roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tr'de home office çalıştığım şirkette aynı ekipte olduğumuz bi herifin tüm ekibe attığı maili sizlerle paylaşmaktan onur duyarım: said: Merhaba; Bugün katalog konusunda görüşmüştük, katalog hakkında ilk örneği ben göndereyim dedim. tek sayfa, cihazın vurucu özelliklerinden basitçe bahsediyor, aldığı ödül ve yorum en alt kısımda yeralıyor. Tabiki sağında ve solunda bulunan yazılara ikonlar eklenmesi ve birazdaha düzenlenmesi gerekiyor, ama benim aklımdaki -hatta chip benzeri bir dergiye tek sayfalık reklam olarak kullanabileceğimiz- bir örnek olduğunu düşünüyorum. Tabi bununla birlikte ilgisini çeken kullanıcılar için 3-4 sayfalık bir katalogda basılıp cihazında bahsedilmeyen eksikleri tamamalanmalıdır. Düşünceler? yorumlar? Bahsi geçen tek sayfalık resim lütfen açın büyütün ve inceleyin http://i.imm.io/77eX.jpeg Bu da cevap mailim Paint terk ilanımıza son derece paint terk bir yaklaşımla ufak bir simülasyon gerçekleştirdim. http://i.imm.io/77d6.jpeg Bunu yapan adam 28 yaşında falan lan. İnsanlar dalga geçiyor olmalı cidden. Başka bir ihtimal yok yani. Vay anasını arkadaş. Yani bunu yapan ciddi olamaz değil mi allahını seven üstüme toprak atsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 öyle cevap vermeseydin ya. adam uğraşmış emek vermiş sonuçta, alay etmenin manası yok yüzüne karşı. onu o göreve getiren adamın kabahati bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu nası bi alet çıkaramadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Klavyeyi yedim bilgisayar başında, alakası yok abi resmen dalga geçmiş adam. Öyle yazdım, resmi koydum, altına da bizim daha önceden yaptığımız çok pro bi çalışma vardı onu koydum örnek olarak bunu kullanabilirsiniz diye, gönderdim. Başka bir ihtimal yok yani. Göz göre göre dalga geçiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ortaya niye resim koymuş ki acaba? direk spec sheeti yollasaymış reklam diye işte. çok bile uğraşmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Arkadaşlar bu cihaz nedir bi onu söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Açıkladım tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Düşünceler? yorumlar? kalıbı hızlıca yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cihaz server tipi hdd de olay ne onu anlayamadim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nays edit : dahafala daha failmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Elli tane yazım hatası var abi daha nolsun. Orjinal değil falan onu geçtim de, yazım hataları ve "paint terk" ekolünü yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Her firmada bu eleman gibi biri vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 böyle ezmen saygısızca olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fazla abartmışsın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abartmayı geç adamın ekmeğiyle oynamışsın doğrudan. Usulce yanına gidip böyle böyle diyerek yardım etmeliydin. Adam işi becerir beceremez, bu zaten senin karar verebileceğin bir şey değil. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kainati, dunyayi kurtaracak olsan su uslupla kurtarma derdim ya. Inanilmaz itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 paint terk lafi seviyeyi belli ediyo sirketteki, senin cevap verme tarzin bi kere ilkokul terk bile degil. git craiglist.com a bak, html terk dersin, bide git rankine bak. bende bari sole bi yorum getiriyim tam olsun, emege saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Herşeyi geçtim de, neden dual core cpu ve 1gb ram? Workstation değil ki bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu kadar laf edip sonra da altına "çok pro bir çalışmamızı yolladım" diyosun. senin kapasiteni kabiliyetini cart curt ispat edecek olan bu pro işini bir görseydik ? yoksa bu ne yani ??? adam zaten kabaca yaptığını söylemiş. mevzuya girişgah olsun demiş. adamın da tüm kapasitesi budur mu diyosun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Haklı iken haksız duruma düşmenin iki sebebi var abi.Bir üslubun.İki bonzi olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: Düşünceler? yorumlar? kalıbı hızlıca yasaklansın. gerçekten sinir bi hareket bu zorundayım çünkü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Akhlaur said: İki bonzi olman. İşte bu gerçekten kötü ya. Düşünsene mailinin imzasını da bonzi yapsalar, değiştiremesen. İstersen senfoni yaz ondan sonra, hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 da bu konularda kendisinin ne yaptığının ve insanların ne beklediğinden bi haber olan insanlar gerçekten delirtebiliyor, konuştuğunda bütçen az olduğu halde ne kadarı oluyorsa karşılığını beklediğin bi durumda şöle bi mail gelebiliyor insana bakınız, gerçek bunlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi bu ne bu 4 sene güzel sanatlarda okumuş insan yaptı bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar