Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 (düzenlendi) uğraşıp böyle bir video hazırlamışlar. hey gidi, 20 yıl olmuş. daha dün gibi hatırlıyorum o tıkış tıkış salonu şişli'deki, bir daha da öyle bir curcuna görmedim sinemada. filmden çıktığımda hayatım değişmiş gibi hissettiğim iki filmden biriydi. Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sam çok merak ediyorum diğer film neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 evde tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 (düzenlendi) (tu) Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu filmin son sahnesinde hep gözüm doluyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 en sevdiğim filmdir bu terminator 2. her ay dvdsini koyup baştan izlerim mutlaka. ghost in the shell kadar keyif veren bir bilim kurgu klasiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 RamsesII said: Sam çok merak ediyorum diğer film neydi? matrix. :) ama t2 en kalıcı etkiyi bıraktı kesinlikle. norak :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 olay varmis dediler geldim. Hatta 1 ve 2 yi daha 2 gun once izledim..actiona doydum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 güzel yapmış ilk eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yalnız Sam'in paylaştığı video'da için gitti gerçekten, nasıl uğraşmış her detaya adam. Birebir aynı tepkiler-çizgiler-açılar. Respect ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 (düzenlendi) Video hasta olmuş, herifler çok iyi ya. Daha önce de şöyle bir çalışmaları vardı, bu da mükemmel: Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 (düzenlendi) şunu nerden satın alabiliyoruz ya: Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 amazon'da filan vardır herhalde ama gümrükten geçer mi şüpheli heh. mükemmelmiş ama, biraz kenarda fazladan param olsa araştırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bizde onun aynısının mat malzemeden olanı var, böyle savaştan çıkmış misali hasarlı gibi rengi siyahla hafif lekeler falan, 1900 TL, ilgilenirseniz pazarlık yaparız fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 (düzenlendi) Her gün aktive edilen Google Android ile çalışan cep telefonu sayısının, her gün doğan bebek sayısından daha fazla olduğu bildirildi. Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 seraphiel said: bu filmin son sahnesinde hep gözüm doluyo nedense. çok sevdiğim bir sahnedir ya. Çocukken feci etkilemişti beni o en son hareket. Facebook'ta cover resmim olarak gururla taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 (düzenlendi) 3D re-release geliyormuş Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 hala boyle bi film gelmedi, gelemedi arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 aynı filmi kaç kere satacaksınız lan zaten devamları da tutmadı harcadınız filmin ruhunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 sinema da izlemek nasip olmamıştı, gelsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 arasina cgi eklemeler yapmadan olmaz yalniz, ne bileyim dinazor yurusun mesela kamera onunde. robotlarin sayisini arttirsinlar. cgi'ya doyalim ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmi, gelsin 3d buraya izlerim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 küçükken nefes almayı unutmuştum T2 yi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 3d kısmı cazip değil de 4k olması çok iyi, sinemalara gelmez bizim tabii. :/ sinemada görmemişlerin görmesi lazım cidden gelirse. ben de giderim illa, 2 kere gitmiştim çocukken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Oysss abi heycanlandım Belki gelir sinemaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar