, kanalizasyondan da etc. tek takıldığım yer şu büyüler vücut değiştirme etc etc overpowered gibi duruyor hep videolarda, nerf lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bioshock+batman+ac olmus oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Norak said: işte deus exler gibi, kapıdan da girebilirsin, bacadan da, kanalizasyondan da etc. tek takıldığım yer şu büyüler vücut değiştirme etc etc overpowered gibi duruyor hep videolarda, nerf lazım gibi. teleportla hayvan vücuduna girme işi overpowered gibi gerçekten ama tahminen mana gibi bişeyler ayarlarla onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Interactive video, güzel olmuş baya. http://www.youtube.com/watch?v=dta5Ge-11_8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 indirim falan beklemeden alcam ben bu Disonörd'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 45 dolares'e aldım ben GMG'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben de bi yerden düşürsem de şunu releasede oynasam ya dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 alsam mı bilemedim, çok ilgimi çeken bi oyun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yarım bi ton oyunum var ya. 2 ay onlarla idare edip yılbaşı indiriminden çok daha ucuza alırım bu saatten sonra. 45 dolarlık 2 oyun alana kadar yılbaşında 10-15 tane alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Lathspell, GMG'den alinca Steam pre-order daki bonuslar aciliyo mu? Arx Fatalis falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Sanmıyorum, GMG hala key'i vermedi. Fazla da okumadım açıkçası, dur bakayım... *Commencing search parameters... Herhangi bir şey yazmıyor, vermiyor anlaşılan. TF2 item'larını verseydi bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oha key i ne zaman vericekler? gmg'den daha önce gw2 aldım sorun çıkmamıştı biliyorum da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yoo yaptıkları normal, sonuçta topluca key alınca yolluyorlar key'leri falan. Borderlands 2, Batman, Dead Island falan hep öyle oldu. Ön siparişlerde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oyun çıktığı gün oynıcaz mı o önemli benim için. 49.99 euro yerine 37 euro verip almak istiyorum ben de gmg'den yokhsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 borderland 2'de oynadık valla. ön sipariş zımbırtısı da oldu. olmazsa da yayıncıdan dolayı olmaz bence. gmg yapıyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar