Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce mailime düşen muhteşem reklam fikri


roket adam

Öne çıkan mesajlar

tr'de home office çalıştığım şirkette aynı ekipte olduğumuz bi herifin tüm ekibe attığı maili sizlerle paylaşmaktan onur duyarım:


said:
Merhaba;

Bugün katalog konusunda görüşmüştük, katalog hakkında ilk örneği ben göndereyim dedim. tek sayfa, cihazın vurucu özelliklerinden basitçe bahsediyor, aldığı ödül ve yorum en alt kısımda yeralıyor. Tabiki sağında ve solunda bulunan yazılara ikonlar eklenmesi ve birazdaha düzenlenmesi gerekiyor, ama benim aklımdaki -hatta chip benzeri bir dergiye tek sayfalık reklam olarak kullanabileceğimiz- bir örnek olduğunu düşünüyorum.

Tabi bununla birlikte ilgisini çeken kullanıcılar için 3-4 sayfalık bir katalogda basılıp cihazında bahsedilmeyen eksikleri tamamalanmalıdır.

Düşünceler? yorumlar?



Bahsi geçen tek sayfalık resim lütfen açın büyütün ve inceleyin

http://i.imm.io/77eX.jpeg



Bu da cevap mailim

Paint terk ilanımıza son derece paint terk bir yaklaşımla ufak bir simülasyon gerçekleştirdim.
http://i.imm.io/77d6.jpeg



Bunu yapan adam 28 yaşında falan lan. İnsanlar dalga geçiyor olmalı cidden. Başka bir ihtimal yok yani. Vay anasını arkadaş.

Yani bunu yapan ciddi olamaz değil mi allahını seven üstüme toprak atsın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyeyi yedim bilgisayar başında, alakası yok abi resmen dalga geçmiş adam. Öyle yazdım, resmi koydum, altına da bizim daha önceden yaptığımız çok pro bi çalışma vardı onu koydum örnek olarak bunu kullanabilirsiniz diye, gönderdim.

Başka bir ihtimal yok yani. Göz göre göre dalga geçiyor adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar laf edip sonra da altına
"çok pro bir çalışmamızı yolladım" diyosun. senin kapasiteni kabiliyetini cart curt ispat edecek olan bu pro işini bir görseydik ?
yoksa bu ne yani ??? adam zaten kabaca yaptığını söylemiş. mevzuya girişgah olsun demiş. adamın da tüm kapasitesi budur mu diyosun yani ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...